NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Iceplayer » 08 jun 2026, 16:15

BatistutA19 je napisao/la:
08 jun 2026, 15:01
Pozz vam biscani i vama se neda nikakomsamo se vrtite u krug i nikakvog napretka tj iz euforiju u tragediju i tako godinama ali se mora jednom podvuc crta i reci sta vi zelite koji cilj je vama i plan da imate,samo zaboravite da ce vas neki investitor uzet dok god ne bude zdrav klub i sistem.
Zasto ne pokusate nesto prepisat od Celika ,ne mora sve isto ali ima nekih stvari koji mozda mozete ali morate se i vi trznit ,to kad kazes navijacima Slobode krivo im je ali tako je.
Kad smo mi mogli od duga 16 miliona od Kantona krenit i doci na nulu duga osim poreske sto grad redovno izmiruje vala mozete i vi svi ,ne morate od Kantona ali stabilazacija,plan i cilj mora bit i vremensko razdoblje..
Problem je politika oko kluba i u klubu. Dok se pojavi zdrava sredina u upravljačkoj strukturi kluba krenu sve moguće blokade prema klubu, kao i lične prijetnje dok se ne otjera zdravo razmišljanje i ne postave pijavice koje će izvlačiti pare iz kluba. Evo prati ko će biti u idućoj sezoni na čelu kluba...

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 08 jun 2026, 17:51

Pozz vam biscani i vama se neda nikakomsamo se vrtite u krug i nikakvog napretka tj iz euforiju u tragediju i tako godinama ali se mora jednom podvuc crta i reci sta vi zelite koji cilj je vama i plan da imate,samo zaboravite da ce vas neki investitor uzet dok god ne bude zdrav klub i sistem.
Zasto ne pokusate nesto prepisat od Celika ,ne mora sve isto ali ima nekih stvari koji mozda mozete ali morate se i vi trznit ,to kad kazes navijacima Slobode krivo im je ali tako je.
Kad smo mi mogli od duga 16 miliona od Kantona krenit i doci na nulu duga osim poreske sto grad redovno izmiruje vala mozete i vi svi ,ne morate od Kantona ali stabilazacija,plan i cilj mora bit i vremensko razdoblje..
Daj ne seri više drugim klubovima da prepisuju od Čelika kad je nemoguce jer vas ima ko kineza, samo od ulaznica i članskih preko milion KM ove sezone. To samo tri kluba imaju u BiH. Dva iz Sarajeva i vi iz Zenice.

Ja sam njima pisao prije 3 mjeseca ko je naciljao Jedinstvo da preuzme i koje protuusluge će dobiti. Sve jasno i transparentno. Čekao se kraj sezone. Evo vidimo polako se kreće u realizaciju plana.
BRATSTVO GRAČANiCA

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 08 jun 2026, 20:58

Marokanci58 je napisao/la:
08 jun 2026, 17:51
Daj ne seri više drugim klubovima da prepisuju od Čelika kad je nemoguce jer vas ima ko kineza, samo od ulaznica i članskih preko milion KM ove sezone. To samo tri kluba imaju u BiH. Dva iz Sarajeva i vi iz Zenice.

Ja sam njima pisao prije 3 mjeseca ko je naciljao Jedinstvo da preuzme i koje protuusluge će dobiti. Sve jasno i transparentno. Čekao se kraj sezone. Evo vidimo polako se kreće u realizaciju plana.
Prvo budi kulturan,drugo ovdje si ti na ovoj temi gost kao i ja i pravo na rijec ruznu mi mozda imaju rec ljudi iz Bihaca ,trece eto onda im ti predlozi rijesenje jer svakako ti si najpametniji znas i za Slobodi i Zelju i Sarajevo i za Celik i za Jedinstvo i Tuzlu mada si reko da ce opstat u ligi.
Znam ja da nas ima ali ako mi imamo prosjek 5500 po utakmici onda i njih prosjek moze bit 2000 ,pa mora se krenut od navijaca ,od cekanja druze nema nista i nadanja o nekim investitorima.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 08 jun 2026, 21:06

Iceplayer je napisao/la:
08 jun 2026, 16:15
Problem je politika oko kluba i u klubu. Dok se pojavi zdrava sredina u upravljačkoj strukturi kluba krenu sve moguće blokade prema klubu, kao i lične prijetnje dok se ne otjera zdravo razmišljanje i ne postave pijavice koje će izvlačiti pare iz kluba. Evo prati ko će biti u idućoj sezoni na čelu kluba...
Ako niko ne zna sta je politika mi bar znamo sta je nama radila i uradila ali mora pocet prica od obicnih navijaca ,od politike salameta nema i od snova o nekom investitoru a ova liga je najbolja za kriminal.Sretno vama a ko ce bit ne znam vi znate ali samo se vrtite u krug ovako.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 08 jun 2026, 21:36

Ma ima da valja ( makar se nadam ).
Krenuli smo uzlaznom putanjom, nek se nastavi

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 08 jun 2026, 23:59

Neprofesionalan, neprofitabilan i netransparentan klub.

Krenimo od sebe, nas navijaca a i gradjana grada Bihaca. Koliko klub ima aktivnih "clanova" koji su kupili clanske karte?
Koliko je klub prodao sezonskih karata?
Koliko klub proda karata na dan utakmice?
Koliko kosta ekipa na mjesecnom nivou?
Koliko se trosi na strucni stab?
Koliko kostaju struja, voda, smece, odrzavanje terena mjesecnom nivou?
Koliki je dug kluba po osnovu sudskih presuda ili koliko ima otvorenih tuzbi prema klubu?
Koliko ima djece i kolika je mjesecna clanarina u omladinskim kategorijama?

Hoce li narod ili sponzori davati nekome nesto na lijepe oci?

Upravni odbori vecinom isti (dosta njih su nasi "veliki" privatnici koji sad kad nisu u klubu treba da ulazu u klub?), ljudi u skupstini vecinom isti i niko da nije odradio reviziju i javno objavio gdje, sta, kako, kome, ko je? Znam da su navijaci platili jednom ali se ne sjecam da je ikad javno objavljena, ispravite me ako grijesim.

Sad ako u gradu ima 2000 ljudi, nas obicnih smrtnika koji bi dali na godisnjem nivou 1000KM za klub ubite me. Nismo mi sredina u kojoj nesto tako moze funkcionisati.

Treba posloziti kockice, vidjeti na cemu smo, sta nam je cilj i na koji nacin cemo to ostvariti. Sad donekle imamo dobre temelje za napredak ali vidjet cemo kad skupstina prodje i izabere se novi upravni odbor sta i kako dalje.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 09 jun 2026, 00:03

08 jun 2026, 21:06
Iceplayer je napisao/la:
08 jun 2026, 16:15
Ako niko ne zna sta je politika mi bar znamo sta je nama radila i uradila ali mora pocet prica od obicnih navijaca ,od politike salameta nema i od snova o nekom investitoru a ova liga je najbolja za kriminal.Sretno vama a ko ce bit ne znam vi znate ali samo se vrtite u krug ovako.
Nije moguće kod nas krenuti od navijača jer kad god su navijači nešto krenuli bili su izigrani i politika je opet vodu na svoj mlin. To što ste vi uradili sa Čelikom navijači Jedinstva su pokušali i mnogo prije Čelika i išla inicijativa i u pravnom pogledu, na kraju opet politika prevladala, evo ima ovdje dosta navijača koji mogu u detalje ispričati šta se je dešavalo.

Generalno sport u USK je u velikom problemu, gdje je vlast slijepa za napredak, a pohlepna za pranje para.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []