IN MEMORIAM: Edin Avdić
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna
Re: IN MEMORIAM: Edin Avdić
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Stojimo napolju kod Narodnog pozorista i Zeljko se pozdravlja i kaze A kakva je to ljudina bila, kako da ne dodjem?
Ionako slomljeni nocima od nespavanja, svi okrenusmo glavu i pocinjemo plakati.
Ionako slomljeni nocima od nespavanja, svi okrenusmo glavu i pocinjemo plakati.
Smradovi i govvna u "ljudskom" obliku višković i govedarica ni riječi o Edinu. Još jednom su dokazali kakvi su 
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
I bolje, nisu dostojni ime da mu spomenu a tek sta vise.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
E bravo, baš tako. Luka i Kuzma, Srki Radojević, Filip i Sreten, svi su barem nešto rekli i svaka im čast, pogotovo prvoj dvojici.
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
Helemnejse
- Kontakt:
Tesko... Teletovica bas slomilo.
Eurobasket 2013. i 2015., te Mundobasket 2014. uz njegov komentar nezaboravni. Utakmica Spanija - Francuska cetvrtfinale EP-a 2015. jedna od najboljih utakmica ikad uz jedan od najboljih prenosa ikad.DRHAUSE je napisao/la: ↑07 jun 2026, 14:22Edin je kultna ličnost ovog grada i zaslužio je puno više od reprize jedne utakmice. Jedan od rijetkih koji je kultni status stekao upotpunosti nakon rata.
Kao velikom ljubitelju lika i dijela Edina Avdica jako mi sveta što neznalice svode njegovih 20 godina fenomenalne karijere na par utakmica kao što je ta protiv Litvanije ili ono finale ABA lige. Mi koji istinski volimo Edina i koji smo pratili njegov rad zadnjih 20 godina znamo da je njegovo djelo daleko veće i značajnije. Ja sam ga lično zavolio kroz njegove prenose Španske košarke ali čitav njegov put od KK Bosna, FTV, OBN, Arena Sport, Reprezentacija, Udvajanje itd... je put jedne istinske legende.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Nisam znao da je Bodiroga iz Trebinja.
Evo cijela utakmica protiv Litvanije...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.