U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: U-21, U-19, U-17
18 golova i 16 asistencija ove sezone na U19 nivou. Strasna statistika.
Ocekujem ga i ja u Cvajti, dobit ce sigurno svoju sansu.
Ocekujem ga i ja u Cvajti, dobit ce sigurno svoju sansu.
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Sta je sa onog golmana AmilaTuro je napisao/la: ↑05 jun 2026, 19:47
"Na kraju sezone, Eintracht Frankfurt se mora oprostiti od sedam igrača do 19 godina: Shayana Ahmadija, Yannisa Ahouannoua, Akrama Ayadija, Jashe Barryja, Benjamina Džanovića, Leana Husterera i Liama Mehića."
S obzirom da više nije igrač u omladinskom pogonu, nadam se da će pronaći dobar klub, možda u drugoj ligi.
Ima 2 godine ugovora, mislim da će biti iznajmljen.nema smisla ostavljati ga na klupi kao broj 3.
nadam se da će Meris Gradaščević sada postati broj 1 golman do 19 godina.
nadam se da će Meris Gradaščević sada postati broj 1 golman do 19 godina.
@ PeppermintSATuro je napisao/la: ↑05 jun 2026, 19:47
"Na kraju sezone, Eintracht Frankfurt se mora oprostiti od sedam igrača do 19 godina: Shayana Ahmadija, Yannisa Ahouannoua, Akrama Ayadija, Jashe Barryja, Benjamina Džanovića, Leana Husterera i Liama Mehića."
S obzirom da više nije igrač u omladinskom pogonu, nadam se da će pronaći dobar klub, možda u drugoj ligi.
Kao što rekosmo prije par dana, Džanović je daleko od nekog velikog potencijala i teško da će biti priključen prvom timu Eintrachta.
Na Šiljevića izgleda ozbiljno računaju, s obzirom da je i on 2007. godište.
Da li neko ima snimke od njega? Opet 2007. godište je još uvijek mlad igračLeCoq je napisao/la: ↑06 jun 2026, 09:08@ PeppermintSATuro je napisao/la: ↑05 jun 2026, 19:47
Kao što rekosmo prije par dana, Džanović je daleko od nekog velikog potencijala i teško da će biti priključen prvom timu Eintrachta.
Sad sam pogledao za Džanovića, momak ide u Hoffenheim ili Meinz i bukvalno se navijači Eintrachta bune jer su ga tako lako pustili. Momak je ovu sezonu u U19 u 52 utakmice dao 40 golova. Sramno kakve gliposti pišete kao da je momku karijera gotova. Buvkalno 20 komentara od Eintrachtovih fanova kako je sramota što su izgubili takvog talenta, ali vama ne valja.LeCoq je napisao/la: ↑06 jun 2026, 09:08@ PeppermintSATuro je napisao/la: ↑05 jun 2026, 19:47
Cudno da se Dzanovica tako olako odricu poslije takve sezone.
Moze tu biti milion stvari, možda ni on nije bio zadovoljan. Mozda mu nisu mogli obećati da će igrati u pevoj ekipi jer zele gotov proizvod. Njima već tu igra mladi i perspektivni Bahoya na toj poziciji koji je 2 godine stariji od Dzanovica. Ali koliko ljudi na ovom forumu jedu **** a ne provjere to je strasno, cuj nije talenat haahahhahaa
Kod vas može biti milion stvari, samo ne može da dečko možda i nije talenat kakvim ga prikazujemo.
Džanović nije priključen ni Eintracht II, a Šiljević i nekoliko igrača njegovog godišta su još ljetos prilključeni.
Ne kontam što se ljutite ako neko primijeti da su očekivanja nerealna?
Džanović nije priključen ni Eintracht II, a Šiljević i nekoliko igrača njegovog godišta su još ljetos prilključeni.
Nije realno da neko nakon toliko golova i asistencija ne bude prebacen u 2.ekipu bar. Mislim da se radi o tome da on zeli igrati 3.ligu vec da zeli biti Clan prve ekipe negdje drugo.
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
2 ekipa Frankfurta igra 5 Ligu, valjda ce negdje u 4 ili 3 ligu
Pišeš gluposti, ja prvi nemam problem s tim da nekoga kritikujem. Prvi sam pisao neke kritike na račun Esmira, ali sam ga GLEDAO u psv-u. Ti napamet pišeš, a nisi gledao momka. Možda on neće da ide u Eintracht II, momak sa takvom statistikom i neko za koga su sami navijači Eintrachta koji ga gledaju pisali da je ogromna šteta što ide sigurno nije loš, a ti nikad nisi vidio kako igra i samouvjereno lupaš ko maksim po diviziji.LeCoq je napisao/la: ↑08 jun 2026, 08:11Kod vas može biti milion stvari, samo ne može da dečko možda i nije talenat kakvim ga prikazujemo.
Zasto nasa u21 selekcija se nije okupila i odradila 1-2 prijateljska meca? Bezveze propusten prozor, a mogao se mozda neki novi igrac isprobati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Dobar transfer.Talentovani golman Veleža, Tarik Karić u nastavku karijere nosit će dres poljskog Rakova. Sjajni 20-godišnji čuvar mreže napušta Mostar u rekordnom transferu za Rođene, saznaje „Avaz“.
Tamo su otisli i onaj pravi srbin V.K i Muhamed Sahinovic. V.K je napravio dobar transfer, Sahinovic propao nazalost, ni u HNL-u se nije bas naigrao.
Sretno momku, valjda ce i Jurkas uskoro negdje vani. Siljevic je vec nas, pa eto imamo kakvu takvu sirinu na toj poziciji.
Sretno momku, valjda ce i Jurkas uskoro negdje vani. Siljevic je vec nas, pa eto imamo kakvu takvu sirinu na toj poziciji.
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS