Ćaršija je ono otvoreno pismo Štimca protumačila na svoj način. Na to se ovaj referiše.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Valjda je brat samo krep trakom prelijepio a ne farbom
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- maroonGiant
- Kontakt:
Pa ovo je bila zajebancija, i prozivka Mirvica prije svega, na stalno mijenjanje trenera. Malo poslije toga je prekrizen i Husref, a znamo sta on znaci nama navijacima. Vecina je podrzavala Zekica, i nije bila za njegov odlazak. Isto tako sada vecina podrzava njegov povratak.
Kosevska publika zna prepoznati kad je neko gospodin, i ima stav. Tako da je Zeka ostao u lijepom sjecanju, i prizeljkivali smo ga maltene otkad je i otisao.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ma nije ba niko bio protiv Zeke , a tek one gadosti sto su pisali
Par mjeseci poslije, oprosti nam Zeka
Zeka ne vadi, uzece vise para i zauzeti 3-4mj
Masper sos od Zeke u najavi
Par mjeseci poslije, oprosti nam Zeka
Zeka ne vadi, uzece vise para i zauzeti 3-4mj
Masper sos od Zeke u najavi
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Nemaju oni mentalni kapacitet da skontaju. Vazno je lupiti glupost, kao ovaj iznad mene, ali navikli smo od ometenog u razvoju da pise gluposti.maroonGiant je napisao/la: ↑09 jun 2026, 22:20Pa ovo je bila zajebancija, i prozivka Mirvica prije svega, na stalno mijenjanje trenera. Malo poslije toga je prekrizen i Husref, a znamo sta on znaci nama navijacima. Vecina je podrzavala Zekica, i nije bila za njegov odlazak. Isto tako sada vecina podrzava njegov povratak.
Kosevska publika zna prepoznati kad je neko gospodin, i ima stav. Tako da je Zeka ostao u lijepom sjecanju, i prizeljkivali smo ga maltene otkad je i otisao.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Al drhte yebote
Pa vas cemo uzeti ko god da nas vodi ne znam sta mislite o tome
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma drago je njima vise nego nama...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jun 2026, 22:30Al drhte yebotePa vas cemo uzeti ko god da nas vodi
Bice, "Zeka, molim te izvedi nas u Evropu..."
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Kakve veze ima stanje drugog kluba sa izjavom vašeg predsjednika o vašoj posjeti i generalno o vama kao navijacima? To da li mi imamo para ili ne, ne utice na ono sto je rekao.NoProfit je napisao/la: ↑09 jun 2026, 00:24Vjerovatno zato vi plivate u lovi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 00:20“Svaki put kada Sarajevo igra utakmice kod kuće mi gubimo novac. Troškovi organizacije su mnogo veći nego prihodi od prodaje karata."
Ne pomaže ni sarajevo fudbal festival..![]()
Nemate vise trofeja, a ni pobjeda haha
Jedino sto imate vise jeste poraza u Europi..
Jedino sto imate vise jeste poraza u Europi..
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Nemoj više Nodi, samo se guraš u kanal... Zvučiš ko balavac. Da ti nije neko hakovao profif?
SARAJEVO SIAMO NOI
- prisonbreak
- Kontakt:
Na nama zvono, a ovi smorili za medalju. Ko ce vas slusati, vrati nas u Federaciju ovsje sve moroni
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Znaci sljedeci je Feđa Dudic pa onda opet ide Husref. Mislim da se Husref jos dva puta mora vratit na klupu Sarajeva kako bi usao u ginisovu knjigu rekorda u vracanju na klupu istog kluba. Velik si Husrefe
Dize se prasina ⚫️🔴
Jedva cekam povratak Zorana Zekica . Kad se sjetim 4 gola radnika pogotovu onaj gol Gogica . On je uspio u zadnjih 5 sezona da uradi samo sto su uspjeli Dudic\Varesanovic a to je da nemaju vise bodova od FK Željeznicara na kraju sezone. Kad se sjetim one lijepe igre protiv najgore ekipe u historiji premijer lige to jest protiv Slobode na kosevu 90 minuta niko suta na gol nije imao . A ako sad opet dobije otkaz hoce li imati kasnije i 3 mandat to jest da ga stalno vracate kao sto ste Husrefa 6 puta.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ima lexilliuma, ne uzbudjujte se toliko...Pact1921 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 23:13Jedva cekam povratak Zorana Zekica . Kad se sjetim 4 gola radnika pogotovu onaj gol Gogica . On je uspio u zadnjih 5 sezona da uradi samo sto su uspjeli Dudic\Varesanovic a to je da nemaju vise bodova od FK Željeznicara na kraju sezone. Kad se sjetim one lijepe igre protiv najgore ekipe u historiji premijer lige to jest protiv Slobode na kosevu 90 minuta niko suta na gol nije imao . A ako sad opet dobije otkaz hoce li imati kasnije i 3 mandat to jest da ga stalno vracate kao sto ste Husrefa 6 puta.
Jah, jedva čekaš da vidiš kako ćete viktorije bez Mufte proći...
Zna se već od ranije da je BSK aplicirao za licencu. Aplicirao je par dana nakon osvajanja titule, prije kraja sezone.Marokanci58 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 19:38Šta je ono BSK licencirao ipak za WWin ligu? Žele kao šampioni RS ipak u WWin ligu. Prijavili stadion Krupe.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Nemoj tako zar se ne prica kako je Muftic zapravo los golman i da nikad nece otici u repku . I to Zekic jedan derbi pobijedio Kyremeh sutao sa distance odbila se od igraca u gol lopta i penal za 2-1 na kosevu . Po vasoj prici pomislio bi covjek da je svaki derbi pobjedjivao a ne jedan i to na srecu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Random word generatorPact1921 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 23:36Nemoj tako zar se ne prica kako je Muftic zapravo los golman i da nikad nece otici u repku . I to Zekic jedan derbi pobijedio Kyremeh sutao sa distance odbila se od igraca u gol lopta i penal za 2-1 na kosevu . Po vasoj prici pomislio bi covjek da je svaki derbi pobjedjivao a ne jedan i to na srecu .
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.