Postao/la HeavyBassBlues » 10 jun 2026, 10:08
Meni uopste nije jasno sta znaci to: pogresni ljudi??? Ako si se okruzio pogresnim ljudima, znaci da si i sam pogresan, barem u dijelu koji nas kao navijace interesuje. Ta prica je imanentna svim poltronima, pa i narcisima koji za svoje ili greske gospodara uvijek krive neke druge, a razog je tu ispod njihovog dupeta. To je demagogija.
Kao navijacu, drago bi mi bilo da zauzmemo konacno kurs koji ce nas tjerati preka naprijed, pa makar to bilo sa Mamicima i Mirvicem. Zekic je dobrodosla poluga, ali nit moze sam, nit je svemoguc. Ako ne bude imao puno podrsku, uz uvazavanje svih realnih faktora, dzaba cemo krečit.
Navijaci Sarajeva stvarno predugo cekaju taj famozni iskorak i vjerujem da su ga i zasluzili.
Kako sam vec ranije pisao, a obzirom na stanje u bh ligi, ja uopste ne ocekujem neke titule i trofeje, a niti to treba stavljati kao imperativ pred SŠ. Po meni, primarni cilj bi trebalo biti sto duze igranje u Europi i tu pokusati naci dodatno izvor prihoda, naravno uz maksimalni razvoj omladinskih kategorija. Ako usput dođe i neki trofej/titula - super! Ali, mislim da na trenutni, ili ako hocete petogodisnji fokus mora biti na akademiji, Europi, stabilizaciji i "čiščenju" kluba. Sve sto dođe "obaška" dobrodošlo je.
Uglavnom, Zekicu zelim uspjesnu i dugu karijeru na nasoj klupi, kao i puno zdravlja i srece njemu i njegovoj porodici.