Bejl opet povređen
Sjajna sezona Gereta Bejla završena je povredom. Velšanin je povredio ligamente zgloba, ali ovoga puta povreda nije ozbiljnija pa bi Bejl trebalo da se vrati na teren već na startu pripremnog perioda.
Za Gereta Bejla sezona je završena. Fudbaler Totenhema je povredio logamente zgloba ali su u klubu optimistični i veruju da će Velšanin biti na terenu tokom leta, u pripremnom periodu.
bale-w.jpg
Geret Bejl je, nakon starta Čarlija Adama, odnešen sa terena u remiju njegove ekipe sa Blekpulom.
"Bejl će provesti 12 dana sa longetom. Očekujemo da bude spreman u predsezoni", navodi se u saopštenju "pevaca".
Vezista Adam, koji se dovodio u vezu sa potencijalnim transferom u Totenhem u januarkom prelaznom roku, za ovaj start nije dobio opomenu. U istom meču ovaj fudbaler je promašio i penal.
U odbranu fudbalera Blekpula stao je i Hari Rednap.
bale-2-w.jpg
"Jeste startovao oštro, ali sam siguran da nije bilo namere. Nekoliko puta sam pričao sa momkom, on jednostavno nije tip koji bi ovo uradio namerno", rekao je Rednap. "On je ušao nakom susreta u svlačionicu i izvinio se".
Povreda najboljeg fudbalera Premijer lige u ovoj godini takođe znači da će ovaj igrač propustiti i utakmice za selekciju Velsa na turniru Četiri asocijacije krajem ovog meseca.
"Ovo je sigurno udarac za nas, ali bili smo bez Gereta dugo ove sezone i siguran sam da ćemo se snaći", istakao je Rednap.
bale-3-w.jpg
"Imao je neverovatnu sezonu. Prve tri četvrtine igrao je na impresivnom nivou, ali je prethodnih meseci stuacija sa povredama ipak uticala na njega", zaključio je trener Totenhema.
Zaista nema srece,inace strasan igrac