I golmani nam imaju stari dres koji se nije mjenjao....
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dres reprezentacije BiH
To je taj Jacimovic doo
- Donnie Darko
- Kontakt:
nikad ljudi shvatit da ako nas karaju legea, adidas, kelme, svi redom, da je najvjerovatnije isključivo do nas.
Kaže lik ovde da na kelme plaća strucni stabDonnie Darko je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:23nikad ljudi shvatit da ako nas karaju legea, adidas, kelme, svi redom, da je najvjerovatnije isključivo do nas.
viewtopic.php?p=10577287#p10577287Varta je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:39Kaže lik ovde da na kelme plaća strucni stabDonnie Darko je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:23nikad ljudi shvatit da ako nas karaju legea, adidas, kelme, svi redom, da je najvjerovatnije isključivo do nas.![]()
Walk on
I rekao sam obećano i brišem pred Kanadu. Hocel brisati biseri koji su rekli da Kelme plaća milione savezu i da svaka država osim top 5 ide preko raznih jecimovica313 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:45viewtopic.php?p=10577287#p10577287Varta je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:39Kaže lik ovde da na kelme plaća strucni stabDonnie Darko je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:23nikad ljudi shvatit da ako nas karaju legea, adidas, kelme, svi redom, da je najvjerovatnije isključivo do nas.![]()
Ne bih ja ni tebi spomeno da brišeš da nisi reko
na forumu svako lupa kako hoće svakako
Walk on
https://www.nytimes.com/athletic/733256 ... ts-ranked/
Dobro su rekli, kakav god dres Kelme da napravi, na kraju djeluje kao da reklamiraju sklonište za životinje sa ovom šapicom ..
Dobro su rekli, kakav god dres Kelme da napravi, na kraju djeluje kao da reklamiraju sklonište za životinje sa ovom šapicom ..
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
BosnaE
Generalno kod nas šta god da se napravi, hiljade komentara je kako "mi to možemo bolje" a nismo stručnjaci. To je posebno vidljivo sad u vrijeme AI kad svako može biti dizajner, doktor, trener, baš sve.. to jednostavno pogoduje našem mentalitetu "mi znamo bolje".
Dres je u najmanju ruku jako dobar, rekao bih odličan i prvi put ima neka priča oko dresa gdje za razliku od prošlog prvenstva gdje nas je adidas obukao u njihov standardni dres kojeg si prije toga mogao kupiti na njihovom webu i mi svi ushićeni bili znaš brate imamo adidas dresove.... Realno ovo sa Kelme dresovima nije loše posebno kad pogledamo dresove drugih reprezentacija i možemo reći da smo nekoliko svjetlosnih godina ispred...
Dres je u najmanju ruku jako dobar, rekao bih odličan i prvi put ima neka priča oko dresa gdje za razliku od prošlog prvenstva gdje nas je adidas obukao u njihov standardni dres kojeg si prije toga mogao kupiti na njihovom webu i mi svi ushićeni bili znaš brate imamo adidas dresove.... Realno ovo sa Kelme dresovima nije loše posebno kad pogledamo dresove drugih reprezentacija i možemo reći da smo nekoliko svjetlosnih godina ispred...
I uvijek svi imaju rođaka koji je bolji od Jove Lukića.omanovski je napisao/la: ↑09 jun 2026, 11:20Generalno kod nas šta god da se napravi, hiljade komentara je kako "mi to možemo bolje" a nismo stručnjaci. To je posebno vidljivo sad u vrijeme AI kad svako može biti dizajner, doktor, trener, baš sve.. to jednostavno pogoduje našem mentalitetu "mi znamo bolje".
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Britanski Metro objavio je svoju analizu najboljih i najgorih dresova na Svjetskom prvenstvu, rangirajući dres reprezentacije Bosne i Hercegovine kao četvrti najljepši.
Sportski komentatori Gavin Brown i Steve Charnock izdvojili su devet najgorih i devet najljepših dresova.
“Više sastava na Svjetskom prvenstvu znači veću raznolikost proizvođača opreme, što je uglavnom dobra stvar. Ovu je izradio Kelme, što priziva slike drske i vrećaste opreme La Lige iz sredine 90-ih. Međutim, nije riječ o retro recikliranju. Elegantni tamnoplavi broj sa suptilnim žutim i bijelim prugama i prekrasan font za žute brojeve, sve je vrlo elegantno. Gostujući dres je također odličan”, napisali su komentatori.
Sportski komentatori Gavin Brown i Steve Charnock izdvojili su devet najgorih i devet najljepših dresova.
“Više sastava na Svjetskom prvenstvu znači veću raznolikost proizvođača opreme, što je uglavnom dobra stvar. Ovu je izradio Kelme, što priziva slike drske i vrećaste opreme La Lige iz sredine 90-ih. Međutim, nije riječ o retro recikliranju. Elegantni tamnoplavi broj sa suptilnim žutim i bijelim prugama i prekrasan font za žute brojeve, sve je vrlo elegantno. Gostujući dres je također odličan”, napisali su komentatori.
Pa niko nije rekao za plavi da nije dobar.
Kako nam kotira bijeli dres? Niko ni u usta da ga uzme
Kako nam kotira bijeli dres? Niko ni u usta da ga uzme
-
1993Sajo1993
- Kontakt:
porucio sam bijeli retro dres sa ljiljanima sa
"Sport Club Memories" da li neko ima iskustva sa tom stranicom ? vidim da je ranije neko objavljivo upravo taj retro dres ovde na forumu
mislim da je sa iste stranice porucen
"Sport Club Memories" da li neko ima iskustva sa tom stranicom ? vidim da je ranije neko objavljivo upravo taj retro dres ovde na forumu
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
-
dukipajser
- Kontakt:
Ja sam narucio extra dres jes malo poskup za ono sto je, ali ja sam prezadovoljan.1993Sajo1993 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:08porucio sam bijeli retro dres sa ljiljanima sa
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Pozdrav raja, jučer sam dobio ovaj novi bijeli dres na poklon, al mi je malo velik, jutros išao da ga zamjenim al nije ih bilo na stanju...
Treba mi neko ko bi se mijenjao ili mi učinio uslugu da meni kupi L, a ja mu dam Xl
Treba mi neko ko bi se mijenjao ili mi učinio uslugu da meni kupi L, a ja mu dam Xl
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
I po mogucnosti cevape, bascarsiju, stari most i ramiza zmaja, a mzd i zmaja od sipova da se srbi ne ljute.ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:32Pljuvalo se sve. Ljudi su očekivali sliku Une i Neretve na dresu![]()
#CarsijaOdjebi
- ArtemisFowl
- Kontakt:
One livade one rijeke...tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:54I po mogucnosti cevape, bascarsiju, stari most i ramiza zmaja, a mzd i zmaja od sipova da se srbi ne ljute.ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:32Pljuvalo se sve. Ljudi su očekivali sliku Une i Neretve na dresu![]()
Drug moj, ako su tebi rekli da nema na stanju, a nama bi prodali L, to znači da očito ne žele da ti zamijene.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.