Ermin Mahmić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermin Mahmić
Turska je najgora moguća varijanta za mladog igrača. Mladom igraču je iz ove naše smijurije pogrešan korak otići u tursku a ne šta drugo
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Mrzim kad neki nas talenat ode u tursku, iako su klubovi velike trojke i vise nego ozbiljni na europskom nivou, ali ta liga nekako umrtvi igrace. Daj Bože da ode u Bundesligu.
Velikani qurca a ne fudbala, svaki put u LP kanta za nabijanje cim ih dohvate ozbiljniji klubovi.
Lejpzig bi im djecu pravio na terenu da ne pricam o Bayernu.
Beskitas je klasina euroliga i konferencijska liga klub.
Upravo tako.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znaci ako nisi top 3 klub lige petice ne mozes biti fudbalski velikan?
Mahmic bi pjesice otisao do Leipziga da su oni zainteresovani za njega.
I Persepolis je velikan u svojoj ligi.DonRamiz je napisao/la: ↑09 jun 2026, 20:03Znaci ako nisi top 3 klub lige petice ne mozes biti fudbalski velikan?
Mahmic bi pjesice otisao do Leipziga da su oni zainteresovani za njega.
Turski klubovi ne mogu internacionalno da se smatraju velikim klubovima jer nisi nikada imali rezultate.
Više volim naše igrače u klubovima iz donjeg dijela Lige5, nego u turskim velikanima. Radije Sassuolo nego fenjerbašča
Yebote ja ne znam kako sam prezivio onaj period kad nam je vecina igraca dolazila iz te usrane lige
naprijed rejal
- Beduin
- Kontakt:
A ko to ide dalje iz Besiktasa? Valjda imas neka saznanja bolja od nas, da nas ohrabris.
Ja cu ti reci da u zadnjih desetak godina jedva ponesto prodaju, obicnu kupuju igrace i bacaju pare.
Najveci transfer u hostoriji kluba im Tosun za nekih 22mil eura, a 2. i 3. mjesto drze od ove godine Abraham i Fernandes po oko 20mil.
A zamisli 4. mjesto po izlaznim transferim im drzi Yilmaz, otisao za nekih 4mil.
Fener i Galata su druga prica, daleko bolje ubodu sa mladim igracima i prodaju ih.
Mahmica bih rado vidio u RB Salzburg ili RB Leipzig. Pa cak i u Holandiji zasto da ne, jer ima dobru tehniku i sut, sa vise slobode u igri i boljim saigracima bi ua godinu-dvije vrijedio suho zlato.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
signalidunapark
- Kontakt:
Turska liga je najgolija ku.rčina od liga, i ko tamo ode, a da ima ispod 30 godina, svjesno si je odlučio završiti ozbiljnu karijeru. Ne mogu vjerovat da i dalje ima pokemona koji vjeruju da bilo koji naš igrač treba preći u neki Kitaspor.
Pa mi smo prodisali odkad nam kostur reprezentacije ne čine igrači iz tog ambisa od lige. Fala Bogu ostali smo na samo par komada u rosterru.
Pa mi smo prodisali odkad nam kostur reprezentacije ne čine igrači iz tog ambisa od lige. Fala Bogu ostali smo na samo par komada u rosterru.