KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Valjda nasi krenu sa rosterom da se slaze, svi uveliko dovode mijenjaju.. mi jos poceli nismo, ja mislim da ce se odustati od evrope i abe, dat ce se ovim šatro talentima šansa.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Vedran je potpisao za Anwil i nece biti trener Bosne u narednoj sezoni.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Ima li nekih novina za pojačanja?DirkNowitzki je napisao/la: ↑09 jun 2026, 22:37Vedran je potpisao za Anwil i nece biti trener Bosne u narednoj sezoni.
Hoce li se igrati Turnir Mirze Delibasica ove godine? Zna li sta, ucesnici?
-
Pametnomdosta
Ego trip koji ucjenjuju igranjem u Skenderiji je prevršio zaista svaku mjeru. Ko će normalan dozvoliti da par hiljada gledalaca dovede u opasnost, to je šuplja. On ne placa termine i pita se ko vodokotlić oko toga, kad bude od svojih para placao može birati, ako i to može.
Ko si ti da odlučuješ gdje i šta će igrati klub, koje takmičenje, gdje je UO i ko je u njemu... Sve si izgleda otjerao...
Glavni razlog udaranja po Zetri je taj što ga je Sejo Bukva izradio, nije glasao da uđe u UO, kao i mnogi, Košarkaškog saveza KS i ego trip se naljutio. Niko ga očima ne može gledati.
Naveo je razloge presmješne i misli da su ovdje svi budale. Nema para više, prozivao je ljude koji su ulupali stotine hiljada maraka u rupu bez dna, nikada ih nije pomenuo, a on se isturio ko neki zaslužni lik za dizanje kluba.
Gledam ga na dženazi našem Edinu, niko mu ne prilazi, niko neće s njim da stane minutu a sve su mahom bili ljudi iz košarke. Pa ni njegov trener...
Ko si ti da odlučuješ gdje i šta će igrati klub, koje takmičenje, gdje je UO i ko je u njemu... Sve si izgleda otjerao...
Glavni razlog udaranja po Zetri je taj što ga je Sejo Bukva izradio, nije glasao da uđe u UO, kao i mnogi, Košarkaškog saveza KS i ego trip se naljutio. Niko ga očima ne može gledati.
Naveo je razloge presmješne i misli da su ovdje svi budale. Nema para više, prozivao je ljude koji su ulupali stotine hiljada maraka u rupu bez dna, nikada ih nije pomenuo, a on se isturio ko neki zaslužni lik za dizanje kluba.
Gledam ga na dženazi našem Edinu, niko mu ne prilazi, niko neće s njim da stane minutu a sve su mahom bili ljudi iz košarke. Pa ni njegov trener...
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa sa obzirom kakvo smo društvo puno negativnosti, koji duplu krunu nakon 18 godina smatraju niđe veze, tjeraju trenera i ostale koji su za te uspjehe najzaslužniji , pogotovo navijači fudbalskih timova koji ne znaju godinama šta je dupla kruna u najjadnijoj ligi Evrope najbolje bi bilo da se vratimo u ABA 2 ligu, tu budemo sezonu dvije i onda samo naše prvenstvo da tu tavorimo, da ponekad iznenadimo u Kupu .DirkNowitzki je napisao/la: ↑10 jun 2026, 09:59Ne zna se sta ce Bosna igrati i koje takmicenje s kojim budzetom, a kamoli za Mirzin turnir.
Mala Skenderija, 50-100 pravih i vjernih navijača, hvala lijepo i doviđenja.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ne kontam koja je fora, je li se osjećate superiornije ako ste među trideset "pravih" navijača?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.