Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Re: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Pa zar niste culi vijest da se mi nismo plasirali na SP, da smo medu 32 mozda bi bila dozvola
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
-
signalidunapark
- Kontakt:
Tako je teleća glavo, trebao je otići da im popuši, i da im da sve što traže. Tad bi bio dobar za prosječnog snishodljivog papana poput tebesignalidunapark je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:02Ta teleća glavurda je ko naručena za njihovu sliku Bošnjaka.
Neobrazovan, bahat, nepismen i glup ko tri ku.rca.
Edit: obrazovan, odmjeren, pismen i jako pametan, u suštini sve suprotno od tebe
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- invincible1921
- Kontakt:
Da sam fan doticnog i nisam, al da si pogledo video shvatio bi da to sto govoris se odnosi na njgeove sagovrnike a ne na njegasignalidunapark je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:02Ta teleća glavurda je ko naručena za njihovu sliku Bošnjaka.
Covjek ga izvadio i sve ih fino argumentovano popiso u sred ZG, jos pokazao ogromnu dozu zelje za suzivotom ispo evropski gradjanin u odnosu na uzpovce
Predpostavljam po tebi pravi Bosnjak bi bio ko Dino da dodje i puzi po studiju i ne smije ni spomenut UZP
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 08 jun 2026, 19:46, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Baraz su ti ove 3 utakmice grupne faze
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Neka se ispuni samo ovo cetvrto, za ostalo me zaboli
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Pensioner26
- Kontakt:
Čuj nepismen i neobrazovan. Pa sve ti yebem glupo, on je za takve poput tebe doktor nauka. Može te Hare nabiti na qitu i filozofirati.Elddar je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:38Tako je teleća glavo, trebao je otići da im popuši, i da im da sve što traže. Tad bi bio dobar za prosječnog snishodljivog papana poput tebesignalidunapark je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:02Ta teleća glavurda je ko naručena za njihovu sliku Bošnjaka.
Edit: obrazovan, odmjeren, pismen i jako pametan, u suštini sve suprotno od tebe
Evo na BHT ide emisija
Treb'o si teleću glavu citirati, a ne mene, al hajdPensioner26 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:56Čuj nepismen i neobrazovan. Pa sve ti yebem glupo, on je za takve poput tebe doktor nauka. Može te Hare nabiti na qitu i filozofirati.Elddar je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:38Tako je teleća glavo, trebao je otići da im popuši, i da im da sve što traže. Tad bi bio dobar za prosječnog snishodljivog papana poput tebesignalidunapark je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:02
Ta teleća glavurda je ko naručena za njihovu sliku Bošnjaka.
- Principatus
- Kontakt:
Moram i ovdje staviti. Covjek objasnio. Apsolutno je to sto nam treba, da nastavimo da ujedamo, bezobrazno, drsko, disciplonovano, gladni za uspjehom. Majstorski objasnjeno. Stvarno vrijedi pogledati sto se tice mindset.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Tek počela emisija, naježio sam se 67 puta već
drug sta znaci ovo za nas
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ko.pile Zahiragić ima svoje fan boyse. Zanimljivo…Elddar je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:02Treb'o si teleću glavu citirati, a ne mene, al hajdPensioner26 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:56Čuj nepismen i neobrazovan. Pa sve ti yebem glupo, on je za takve poput tebe doktor nauka. Može te Hare nabiti na qitu i filozofirati.![]()
-
signalidunapark
- Kontakt:
Znam ja da vi njega tako doživljavate kako ga i nazivate, al' on tek počinje urinirati po nejačiMiranGlasnic je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:05Ko.pile Zahiragić ima svoje fan boyse. Zanimljivo…Elddar je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:02Treb'o si teleću glavu citirati, a ne mene, al hajdPensioner26 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:56
Čuj nepismen i neobrazovan. Pa sve ti yebem glupo, on je za takve poput tebe doktor nauka. Može te Hare nabiti na qitu i filozofirati.![]()
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Moglo bi se reći da je za sada veći uspjeh plasman 2014. jer je tada bilo 32 reprezentacije. U slučaju da se prođe grupa, imali bi jednak uspjeh kao 2014.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Omiljeni lik stoke sitnog zuba.Elddar je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:10Znam ja da vi njega tako doživljavate kako ga i nazivate, al' on tek počinje urinirati po nejači![]()
-
signalidunapark
- Kontakt:
Fanovi stranke demonske akcije...MiranGlasnic je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:05Ko.pile Zahiragić ima svoje fan boyse. Zanimljivo…Elddar je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:02Treb'o si teleću glavu citirati, a ne mene, al hajdPensioner26 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:56
Čuj nepismen i neobrazovan. Pa sve ti yebem glupo, on je za takve poput tebe doktor nauka. Može te Hare nabiti na qitu i filozofirati.![]()
Trenutno korisnika/ca: 231983, CHR, napapijri1987, random11 i 19 gostiju.