Dodje on svako malo tako kad vidi da je klima povoljna i da se nekoliko forumasa okrene protiv demira, da malo i on pljune, jer ga raja nasamarala pa vise pizzdun ne smije sam da nesto napise bez podrske drugih forumasa i onda promoli svoju stakorsku glavu i zute zube ovde na temi
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermedin Demirović
naprijed rejal
Na ovom svetom covjek tacno primjeti da bi mu bila cast da mu doticni fudbaler brata napravi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sveti je napisao/la: ↑08 jun 2026, 16:56Dodje on svako malo tako kad vidi da je klima povoljna i da se nekoliko forumasa okrene protiv demira, da malo i on pljune, jer ga raja nasamarala pa vise pizzdun ne smije sam da nesto napise bez podrske drugih forumasa i onda promoli svoju stakorsku glavu i zute zube ovde na temi
*Iduća tekma.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Procitah komentar na Klixu. Katic jos dva gola i stize Demirovica

-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Daj Bože da griješim al teško nama ako se oslonimo na njega poslije Dzeke.
Ne grijesis.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:26Daj Bože da griješim al teško nama ako se oslonimo na njega poslije Dzeke.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Demirović zabija gol protiv Kanade.CHR je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:30Ne grijesis.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:26Daj Bože da griješim al teško nama ako se oslonimo na njega poslije Dzeke.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ne treba on zabit gol. Moze i Katic, ili neko treći iz drugog plana, samo da dobijemo. Nek on da 120%
- ArtVandelay
- Kontakt:
Demirović je stari kov napadača koji grize, kao pitbul. Kao Negredo, ne znam sjeća li se ko njega?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
+1FerdinandF je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:37Ne treba on zabit gol. Moze i Katic, ili neko treći iz drugog plana, samo da dobijemo. Nek on da 120%
Ali ostaje trnokop.
Demir bi se najviše pokazao na beku
Ja mislim da bi sljivotres bio odlican waterboy
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- PasodelMar
- Kontakt:
Preslab učinak za reprezentaciju, nažalost. Rekao sam davno da je Tabakovic korisniji za reprezentaciju od Demirovica. Ako su Dzeko i Tabakovic nedovoljno spremni za Kanadu, onda 4-4-2 nema nikakvog smisla i onda smo baš u banani. Vezni red svakako ne postoji.
Ne znamo mi koristiti Demirovica, on treba da bude amf u reprezentaciji, znaci iza napadaca, jer realno nije on napadac nego poluspicPasodelMar je napisao/la: ↑08 jun 2026, 22:24Preslab učinak za reprezentaciju, nažalost. Rekao sam davno da je Tabakovic korisniji za reprezentaciju od Demirovica. Ako su Dzeko i Tabakovic nedovoljno spremni za Kanadu, onda 4-4-2 nema nikakvog smisla i onda smo baš u banani. Vezni red svakako ne postoji.
Doduse imao je promasaja u barazu i to su njegive greske, ali govorim opcenito par godina guramo ga da bude 9ka
Ima i do toga sto nam je vezni slab i ne ucestvuju u napadu, dok u Stuttgartu 11 igraca se brani i 11 ih napada
Tesko je reci pravi razlog zasto nema vise golova
Nekako mislim da bi mu najbolje bilo da igra amf u repi, jer je naspremniji moze trcati i razigravati krila, napadaca…
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Dema zabija minimalno 3 u grupi,zivi bili pa vidjeli 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Da on nije imo nikakvih šansi covjek bi reko hajd,nije do njega do drugih je.
Al momak je ofulo 4 5 cistih šansi,plus na to sve I penal.
Meni je toliko krivo jer znam da je dobar igrac i brojke u klubu sve govore,a ovde dodje momak ne zna hodat,sam na sebe potuče.
Al nadam se makar na Svjetskom da proradi.
Al momak je ofulo 4 5 cistih šansi,plus na to sve I penal.
Meni je toliko krivo jer znam da je dobar igrac i brojke u klubu sve govore,a ovde dodje momak ne zna hodat,sam na sebe potuče.
Al nadam se makar na Svjetskom da proradi.
Ne zna Demir toliko fudbala da bi mogo igrat amf-a i razigravat druge. Nek on samo razigra sebe 1 tekmu i dosta od njega.NoDi80 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 22:26Ne znamo mi koristiti Demirovica, on treba da bude amf u reprezentaciji, znaci iza napadaca, jer realno nije on napadac nego poluspic.PasodelMar je napisao/la: ↑08 jun 2026, 22:24Preslab učinak za reprezentaciju, nažalost. Rekao sam davno da je Tabakovic korisniji za reprezentaciju od Demirovica. Ako su Dzeko i Tabakovic nedovoljno spremni za Kanadu, onda 4-4-2 nema nikakvog smisla i onda smo baš u banani. Vezni red svakako ne postoji.
Nekako mislim da bi mu najbolje bilo da igra amf u repi, jer je naspremniji moze trcati i razigravati krila, napadaca…
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hurem, rukometubih23 i 15 gostiju.