12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Kuci, al yebe mi cejf komsija, uvijek zalupa kad je gol, a kod mene jos nije bio hahahha
E to je i kod mene redovno, za baraž sam mu htio **** sve one prilike zamalo za nas kad su bile čujem on urla evo ga reko kad ono Demir posla loptu na tribinu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jel ima uopste nekih zvanicnih izjava za Dzeku? Koja je uopste povreda, nista nisam upratio?Goalgetter je napisao/la: ↑10 jun 2026, 10:40Meni je samo briga da smo i mi bez Dzeke i Tabakovica dosta limitirani + kad uzmemo da oni imaju prednost domaceg terena i igraju dosta brzo i agresivan presing. Dzeko i Tabak su ako se ne varam dali 70-80% nasih zadnjih golova, Katic i Esmir samo po jedan i to je to, otpada nam bas bitan dio ekipe koji nas je nosio kroz taj period.Cartman je napisao/la: ↑10 jun 2026, 10:25Bez Daviesa se mora rec da je ova Kanada strasno limitirana ekipa. Po meni slabiji od Velsa, nemaju igraca na nivou Wilsona na primjer. MLS i Championship ekipa uz par igraca iz Italije i Spanije. Da se ne lazemo, nismo mi nista bolji i oni su cisti favoriti po kladionicama, ali ovdje se mora uzet barem bod.
Bod bi bio odlican za nas.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Goalgetter
- Kontakt:
Zvanicnih informacija nema, ali manje/vise poznato je da ima povredu lista.
Ako vec od pocetka priprema nije odradio nijedan puni trening sa ekipom sve do danas, nastup u prvih 11 sigurno ne dolazi u obzir.
- invincible1921
- Kontakt:
Ako kontas food market, rezervisano sve ima 2 dana
=\_1921_/=
Sranje u bojama, sve kontam nesto je lakse ali sad je ocito da nije za prvih 11. Valjda se makar do Svicaraca oporavi. Mada i njima 2 udarna ne igraju pa se nemamo sta zaliti ali biti ce cudno i tesko bez Edina.Goalgetter je napisao/la: ↑10 jun 2026, 10:51Zvanicnih informacija nema, ali manje/vise poznato je da ima povredu lista.
Ako vec od pocetka priprema nije odradio nijedan puni trening sa ekipom sve do danas, nastup u prvih 11 sigurno ne dolazi u obzir.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- invincible1921
- Kontakt:
Reko sam vec da necu zamjerat nista barbarezu, ali ako dzeko ne bude spreman....odbijam vjerovat da ce barbarez ostat sa istom formacijom i ubacit bazdara ili lukica umjesto da predje na 4 2 3 1Madal je napisao/la: ↑10 jun 2026, 10:55Sranje u bojama, sve kontam nesto je lakse ali sad je ocito da nije za prvih 11. Valjda se makar do Svicaraca oporavi. Mada i njima 2 udarna ne igraju pa se nemamo sta zaliti ali biti ce cudno i tesko bez Edina.Goalgetter je napisao/la: ↑10 jun 2026, 10:51Zvanicnih informacija nema, ali manje/vise poznato je da ima povredu lista.
=\_1921_/=
Pa ne znam sta da kazem, ima sve smisla. Da je Tabakovic tu sve bi isto ostavio, ovako je tesko. U jednu ruku nije Lukic neka sreca za startera, Bazdar pogotovo. A u drugu, koliko god slicne bile formacije gdje je samo promjena ofanzivni vezni umjesto jednog napadaca (Demirovic je svakako cesto igrao dublje a i Dzeko se cesto izvlacio da primi loptu blize veznom redu) opet je nesto drugi sistem i apsolutni novajlija u prvoj utakmici SP na prvom njegovom okupljanju. Vjerujem da cemo gledati obje postave i formacije u toku utakmice, samo je pitanje s cim ce poceti.invincible1921 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 10:58
Reko sam vec da necu zamjerat nista barbarezu, ali ako dzeko ne bude spreman....odbijam vjerovat da ce barbarez ostat sa istom formacijom i ubacit bazdara ili lukica umjesto da predje na 4 2 3 1![]()
Nek im je sretno s odlukom. A i nama. I da nastavimo niz utakmica bez poraza na SP a po mogucnosti i da nastavimo niz pobjeda
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Shategabri
- Kontakt:
Zabija Katić nakon prekida, dovoljan je Demiraga naprijed sa Kanadom 
Koševo Zapad
pa majku im, zar se to moze rezervisatiinvincible1921 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 10:52Ako kontas food market, rezervisano sve ima 2 dana![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
5 izmjena imamo u toku utkamice moze se probati svasta.
Sve ce i probati, ako nista to su pokazali da im nije strano sve pretumbati u toku utakmice. Bas je prejebeno protivnicima da se spremaju za nas.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Njima fali dva standardna prvotimca, nama jedan. Sad, da li je Džeko nama više bitan nego njima Bombito ili Davies, da se raspravljat. Ali ko što je već rečeno, red je da Demirović preuzme odgovornost, sad ili nikad.
- Beduin
- Kontakt:
Bolju atmosferu imamo kad se u banci posvadjaju dvije babe oko reda za salter.Goalgetter je napisao/la: ↑10 jun 2026, 08:51https://vm.tiktok.com/ZNRvTQfqT/
Najvatreniji navijaci Kanade se zagrijavaju, ceka nas pakao u petak...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- invincible1921
- Kontakt:
Nije moglo do sad....Meni jucer izletilo sasvim slucajno na instgaramu, ja da udjem kad sve rezervisano a niko nije ni znao da se moze rezervisat....dakle vjerovatno ko je znao konobare rezerviso sebi, odnosno sve popunili... i onda pustili da se moze rezervisat
Vjerujem da Kanada nece, kao Vels i Italija, upasti u nasu zamku i povesti 1:0 protiv nas. Inace im je mrka kapa.
Bas se oduzila ova sedmica.
Bas se oduzila ova sedmica.
ma uslo se u motivacione govoreBeduin je napisao/la: ↑10 jun 2026, 08:05Ti kao da od jucer pratis fudbal, nismo mi jedna Francuska niti su nasi igraci toliko iskusni i mentalno jaki.
Mi bez Dzeke ne bismo otisli na SP, ne znam sta ti tu nije jasno. Cuj neka i Mujakic igra u napadu ne mijenja nista, iznenadjujes me ovakvim rezonom, s obzirom da imas dobre postove.

Lagano, nije niko dobar ovih danadena24 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 11:54ma uslo se u motivacione govoreBeduin je napisao/la: ↑10 jun 2026, 08:05Ti kao da od jucer pratis fudbal, nismo mi jedna Francuska niti su nasi igraci toliko iskusni i mentalno jaki.
Mi bez Dzeke ne bismo otisli na SP, ne znam sta ti tu nije jasno. Cuj neka i Mujakic igra u napadu ne mijenja nista, iznenadjujes me ovakvim rezonom, s obzirom da imas dobre postove.![]()
![]()
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Romagnoli13
- Kontakt:
Adrenalin već polahko uzima maha
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Da je barem to probao u jednoj od ovih prijateljskih utakmica al nije tako da neće ni sad.invincible1921 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 10:58Reko sam vec da necu zamjerat nista barbarezu, ali ako dzeko ne bude spreman....odbijam vjerovat da ce barbarez ostat sa istom formacijom i ubacit bazdara ili lukica umjesto da predje na 4 2 3 1Madal je napisao/la: ↑10 jun 2026, 10:55Sranje u bojama, sve kontam nesto je lakse ali sad je ocito da nije za prvih 11. Valjda se makar do Svicaraca oporavi. Mada i njima 2 udarna ne igraju pa se nemamo sta zaliti ali biti ce cudno i tesko bez Edina.Goalgetter je napisao/la: ↑10 jun 2026, 10:51
Zvanicnih informacija nema, ali manje/vise poznato je da ima povredu lista.
Ako vec od pocetka priprema nije odradio nijedan puni trening sa ekipom sve do danas, nastup u prvih 11 sigurno ne dolazi u obzir.![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"