..ok,eto me-Barcelona- je napisao/la:eu2muhovic je napisao/la:..haj pravi-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko da odigramo koju friendly?![]()
ss.ba
1234
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Gdje ste ****: Anderson8,DRH ???? javite se za ta kola 16 i 17-to,,neda mi se vise pisati i traziti vas
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Brate poslao si jednu poruku dok nisam bio tu, i odmah napisao na ovoj temi kako se ne javljam, lol.miamiheat25 je napisao/la:Šaljem pm-ove Rinu,no nejavlja se
Dogovor je bio juče u 20:00 da odigramo ali se nisi pojavio.
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
jasko_juve
- Kontakt:
a finale?Cospy89 je napisao/la:Gdje ste ****: Anderson8,DRH ???? javite se za ta kola 16 i 17-to,,neda mi se vise pisati i traziti vas
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Funjaia nema , dogovorili smo se veceras poslije 10 . Nije dosao , cekam jos pola sata 
i ja sam tebe cekao citav dan da ti javim da necu prije 12 moci.. evo sad sam tu, ajd da odigramobavarian_bk je napisao/la:Funjaia nema , dogovorili smo se veceras poslije 10 . Nije dosao , cekam jos pola sata
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jbg , mozes sada ?
mogu, ajd pravi, ti si domacinbavarian_bk je napisao/la:Jbg , mozes sada ?
-
bavarian_bk
- Kontakt:
OK , napisacu ovdje podatke 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Eu2
Room bavarian_bk
krupa
Room bavarian_bk
krupa
FINALE KUPA
ACF Fiorentina-Villareal 0:2
cestitam jasku na zasluzeno osvojenom kupu i sretno u ligi ,, imam pridjedbu za igrace A i B grupe nekako smo se svi opustili poslije maja mahmurluk uzeo svoje ne igra se skoro nikako!!!
ACF Fiorentina-Villareal 0:2
cestitam jasku na zasluzeno osvojenom kupu i sretno u ligi ,, imam pridjedbu za igrace A i B grupe nekako smo se svi opustili poslije maja mahmurluk uzeo svoje ne igra se skoro nikako!!!
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
..Nezir je najvjerovatnije otisao na ekskurziju danas,tako da je 3:0 za mene,ali eto sacekacu ga jos do veceras da vidim zasigurno 
ee hvala ti puno sve sam napravio,,al sad me zeza kako online ,,instaliro sam deemaz patch ,,i jel ide se na network na sokeru i ja udjem nemoze ,,ko pise nisam namjestio postavke nemoze se na server spojit ,jel treba posebno sta namjestat,,,pozzGoalgetter je napisao/la:@barca87
Imas na http://www.pes6j.net/forum/index.php?topic=10972.0
Deemaz Patch 6 trebas skinuti
Ovdje ti je sve objasnjeno .
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
-
jasko_juve
- Kontakt:
Ja sam tu stalno, na msn, ne da se meni raditi refresh po forumima da vidim ko je sta napisao. Cospy javi se na msn [email protected]
Sto se tice Davida Ville mi smo neki dan pokusavali se spojit jedno 10 puta, nije moglo, pa smo rekli pokusati kasnije. Vise ga nisam vidio online :/
Villa jesi tu?
Sto se tice Davida Ville mi smo neki dan pokusavali se spojit jedno 10 puta, nije moglo, pa smo rekli pokusati kasnije. Vise ga nisam vidio online :/
Villa jesi tu?
Glory Glory Man United!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ja mogu do 4Anderson8 je napisao/la:Ja sam tu stalno, na msn, ne da se meni raditi refresh po forumima da vidim ko je sta napisao. Cospy javi se na msn [email protected]
Villa jesi tu?
@drh se nejavlja nea ga nikako,neodgovara na pp.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
ajde na msnDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja mogu do 4Anderson8 je napisao/la:Ja sam tu stalno, na msn, ne da se meni raditi refresh po forumima da vidim ko je sta napisao. Cospy javi se na msn [email protected]
Villa jesi tu?
@drh se nejavlja nea ga nikako,neodgovara na pp.
Glory Glory Man United!
- Goalgetter
- Kontakt:
'ebem ga ja vise i PES, koji sam samo baksuz. Il propustim 10 sansi utakmici, il primim u gol u zadnjoj sekundi. Jedva cekam vise da rjesim ovog Birminghama. 
suti kume, ne mozes biti gori od mene.. svaku utakmicu stvorim 10-tak izglednih prilika, al mi treba 15 takvih da zabijem jedan gol.. realizacija mi je uzas.. i kako gubim tekme, to je nesto nevjerovatno..Goalgetter je napisao/la:'ebem ga ja vise i PES, koji sam samo baksuz. Il propustim 10 sansi utakmici, il primim u gol u zadnjoj sekundi. Jedva cekam vise da rjesim ovog Birminghama.
tacno mi nekad zao mog schalke-a, al ne pada mi na pamet da odustajem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.