KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Covjek ne kuka, nego zeli da radi kako treba ili nikako po nivou takmicenja.
Sve je upravu u vezi Skenderije,sportske infrakstrukture i generalnog sistema kojeg kritikuje.Medjutim ON zakonski nema ovlasti da odlucuje o kompletnoj sudbini KK Bosne jer privatno vlasnistvo klubova ne postoji.
Nabijem ga na qrac, egoista i šupakk.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Podrska klubu i Barbaricu apsolutno je upravu Bosna mora igrati u Skenderiji. Nikakav to ego nije svaki navijac Bosne isto razmislja.
Da nije Vedran novi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa kakve logike ima da preuzme Bosnić ekipu koja će igrati samo prvenstvo BiH.
Bilo bi jadno dati otkaz Pašaliću nakon ovakve sezone.
Bilo bi jadno dati otkaz Pašaliću nakon ovakve sezone.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Eh to bi već bila prava stvar
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Velike promjene očekuju i EuroCup.
Drugo po snazi evropsko klupsko takmičenje od sezone 2026/27 brojat će čak 32 ekipe podijeljene u četiri grupe sa po osam timova.
U nokaut fazu prolazit će 16 klubova, a osmina finala, četvrtfinale, polufinale i finale igrat će se na dvije dobijene utakmice.
Prema informacijama koje su prezentovane klubovima, za nastup u EuroCupu prijavilo se više od 40 zainteresovanih ekipa širom Evrope, što dovoljno govori o rastu popularnosti takmičenja.
Drugo po snazi evropsko klupsko takmičenje od sezone 2026/27 brojat će čak 32 ekipe podijeljene u četiri grupe sa po osam timova.
U nokaut fazu prolazit će 16 klubova, a osmina finala, četvrtfinale, polufinale i finale igrat će se na dvije dobijene utakmice.
Prema informacijama koje su prezentovane klubovima, za nastup u EuroCupu prijavilo se više od 40 zainteresovanih ekipa širom Evrope, što dovoljno govori o rastu popularnosti takmičenja.
Potvrdio je Dubravko da se nisu prijavili za EC.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Oko 20 klubova je potpisalo licencu na 3+2 godine dok će ostali broj mjesta biti popunjen sa WildCard pozivnicama i kvalifikovanim putem domaćih liga.Amirutah1988 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 19:18Ali isto tako ovih 40 sto su se prijavili,bit ce i odbijenih,što znaci da ce biti raspoređeni u ECL,i FIBA Europe Cup.
Navodno za licencu se mora imati dvorana od oko 5 hiljada kapacitet minimalno i budžet od oko 5 miliona eura, dok za WildCard pozivnicu dvorana treba imati oko 3 hiljade kapacitet minimalno i oko 2.5 miliona eura budžet.**** indicate that 42 clubs submitted letters of interest to participate in the tournament, while more than 20 teams have already signed a new 3+2-year agreement guaranteeing their place in the competition.
The remaining spots are expected to be filled through a combination of wild cards and qualification via domestic leagues.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Tih 20 ce biti iz Turske-Spanije-Njemacke-Italije-Francuske-Grčke,to se u startu znaCAZIN je napisao/la: ↑09 jun 2026, 19:27Oko 20 klubova je potpisalo licencu na 3+2 godine dok će ostali broj mjesta biti popunjen sa WildCard pozivnicama i kvalifikovanim putem domaćih liga.Amirutah1988 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 19:18Ali isto tako ovih 40 sto su se prijavili,bit ce i odbijenih,što znaci da ce biti raspoređeni u ECL,i FIBA Europe Cup.
Navodno za licencu se mora imati dvorana od oko 5 hiljada kapacitet minimalno i budžet od oko 5 miliona eura, dok za WildCard pozivnicu dvorana treba imati oko 3 hiljade kapacitet minimalno i oko 2.5 miliona eura budžet.**** indicate that 42 clubs submitted letters of interest to participate in the tournament, while more than 20 teams have already signed a new 3+2-year agreement guaranteeing their place in the competition.
The remaining spots are expected to be filled through a combination of wild cards and qualification via domestic leagues.
Uhhh kako ovo dobro izgleda
Ovaj Dubravko je smeće i veliki negativac KK Bosna zaslužuje sposobnog čovjeka sa energijom da povede klub.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Apsolutno.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ja mislim da bi novi trener mogao biti Zdovc, ako do te promjene dođe.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- VensanKasel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.