Barbarez je domaciRobertHrkac555 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 17:49Možda sad napokon strani trener odvede ekipu do naslova
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Najjace rasprave navijaca Messi il Ronaldo a niih dvojicu garant prve zaboli ona stvar za tim koga ce nazivat goatom.
#CarsijaOdjebi
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:56Najjace rasprave navijaca Messi il Ronaldo a niih dvojicu garant prve zaboli ona stvar za tim koga ce nazivat goatom.
Ma kakvi, uvjeren sam da onaj egomanijak sa Madeire ne moze da pomiri sa cinjenicom da je Messi osvojio Boginju
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Vjeruj da Ronalda itekako zanima to.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:56Najjace rasprave navijaca Messi il Ronaldo a niih dvojicu garant prve zaboli ona stvar za tim koga ce nazivat goatom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa i treba. Porede mentalnog patuljka sa GOAT-om CR7.DamirT je napisao/la: ↑09 jun 2026, 19:04Vjeruj da Ronalda itekako zanima to.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:56Najjace rasprave navijaca Messi il Ronaldo a niih dvojicu garant prve zaboli ona stvar za tim koga ce nazivat goatom.
-
napapijri1987
- Kontakt:
A znas sta je najgore od svega. Obojica vuku svoju repku prema dole umjesto prema gore.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:56Najjace rasprave navijaca Messi il Ronaldo a niih dvojicu garant prve zaboli ona stvar za tim koga ce nazivat goatom.
Kod argentinosa je to malo drugacije zbog mentaliteta. Oni su odrasli na pricama o Bogu zvanom Maradona i kada im se ukazala prilika da rade za drugog Boga zvanog Messi onda su to i odradili. Bukvalno su se 2022 ubijali samo da Messi bude sretan. Ne bi me iznenadilo da su mu i u hotelu cunu pusili samo da bude zadovoljan i sretan. Jednostavno nacija koja fura taj kult licnosti.
Za razliku od njih Portugalci nisu odrasli ni na kakvim pricama o bozjim rukama, vanzemaljcima i slicno. Mislim da su svi u Portugalu svjesni da je CR jedan od najvecih ikada ali da sadasnja ekipa moze puno vise bez njega. Ali njegov ego ne dopusta da on ulazi po 10-ak minuta i/ili ne bude centralna figura taktike kada igra.
Ja sam ubjedjen da ce Argentinci ove godine da budu najvece razocarenje turnira te da ce zavrsiti svoj nastup na istom vrlo brzo.
Jedva cekam penziju cristiana i lea pa da u skoku indijci i pakistanci odjbu. Toliko nesnosljivo i jadno. Bukv ne mozes nigdje a da bar par njih ne iskoci
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Hahaha ronaldo kita od igraca,sto ce se pokazat na SP,mogu i osvojit ali na pogon brune,vitinhe,nune mendesa itd.PSV je napisao/la: ↑09 jun 2026, 19:29Pa i treba. Porede mentalnog patuljka sa GOAT-om CR7.DamirT je napisao/la: ↑09 jun 2026, 19:04Vjeruj da Ronalda itekako zanima to.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:56Najjace rasprave navijaca Messi il Ronaldo a niih dvojicu garant prve zaboli ona stvar za tim koga ce nazivat goatom.![]()
Messi vuce svoju naciju sad i na SP 2022,a ovaj egomanijak je upropascuje.
Nedavno kad je ronaldo skontao da mozda i ne osvoji zlatnu boginju ,odjednom kmeci na tv-u kao SP mi nije bitan bla bla,
Messi je i bolji covjek i nogometas od egomanijaka
messi je kita za gospodina Ronalda 
-
stanjejepsihoticno
- Kontakt:
iako volim Ronalda kao brata, ovde ima istine. Njegov ego je u poslednjih nekoliko godina postao nerealan, iako je i prije bio ogroman. Izjave ga bukvalno uništavaju. Sam je prije Svetskog prvenstva 2022. rekao da mu je to najveći san, da bi 2025. u intervjuu s Piersom Morganom izjavio kako mu SP uopšte nije san, jer je to samo 6-7 utakmica koje nisu toliko bitne.Markinhio je napisao/la: ↑09 jun 2026, 20:11Hahaha ronaldo kita od igraca,sto ce se pokazat na SP,mogu i osvojit ali na pogon brune,vitinhe,nune mendesa itd.
Messi vuce svoju naciju sad i na SP 2022,a ovaj egomanijak je upropascuje.
Nedavno kad je ronaldo skontao da mozda i ne osvoji zlatnu boginju ,odjednom kmeci na tv-u kao SP mi nije bitan bla bla,price za malu djecu,a mogu se okladit da ga osvoji govorit ce ovo mi je djecacki san i srat na veliko.
Messi je i bolji covjek i nogometas od egomanijaka
Takođe, pričao je da mu je san da ima najviše Zlatnih lopti, a kada ga je Messi prestigao, okrenuo je ploču i rekao kako je ta nagrada izgubila kredibilitet. Onda je izjavljivao neke tamo 2013 da je Zlatna kopačka prestižnija jer tu odlučuju golovi, a ne glasovi novinara, a onda je Messi osvojio šest, dok je on ostao na četiri.
Mislim da bezpotrebno blati svoju neverovatnu karijeru igrajući u Arabiji. Tri godine tamo nije uzeo trofej i tek je sad nešto osvojio, a kao apsolutna mašina mogao je još dosta toga da pruži u Evropi. On mi je najdraži igrač ikada ako gledamo igru na terenu i taj mentatilet, ali Messi je ubedljivo najbolji svih vremena i to mogu da poriču samo oni koji nemaju veze s fudbalom.
Zesca. Lik igrao samo za Barku da valja a i to samo ligu osvajao, LP mu redovno otimao GOAT CR7. Osim toga, nikad nece imati osvojene tri najjace evropske lige (ENG, SPA, ITA) kao CR7. Da ne pricamo o golovima i samom znacaju za fudbal. CR7 sa mrtvim Portugalom osvojio EP i LN, argentinska prevara uz pomoc sudija SP. A i tu nije bio glavna karika.
Ronaldo je pakas koji to pokazuje,Messi je pakas koji to ne pokazujeAtlanta je napisao/la: ↑09 jun 2026, 19:03tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:56Najjace rasprave navijaca Messi il Ronaldo a niih dvojicu garant prve zaboli ona stvar za tim koga ce nazivat goatom.
Ma kakvi, uvjeren sam da onaj egomanijak sa Madeire ne moze da pomiri sa cinjenicom da je Messi osvojio Boginju
Ma nabijem ih obojicu, moj goat je zauvijek Ronaldinho covjek zbog kojeg sam i zavolio fudbal, a odmah poslije njega ide Wayne Rooneydarker10 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 21:13Ronaldo je pakas koji to pokazuje,Messi je pakas koji to ne pokazujeAtlanta je napisao/la: ↑09 jun 2026, 19:03tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:56Najjace rasprave navijaca Messi il Ronaldo a niih dvojicu garant prve zaboli ona stvar za tim koga ce nazivat goatom.
Ma kakvi, uvjeren sam da onaj egomanijak sa Madeire ne moze da pomiri sa cinjenicom da je Messi osvojio Boginju![]()
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
- Beduin
- Kontakt:
Ovo oko brojanja sekundi kod valjanja igraca i izvodjenja (gol)auta, bilo bi bolje da glavni ili pomocni prate izgubljeno vrijeme i samo ga produze na poluvremenu i kraju utakmice.
Proslo prvenstvo je bilo probno po tom pitanju, sjetimo se da su produzavale utakmice po 7+ minuta redovno, ako me sjecanje sluzi, pa cak i znatno vise.
To mi je najrealnije i najjednostavnije.
I ovo pravilo kad su izmjene pa da igrac mora napustiti teren sa one strane gdje je najblizi terenu i da mora trckarati dok izlazi je ispocetna i postovalo se, dok zadnjih par godina vise sudije to jedva da prate ili nikako. Igraci max to koriste.
Proslo prvenstvo je bilo probno po tom pitanju, sjetimo se da su produzavale utakmice po 7+ minuta redovno, ako me sjecanje sluzi, pa cak i znatno vise.
I ovo pravilo kad su izmjene pa da igrac mora napustiti teren sa one strane gdje je najblizi terenu i da mora trckarati dok izlazi je ispocetna i postovalo se, dok zadnjih par godina vise sudije to jedva da prate ili nikako. Igraci max to koriste.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
To je pravilo bilo zbog coroneBeduin je napisao/la: ↑09 jun 2026, 21:43Ovo oko brojanja sekundi kod valjanja igraca i izvodjenja (gol)auta, bilo bi bolje da glavni ili pomocni prate izgubljeno vrijeme i samo ga produze na poluvremenu i kraju utakmice.
Da ne dolazi do kontakta igrača
Nosi De Bruyne bombu ispod majice...
Kakvi debili majko moja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pretresaju De Bruynea a tamo neki Jack u Illinoisu na čas geografije krenuo sa M16 i šestarom u ruksaku
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Koje, da izlazis prema najblizoj aut ili gol-liniji?tiketoke je napisao/la: ↑09 jun 2026, 21:46To je pravilo bilo zbog coroneBeduin je napisao/la: ↑09 jun 2026, 21:43Ovo oko brojanja sekundi kod valjanja igraca i izvodjenja (gol)auta, bilo bi bolje da glavni ili pomocni prate izgubljeno vrijeme i samo ga produze na poluvremenu i kraju utakmice.
Da ne dolazi do kontakta igrača
Koliko se sjecam to pravilo je doneseno prije korone mozda godinu-dvije ranije i pokazalo se kao ucinkovito. Ali u posljednje vrijeme sudije nisu dosljedne i igraci opet idu prema klupi i to laganim korakom, pozdravljajuci se sa saigracima i tako trosi vrijeme.
A ako si mislio na extra time, to je bilo u Kataru ali i to mislim ne zbog korone, nego je Colinna tad forsirao da se odigra sto vise stvarnog vremena utakmice. Vjerovatno im se nije svidilo onoliko produzavanje pa su uveli sad ova nova pravila duzine izvodjenja auta, gol auta i sl. Sto je opet razumno i vidicemo kako ce sve to ispostovati na kraju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Atlanta, DanijelTZ, dark44, Elddar, RacioEmocionalan, rukometubih23, Scholl, Shevko, Tihi, Venom, Wilshere10, zemuntrg i 56 gostiju.