Bosanskohercegovački treneri u inostranstvu
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Bosanskohercegovački treneri u inostranstvu
Ma ljudi moji nije problem sto neki Mihajlo iz Banja Luke ili Ante iz Livna vole Srbiju odnosno Hrvatsku, navijaju za istu i bodre to je lijepo i to tako treba, vec je problem sto isti taj Mihajlo i Ante ruse Bosnu, mrze Bosnu, zele Bosni sve najgore to je problem. Moja djeca odrastaju u Njemačkoj jos su mali ali kad pricam sa njima oni osjecaju pripadnost njemačkoj ljubav prema Njemačkoj, a ljubav prema Bosni im ja prenpsim, odmori u Bosni, porodica u Bosni i normalno je da vole Bosnu jer su preko mene povezani sa Bosnom i imaju Bosansku krv, ali isto tako je jos normalnije da vole mjesto gdje odrastaju, gdje sticu prijatelje gdje idu u skolu i da se poistovjecuju sa tim mjestom. To nama fali u Bosni, fali u Bosni da ljudi kazu ja sam bosanski Hrvat, ja sam bosanski Srbin kao sto jesu, na kraju svi smo mi Bosanci, ali nazalost politika, i neobrazovanost ljudi dovode do ovakvih odnosa i stanja u nasoj drzavi kakvi su danas.
- DinGospo21
- Kontakt:
Da ne znam ko je, rekao bih se je rođen na centru Maksimira a ne u Mostaru. Ništa protiv čovjeka, međutim nikada nije iskazivao ljubav prema BiH, koliko se sjećam odbio je mjesto selektora reprezentacija,(jer čeka poziv znaš već i sam koje reprezentacije), tako da, frajko svaki put bilo gdje spomene Hrvatsku, BiH ako se sjeti.Madal je napisao/la: ↑10 jun 2026, 09:44Pa da ali Sergej ne mrzi BiH, naprotiv. A debilima opet smeta.DinGospo21 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 21:36Taj iz Njemačke u 99% slučaja ima oba roditelja iz BiH, koji mu od malena usade šta je BiH, ali ključna stvar oni Njemačku ne mrze, kao ovi degenerici u BiH, čiji roditelji ih tako odgajaju. Isto i za Srbiju, ne mrze je, samo je normalno da se u BiH mrzi BiH.
O kom ti pricas druze?DinGospo21 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 17:26Da ne znam ko je, rekao bih se je rođen na centru Maksimira a ne u Mostaru. Ništa protiv čovjeka, međutim nikada nije iskazivao ljubav prema BiH, koliko se sjećam odbio je mjesto selektora reprezentacija,(jer čeka poziv znaš već i sam koje reprezentacije), tako da, frajko svaki put bilo gdje spomene Hrvatsku, BiH ako se sjeti.Madal je napisao/la: ↑10 jun 2026, 09:44Pa da ali Sergej ne mrzi BiH, naprotiv. A debilima opet smeta.DinGospo21 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 21:36
Taj iz Njemačke u 99% slučaja ima oba roditelja iz BiH, koji mu od malena usade šta je BiH, ali ključna stvar oni Njemačku ne mrze, kao ovi degenerici u BiH, čiji roditelji ih tako odgajaju. Isto i za Srbiju, ne mrze je, samo je normalno da se u BiH mrzi BiH.
naprijed rejal
Druze ti kao da zivis pod kamenom. Shvatas li to da je u njihovoj mitomanskoj historiji Bosna nekakva Srpska ili Hrvatska zemlja I to je za njih Samo geografski prostor kojeg treba okupirati. Kad imas generacije djece I roditelja koji su edukovani u toj propagandi, sta ocekujes od njih onda?Sport90 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 10:16Ma ljudi moji nije problem sto neki Mihajlo iz Banja Luke ili Ante iz Livna vole Srbiju odnosno Hrvatsku, navijaju za istu i bodre to je lijepo i to tako treba, vec je problem sto isti taj Mihajlo i Ante ruse Bosnu, mrze Bosnu, zele Bosni sve najgore to je problem. Moja djeca odrastaju u Njemačkoj jos su mali ali kad pricam sa njima oni osjecaju pripadnost njemačkoj ljubav prema Njemačkoj, a ljubav prema Bosni im ja prenpsim, odmori u Bosni, porodica u Bosni i normalno je da vole Bosnu jer su preko mene povezani sa Bosnom i imaju Bosansku krv, ali isto tako je jos normalnije da vole mjesto gdje odrastaju, gdje sticu prijatelje gdje idu u skolu i da se poistovjecuju sa tim mjestom. To nama fali u Bosni, fali u Bosni da ljudi kazu ja sam bosanski Hrvat, ja sam bosanski Srbin kao sto jesu, na kraju svi smo mi Bosanci, ali nazalost politika, i neobrazovanost ljudi dovode do ovakvih odnosa i stanja u nasoj drzavi kakvi su danas.
Da vole bosnu kao ti? Kako moze jedan svetosavac koji je doseljen u bosnu za vrijeme turaka da ima isti osjecaj kao to koji si duhovno I krvno vezan za bosnu.
U nasoj svijesti Bosna je nasa zemlja, drzava, autohtona I duhovna domovina za koju smo krvno vezani .
Veleizdajnicka SDA cetnicija radi vec 30 godina da to iskorijeni iz nas, da nas otudzi od bosne I Bosnjastva I da nas priblizi arapskim I turskom identitetima a nazalost Ima bekana I medzu nama koji masu turskom zastavom ili guslaju tu vjersku mantru.
Prema srbima I ovim HDZ-ovim NDH katolibanima se treba odnositi kao prema stranom faktoru na tlu nase zemlje I tretirati ih tako. Na taj nacin im jasno dati do znanja da nam ne trebaju, da ih ne zelimo I utuviti sebi a I nasoj djecu u svijest da ako hocemo da Bosna I bosnjako-bosanci opstanu na srbe I NDH katolibane ne mozemo racunati nizasta. Oni su tu da podapinju I sabotiraju.
- DinGospo21
- Kontakt:
JakirSveti je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:52O kom ti pricas druze?DinGospo21 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 17:26Da ne znam ko je, rekao bih se je rođen na centru Maksimira a ne u Mostaru. Ništa protiv čovjeka, međutim nikada nije iskazivao ljubav prema BiH, koliko se sjećam odbio je mjesto selektora reprezentacija,(jer čeka poziv znaš već i sam koje reprezentacije), tako da, frajko svaki put bilo gdje spomene Hrvatsku, BiH ako se sjeti.
Aha, ja kontam o barbiDinGospo21 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 22:30JakirSveti je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:52O kom ti pricas druze?DinGospo21 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 17:26
Da ne znam ko je, rekao bih se je rođen na centru Maksimira a ne u Mostaru. Ništa protiv čovjeka, međutim nikada nije iskazivao ljubav prema BiH, koliko se sjećam odbio je mjesto selektora reprezentacija,(jer čeka poziv znaš već i sam koje reprezentacije), tako da, frajko svaki put bilo gdje spomene Hrvatsku, BiH ako se sjeti.
naprijed rejal
Diadora je napisao/la: ↑10 jun 2026, 21:05Sport90 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 10:16Ma ljudi moji nije problem sto neki Mihajlo iz Banja Luke ili Ante iz Livna vole Srbiju odnosno Hrvatsku, navijaju za istu i bodre to je lijepo i to tako treba, vec je problem sto isti taj Mihajlo i Ante ruse Bosnu, mrze Bosnu, zele Bosni sve najgore to je problem. Moja djeca odrastaju u Njemačkoj jos su mali ali kad pricam sa njima oni osjecaju pripadnost njemačkoj ljubav prema Njemačkoj, a ljubav prema Bosni im ja prenpsim, odmori u Bosni, porodica u Bosni i normalno je da vole Bosnu jer su preko mene povezani sa Bosnom i imaju Bosansku krv, ali isto tako je jos normalnije da vole mjesto gdje odrastaju, gdje sticu prijatelje gdje idu u skolu i da se poistovjecuju sa tim mjestom. To nama fali u Bosni, fali u Bosni da ljudi kazu ja sam bosanski Hrvat, ja sam bosanski Srbin kao sto jesu, na kraju svi smo mi Bosanci, ali nazalost politika, i neobrazovanost ljudi dovode do ovakvih odnosa i stanja u nasoj drzavi kakvi su danas.
U nasoj svijesti Bosna je nasa zemlja, drzava, autohtona I duhovna domovina za koju smo krvno vezani .
Veleizdajnicka SDA cetnicija radi vec 30 godina da to iskorijeni iz nas, da nas otudzi od bosne I Bosnjastva I da nas priblizi arapskim I turskom identitetima a nazalost Ima bekana I medzu nama koji masu turskom zastavom ili guslaju tu vjersku mantru.
Pogledaj Bosnjacke narodne pjesme 16,17,18 vijek itd
Nigdje se ne spominje kralj tvrtko i stjepan dabisa.
Bosanski Muslimani su uvijek bili ponosni Muslimani sve dok nisu komunisti dosli na vlast pa mnoge naivne ljude uvjerili da se trebaju stiditi svog Muslimanskog porijekla(glupi bosanci).
ma to su napaćeni likovi. To ti je situacija isto kao kad imaš neku top zgodnu trebu i neke klošare i onda ti klošari govore kao ja nikad ne bi bio s njom, kralju ti ne možeš biti s njom svakako. Tako i ovi naši zemljaci s krizom identitetaSport90 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 10:16Ma ljudi moji nije problem sto neki Mihajlo iz Banja Luke ili Ante iz Livna vole Srbiju odnosno Hrvatsku, navijaju za istu i bodre to je lijepo i to tako treba, vec je problem sto isti taj Mihajlo i Ante ruse Bosnu, mrze Bosnu, zele Bosni sve najgore to je problem. Moja djeca odrastaju u Njemačkoj jos su mali ali kad pricam sa njima oni osjecaju pripadnost njemačkoj ljubav prema Njemačkoj, a ljubav prema Bosni im ja prenpsim, odmori u Bosni, porodica u Bosni i normalno je da vole Bosnu jer su preko mene povezani sa Bosnom i imaju Bosansku krv, ali isto tako je jos normalnije da vole mjesto gdje odrastaju, gdje sticu prijatelje gdje idu u skolu i da se poistovjecuju sa tim mjestom. To nama fali u Bosni, fali u Bosni da ljudi kazu ja sam bosanski Hrvat, ja sam bosanski Srbin kao sto jesu, na kraju svi smo mi Bosanci, ali nazalost politika, i neobrazovanost ljudi dovode do ovakvih odnosa i stanja u nasoj drzavi kakvi su danas.
A ovi što Hrvate nazivaju bosanskim katolicima, Srbe bosanskim pravoslavcima, Turke okupatorima, vijernike muslimane nazivaju talibanima itd, misle da čine neku uslugu Bosni. Misle da su ne znam kako politički svjesni i patrioti
To je samo još jedna frakcija u matrici mrzitelja, dizajniranoj da zavadi pa vlada.
Zato se bolje manite politike i političkog hejtanja na sportskoj temi, to je prva stepenica da pokažete da ste politički evoluirali. Onda idu druge stvari.
Zato se bolje manite politike i političkog hejtanja na sportskoj temi, to je prva stepenica da pokažete da ste politički evoluirali. Onda idu druge stvari.
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, FerdinandF, Hashanaga, Scholl i 23 gosta.