Ne.nito1 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:32HercegovinaCali je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:22Štimac je osoba koja će ispiti krv onome tko njega 'uzme na zub'. Upravo su to uradili Sarajevo i Velež s onom prijavom na njegovom privatnom FB profilu. Od tog' trenutka ih je Štimac počeo podbadat'/ponižavat'.
Rezultatski sezona nije uspješna jer nismo uzeli prvenstvo, kup/superkup nebitna natjecanja za Zrinjski.
Kup se ozbiljnije shvatio zbog mogućnosti preskakanja pretkola i zbog činjenice da si imao mogućnost uzeti na terenu najvećeg rivala pred njihovim navijačima.
Štimcu sretno u nastavku karijere ali ruku na srce Zrinjski nije imao igru. Nadam se da će novi trener to ispraviti.
I zanimljivo,prema određenim pričama neće Rožman biti novi trener već S.T.,koliko ima istine saznat ćemo ubrzo.
Ako na S.T. mislis na Samira Toplaka onda su se i ljudi u Zrinjskom poceli drogirati.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Tjerali ga i psovali mrtve prije nekoliko mjeseci, Zorane izvadi ga 
HercegovinaCali je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:39Ne.nito1 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:32HercegovinaCali je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:22Štimac je osoba koja će ispiti krv onome tko njega 'uzme na zub'. Upravo su to uradili Sarajevo i Velež s onom prijavom na njegovom privatnom FB profilu. Od tog' trenutka ih je Štimac počeo podbadat'/ponižavat'.
Rezultatski sezona nije uspješna jer nismo uzeli prvenstvo, kup/superkup nebitna natjecanja za Zrinjski.
Kup se ozbiljnije shvatio zbog mogućnosti preskakanja pretkola i zbog činjenice da si imao mogućnost uzeti na terenu najvećeg rivala pred njihovim navijačima.
Štimcu sretno u nastavku karijere ali ruku na srce Zrinjski nije imao igru. Nadam se da će novi trener to ispraviti.
I zanimljivo,prema određenim pričama neće Rožman biti novi trener već S.T.,koliko ima istine saznat ćemo ubrzo.
Ako na S.T. mislis na Samira Toplaka onda su se i ljudi u Zrinjskom poceli drogirati.
A ni Stjepan Tomas nije nista bolji od gore spomenutog.
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
ponovi ovo jos dva puta mozda postane istinaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:42Tjerali ga i psovali mrtve prije nekoliko mjeseci, Zorane izvadi ga![]()
Lazi me laziGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:42Tjerali ga i psovali mrtve prije nekoliko mjeseci, Zorane izvadi ga![]()
Idiote možeš li objasniti po čemu su ljudi degenerici?
Po tvome razmišljanju cijela Hrvatska je degenerična jer Štimac nigdje nema pristup trenerskom poslu u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 09 jun 2026, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Trener Zrinjskog u idućoj sezoni je najmanje bitna pozicija u takmičenju. Štimac objasnio ranije već.
Borčevci moji, jesu Vinku ostala ona bitna 3 prsta, da se iduće sezone pobijemo časno za to drugo mjesto?
Borčevci moji, jesu Vinku ostala ona bitna 3 prsta, da se iduće sezone pobijemo časno za to drugo mjesto?
Nova pridoslica u Borac, Ante Roguljic je tu. Sutra krecu pripreme 
Nego da se vratimo temi ko ima vise navijaca i titulanu sahu, karateu i u fudbalu iz sredine prosloga vijeka
Nego da se vratimo temi ko ima vise navijaca i titulanu sahu, karateu i u fudbalu iz sredine prosloga vijeka
-
Marokanci58
- Kontakt:
Šta je ono BSK licencirao ipak za WWin ligu? Žele kao šampioni RS ipak u WWin ligu. Prijavili stadion Krupe.
BRATSTVO GRAČANiCA
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑09 jun 2026, 19:02ponovi ovo jos dva puta mozda postane istinaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:42Tjerali ga i psovali mrtve prije nekoliko mjeseci, Zorane izvadi ga![]()
Evo kunem se da je dosta vas ga psovalo i tjeralo, nije to par likova, nego mnogo vise
Izvadi ga Zekaaaa
Ne znam iskreno, sto bi ona rekla “nisam skolovala”Marokanci58 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 19:38Šta je ono BSK licencirao ipak za WWin ligu? Žele kao šampioni RS ipak u WWin ligu. Prijavili stadion Krupe.
Ne, ovo nema veze sa pristupom trenerskom poslu i ima veze isključivo sa Splitom što sam jasno napisao. S obzirom kako ti je loša analogija i logika, ostajem pri stavu da si glupan što se dalo naslutiti iz tvoje prve replike, a ovom drugom si to samo potvrdio. A ne želim trošiti vrijeme na glupane i da ti objašavam nešto oko Splita kad ni prostije stvari ne bi shvatio.
Zigazaga je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:32Teško je porediti ljepotu gradova,ako se uzme u obzir veličina grada.
Mostara se sjećam od prije rata,baš lijep grad bio.Travnik i Jajce takodje.I Tuzla mi se svidja. Ali ubjedljivo najljepši gradovi u BiH su Banjaluka i Trebinje.
A ovi što prde o Banjaluci vjerovatno nisu bili zadnjih 10 godina ili su prošli busom samo.
Pošto si se bunio oko Rudara, sad ćeš da gledaš Dinamo - Lokomotiva, banjalučka verzija.Marokanci58 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 19:38Šta je ono BSK licencirao ipak za WWin ligu? Žele kao šampioni RS ipak u WWin ligu. Prijavili stadion Krupe.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ta Dinamova filijala kako je ti nazivaš je Dinamu izbila titulu, tako da ta ti priča i ne pije vode. Ono što ima Borac sa Slogom, Radnikom i sad, nebitno ko uđe, nema niti jedan klub na svijetu.Vorovus je napisao/la: ↑09 jun 2026, 20:02Pošto si se bunio oko Rudara, sad ćeš da gledaš Dinamo - Lokomotiva, banjalučka verzija.Marokanci58 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 19:38Šta je ono BSK licencirao ipak za WWin ligu? Žele kao šampioni RS ipak u WWin ligu. Prijavili stadion Krupe.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Potrošio si dosta vremena svakako i ništa nisi objasnio. Sve ti je na priči rekla kazala, tako da sam ja gori što sam sa tobom ušao u bilo kakvu diskusiju jer kao i Štimac nisi relevantan ni za šta osim za prosipanje šuplje priče.Vorovus je napisao/la: ↑09 jun 2026, 20:00Ne, ovo nema veze sa pristupom trenerskom poslu i ima veze isključivo sa Splitom što sam jasno napisao. S obzirom kako ti je loša analogija i logika, ostajem pri stavu da si glupan što se dalo naslutiti iz tvoje prve replike, a ovom drugom si to samo potvrdio. A ne želim trošiti vrijeme na glupane i da ti objašavam nešto oko Splita kad ni prostije stvari ne bi shvatio.
Mislio sam na Lokomotivu iz Mamićevog vakta. Ova Lokomotiva sad je nebitna.DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jun 2026, 20:11Ta Dinamova filijala kako je ti nazivaš je Dinamu izbila titulu, tako da ta ti priča i ne pije vode. Ono što ima Borac sa Slogom, Radnikom i sad, nebitno ko uđe, nema niti jedan klub na svijetu.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kako govori Princ, vama te filijale a ni nama Zekić neće biti dovoljno za nešto veće od borbe za 2/3 mjesto.Vorovus je napisao/la: ↑09 jun 2026, 20:24Mislio sam na Lokomotivu iz Mamićevog vakta. Ova Lokomotiva sad je nebitna.DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jun 2026, 20:11Ta Dinamova filijala kako je ti nazivaš je Dinamu izbila titulu, tako da ta ti priča i ne pije vode. Ono što ima Borac sa Slogom, Radnikom i sad, nebitno ko uđe, nema niti jedan klub na svijetu.
Doktor za retardaciju.
Dajte link gdje to govori Štimac
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

.png)