Dobro si ga procito.Ovo je 100% jedan od badjine ekipe.Prvo je pljuvo po nosonji,sad proziva Sanjina al ne dira u osinje gnjezdo i neproziva svog havera sto je navuko 46 igraca pod ugovor.Nek idu u RK Zeljo da se igraju rukometa tamo.Valjda bude na lageru Holandjana rukometasa da dovedu.jointunija je napisao/la: ↑09 jun 2026, 21:53Vama krivične ne ginu,bando.
Navukli ste 46 igrača pod ugovorom,treba nam preko milion da se to rastjera.Igrali se menadžera malkice.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Brko iz druge galaksije!
Zna li neko sta se radi sad na jugu jesu li nastavili ili je stalo sve
Kao prvo mi trebamo biti realni i pogledati isti u oči. Rijetki su napunili kase našim juniorima. Naš OP je u teškoj agoniji zadnjih 8 godina.BosnianLevi je napisao/la: ↑09 jun 2026, 19:28Koliko smo samo talentirane djece izgubili baš radi tih istih.Levin je napisao/la: ↑09 jun 2026, 19:13@NoDi80 ovaj Grozdanić nije ljevak... on ima dvije desne noge a ni ovaj Karamatić nije daleko.
Da su prethodnici znali voditi klub ne bi nam Mirvić ni trebao. Prošle sezone najveći transfer u historiji kluba mi ove nemamo za plate već čekamo kad će nam "gazda" koju kanuti.EDobric1997 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 18:43Kako je krenulo, ovaj Mirvic ce nas strovaliti skroz. Ne ulaze svoje pare nego uzima kredite na klub da bi se malo igrao fudbala. Nek nam je Bog na pomoci…
Đe su pare?! Pitanje godine.
Edit : Mi smo naje*ali bez njega a možda i sa njim. Sve zahvaljujući strukturama koje nisu znale upravljati klubom.
Svoje kase našim juniorima napunio skoro svaki klub iz top 5 osim nas!
Ako izmemo zadnjih 8 sezona iz U19 je izašlo oko 195 omladinaca od kojih se njih 35% oprostilo od fudbala. 9% ih igra u inostranstvu a u klubovima iz premijer lige ih je oko 5%. Ostatak igra po nižim ligama u BiH. Dakle oko 51% ih je po nižim ligama u BiH ili je trenutno bez angažmana.
Sad kad bi pravio ekipu teško jedva da možeš sastaviti respektabilan sastav :
Filip Dujmović (FC Milsami Orhei) - Goalkeeper
Tarik Karić (Velež Mostar) - Goalkeeper
Vedad Muftić (Željezničar) - Goalkeeper
Nikola Miličević (FK Železničar Pančevo) - Goalkeeper
Eldar Šehić (FC Banik Ostrava B) - Left-Back
Elvir Duraković (HNK Gorica) - Left-Back
Adin Bajrić (Velež Mostar) - Centre-Back
Amar Drina (Bez Kluba) - Centre-back
Dženan Šabić (Željezničar) - Left Winger
Enver Kulašin (Sariyerspor) - Right Winger
Madžid Šošić (Željezničar) - Attacking Midfield
Hamza Jaganjac (NK Istra) - Centre-Forward
Harun Ploco (SD Huesca B) - Centre-Forward
Sad, gledano U19 zadnjih 8 sezona mi nismo bili u stanju sastaviti jedan respektabilan tim koji bi mogao biti konkurentan u PL BiH.
Suma sumarum, jedini na kojem je neko drugi uzeo lovu je bio Kulašin a najvrijedniji igrač koji je izašao iz našeg U19 u ovom periodu je Madžid.
Mislim da je ovo poražavajuće za jedan klub kao što je Željezničar koji je u prošlosti proizveo velika imena BH fudbala.
Mali disclaimer, podatke sam ubacio u AI da ih obradi tako da je možda neko izostavljen ali sve i da je AI pogriješio u par postotaka ili izostavio neko ime i dalje je ovo vrlo poražavajuće. Bujrum ako ko ima koga dodati i hvala svima onima koji su radili u klubu posljednih 8 sezona. Napravili su strašan posao.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
istokzeljo
- Kontakt:
Svi se pojačavaju u Borac dosao ovaj, u Zrinjski onaj, samo mi nemamo trenera i 10 raskida, 0 doslo. Lepo bas
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Nagradite majmuna jednom bananom, trenutno nemam. Zoloski vrt ovdje valjda iz istog kaveza ovi svi isti12tiigrac21 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 00:37Eno vama se vratio Zekić, a istaje i Gojković, mada ti to znas već.
Zadnja izmjena: MukiBek, dana/u 10 jun 2026, 07:29, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi imamo samo navijace.Ostalo je sve prdomahovina.
- svrakino1921
- Kontakt:
**** vas stadion
Mi ni trenera ni ekipe…
Mi ni trenera ni ekipe…
Suma sumarum.
Jug gradimo godinu dana nidokle.
Investitor dosao prije vise od pola godine, bez statuta, zamijenjeno 10 ljudi u strukturama nista nije urađeno.
Nemamo trenera.
Raskinuli ugovore s 10 igraca.
Sta li vi ovdje baljezgate da mi je samo znati.
Jug gradimo godinu dana nidokle.
Investitor dosao prije vise od pola godine, bez statuta, zamijenjeno 10 ljudi u strukturama nista nije urađeno.
Nemamo trenera.
Raskinuli ugovore s 10 igraca.
Sta li vi ovdje baljezgate da mi je samo znati.
pri kraju su sa ovim oplatama velikim,poslije toga mogu raditi svi na konstrukciji ovoj.Da li ova tribina iza ostaje?Malo će se ubrzati kada završe ove donje elemente
- Austinpowers
- Kontakt:
Kako li ces ti preživjeti kad stvari krenu pravim smjerom, bojiš se toga aaa?
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ja nisam Hulahopka..
Kad ce stvari krenuti ka boljem?
Kad ce stvari krenuti ka boljem?
Ramirez je napisao/la: ↑10 jun 2026, 09:26pri kraju su sa ovim oplatama velikim,poslije toga mogu raditi svi na konstrukciji ovoj.Da li ova tribina iza ostaje?Malo će se ubrzati kada završe ove donje elemente
Koliko znam, tribina iza ostaje jer sluzi isto kao potpora za ovu padinu iza.
- dubioza144
- Kontakt:
Al napadate ovog lika koji vam istinu sasipa konstantno, to da ce krenut na bolje se slusa vec od decembra a mi se nismo nigdje pomakli jos, u svemu je najgore sto taj isti hulahopka ciji god je navijac sasipa stvari realno i ostane i pise uvijek kako god bilo, dok ovi sto govore bit ce dobro kad stvari krenu jos gore ne javljaju se dok neko drugi me dodje pa opet govore bit ce dobro, nama nije dobro vec 15 godina.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ljudima treba biti jasno da ovdje pisu iz kluba oni sto nista ne rade u klubu. Iako njih niko nista ne pita, oni pokušavaju da brane nesto, a to rade tako što ce kad neko pise onako kako jeste etiketirat tog nekog s hulahopka, pitar, golub i sl. Pojedu malo bureka ujutru, podrignu, onda dodju malo na forume redom. Za to primaju platu. Vi stvarno mislite da neke informacije po forumima od dotičnih bezveze kruže.
To je nesto na fazon **** forum. Ovdje se jasno vidi da je to slična mašinerija, nije to jedan profil,dva. To kad dodju dodje deset acc da budu ubjedljivi.
Jer ovo što se radi na ovoj temi nece ti raditi obicni navijac, jedino ako je bas malouman pa pisat jedno te isto, al to nije sigurno.
To je nesto na fazon **** forum. Ovdje se jasno vidi da je to slična mašinerija, nije to jedan profil,dva. To kad dodju dodje deset acc da budu ubjedljivi.
Jer ovo što se radi na ovoj temi nece ti raditi obicni navijac, jedino ako je bas malouman pa pisat jedno te isto, al to nije sigurno.
Zadnja izmjena: MukiBek, dana/u 10 jun 2026, 11:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa krenulo je na bolje brate, samo se po rezultatima to jos ne vididubioza144 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 10:59Al napadate ovog lika koji vam istinu sasipa konstantno, to da ce krenut na bolje se slusa vec od decembra a mi se nismo nigdje pomakli jos, u svemu je najgore sto taj isti hulahopka ciji god je navijac sasipa stvari realno i ostane i pise uvijek kako god bilo, dok ovi sto govore bit ce dobro kad stvari krenu jos gore ne javljaju se dok neko drugi me dodje pa opet govore bit ce dobro, nama nije dobro vec 15 godina.
Realno sad imamo para i finansijski idemo prema gore
Prije godinu znao si odmah da te najbolji napustaju, jer nismo para imali da ih sacuvamo, a danas kao tjeramo ko nam se ne svidja
Dobicemo B tim i mnogo toga, sto je bila fantazija lani s finansijske strane
Treba vremena da se sve popravi nakon dugo godina nezobiljnosti
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.