Sport i TV
Re: Sport i TV
Gledam sad raspored AS1 BiH i svaki mec SP-a pise da ide na obicnoj Areni 1.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Korektan potez skroz, bolje nego da se čekaju operateri da se smiluju. Sada najviše ispaštaju korisnici S paketa mojatv jer moraju dokupiti HD obične Arene 
Neko je stavljao na SK HD, Novu BH, Novu Sport...a neko ovako, sve za sve

Neko je stavljao na SK HD, Novu BH, Novu Sport...a neko ovako, sve za sve
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Na stranici su sada stavili da SP ide na AS1 isto tako će mušku i žensku odbojkašku reprezentaciju prenositi na AS1 Premium i AS2 Premium od petka do nedjelje.
A sta ćemo sad mi koji smo na telemahu i eon sat tv mi imamo obicne arene od 1-7 srbijansku verziju a ne bh verziju a arene premium od 1-5 bh verziju
To znači da mi nećemo moći gledati utakmice naše repke na SP?
To znači da mi nećemo moći gledati utakmice naše repke na SP?
Možeš gledati sasvim normalno. Kakva ljudi pitanja postavljaju da to nije normalno.
U pravu je čovjek, mislim da neće moći jer je tu total napravio cirkus. Dodali su mix naših i srpskih verzija i ljudi će biti zakinuti za sve što ide na našim običnim Arenama a ne ide na srpskim, baš kao SP sad. Očekujemo onda nove rokade.
Zadnja izmjena: FKSzuti, dana/u 08 jun 2026, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Moze li Vucicev da odrzi predavanje na temu kako upaliti tv i okrenuti na arenu, ovo je prekomplikovano postalo.
E upravo radi toga pitam jer sam na totalu i nemamo bh arene obične od 1-7 već srbijanske i onda ispada da nećemo moći gledati spFKSzuti je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:25U pravu je čovjek, mislim da neće moći jer je tu total napravio cirkus. Dodali su mix naših i srpskih verzija i ljudi će biti zakinuti za sve što ide na našim običnim Arenama a ne ide na srpskim, baš kao SP sad. Očekujemo onda nove rokade.
Mozda do tad poprave.almir2018 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:32E upravo radi toga pitam jer sam na totalu i nemamo bh arene obične od 1-7 već srbijanske i onda ispada da nećemo moći gledati sp
Pa za sta se daje taksa onda, ako ce se opet skupljati za prijenos?passatb6 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 23:46https://crna-hronika.info/moze-li-bih-z ... _aKClyGQhw
E da hoce ovo bit![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa kad pola Federacije placa taksu i ne cudi me sto mora doci do ovoga. Hercegovci i SBK ce gledat na HRT-u prenos, boli njih ona stvar za BHT.DamirT je napisao/la: ↑08 jun 2026, 23:50Pa za sta se daje taksa onda, ako ce se opet skupljati za prijenos?passatb6 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 23:46https://crna-hronika.info/moze-li-bih-z ... _aKClyGQhw
E da hoce ovo bit![]()
Da smo normalna drzava, ne bi do ovoga ni doslo.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Steta sto nema na BHT emisije prije utakmice , ne znam ko ce na areni gostovat kad BIH igra , znal neko ?
Ima onaj Nalić, ne znam koga ce jos dovesti.HeraklitMracni je napisao/la: ↑09 jun 2026, 00:36Steta sto nema na BHT emisije prije utakmice , ne znam ko ce na areni gostovat kad BIH igra , znal neko ?
Standardna ekipa plus neki novi vjerovatno.HeraklitMracni je napisao/la: ↑09 jun 2026, 00:36Steta sto nema na BHT emisije prije utakmice , ne znam ko ce na areni gostovat kad BIH igra , znal neko ?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sad je trebalo amara osima i Musu to bi super bilo
Oni su na bhtu. A moze ih i arena dovesti.HeraklitMracni je napisao/la: ↑09 jun 2026, 00:40Sad je trebalo amara osima i Musu to bi super bilo
Na eonu stoji u rasporedu tekma na Areni 1. Mislim da bi onda trebala ići uredno.
izuzev digitalnog signala blizu granice, na podrucju BiH mimo arena je sve nelegalno, hrt je zatamnjenpassatb6 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 23:52Pa kad pola Federacije placa taksu i ne cudi me sto mora doci do ovoga. Hercegovci i SBK ce gledat na HRT-u prenos, boli njih ona stvar za BHT.DamirT je napisao/la: ↑08 jun 2026, 23:50Pa za sta se daje taksa onda, ako ce se opet skupljati za prijenos?passatb6 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 23:46https://crna-hronika.info/moze-li-bih-z ... _aKClyGQhw
E da hoce ovo bit![]()
Da smo normalna drzava, ne bi do ovoga ni doslo.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
I RTS ce zatamniti.farenhajt je napisao/la: ↑09 jun 2026, 09:53izuzev digitalnog signala blizu granice, na podrucju BiH mimo arena je sve nelegalno, hrt je zatamnjen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.