Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 06 maj 2011, 13:44

E jbg ja danas starom objašnjavam da neće Sahin doć pravim budalu od čovjeka :roll: :mrgreen: Draže bi mi bilo da je Javi došao no i ovako je super 8-)
Odlično pojačanje očekujem odlaske Gage i možda Lassa :? Ako se ovo desi očekujem jednog jakog odbrambenog ili desnog beka ili stopera.Tu mi prvo dolazi na pamer Rafael iz Uniteda i Luiz i Chelsea nije ni Wiel loš ;)
P.S.Kaka mora ić pa makar se vratio u fromu iz 2007 :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 maj 2011, 13:45

Evo na primjeru Ozila...

Kada je dolazio imali smo pretrpan vezni red(ovo sve+VDV)
dolazio je iz "slabije" lige....dolazio je iz 10,11 ekipa Njemačke gdje nije bilo teško odskakati...
Ali dobra cijena i sve predispozicije su bile tu za WC igrača...
i evo da vas pitamo jel se isplatilo?

Sve isto...osim što Nuri bi došao za čak manje od 15 miliona(možda samo 6),imao bi nekoga(Ozila) za lakše prilagodjavanje...
Na kraju ne dolazi iz 11 ekipe lige več iz aktuelnog prvaka gdje je bio prvi medju jednakima...

A ne znam po čemu smo to pretprani na toj poziciji klasčinog veznjaka...
Granero neka ode(Getafe recimo :mrgreen: ) nije neka šteta...
Kaka je poseban slučaj..
Canales neka ostane jedino ako ce Kaka otici,a ako ne onda neka ide na posudbu...
jel igraču sa 19 godina su potrebne utakmice...a to bi imao u drugoj,manjoj sredini...dobrih 35-40 a ne u Realu svaka tri mjeseca...

Ozil,Sahin i još jedan...više ne treba,posebno jer Jose forsira samo jednog klasičnog veznjaka...
A taj treci(Canales,Kaka....???? neko treci)
nije bitno,možda bolje da taj treci bude Canales nego Kaka(jeftiniji,10 godina fore) naravno jedino ako Kaka ne povrati formu i bude prvi...if you now wat i´am i mean :mrgreen:

Znači platiti 10 miliona i dobiti igrača za naredinih 10 godina...
Ili platiti igrača za 10 miliona kojeg bi prodali na kraju godine za 4,5 miliona npr,ako ne zadovolji...

Pa vas pitam šta je bolje? :mrgreen:
jel stvarno 10,11 prevelika cijena...

Za Real sigurno nije...grehota da ide nekom drugom...
Znači još jedan stoper(što ne mora značiti odlazak Albiola,Garaya možda jednostavno Pepe ostane na poziciji DMF)
A ovo ostalo :? Cesk,Augero...ako dođe dobro i jest,ako ne nikom ništa...
Kaka je posebna priča.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 maj 2011, 13:57

Stvarno ne mogu da shvatim zbog cega dovoditi Fabregasa kad je lik ovu sezonu odigrano malo je reci grozno :? mali Jack je za njega igracina ;)

A to da je Realu potreban kvalitetan stoper,itekako stoji,i molim Boga da se sto prije dovede kvalitetno rjesenje :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 maj 2011, 13:57

Sahin je briljantan igrač u Dortmundu. Sahin iz reprezentacije Turske nije ni sjena onog u žuto-crnom dresu (to može potvrditi svako ko prati bundesku i reprezentaciju Turske (da se razumijemo, ne navijam za Turke, da ne bi bilo zabune :mrgreen: ).

No, s obzirom da bi cijena bila mizernih 12 miliona Eura (svi znamo koliko je Real znao izdvojiti za pojedine igrače), onda ne vidim razlog da se isti ne dovede. Ukoliko zakaže, sigurno je da ćete ga utopiti nekom klubu iz bundeske tako da se neće puno izgubiti na njemu. Dobra investicija, ako mene pitate.

Sad, da l' će Sahin napraviti grešku (da l' je uopće greška igrati za Real :?: ) i otići iz Dortmunda gdje ima status božanstva i gdje će konačno osvojiti Salataru te plasirati se u CL, to je druga priča?

Također, mišljenja sam da bi se Adebayor treb'o kupiti (iz više razloga, naravno). Prvo, u City-ju je višak, tako da sigurno njegovo dovođenje ne bi previše oštetilo klupski budžet (koji je enorman, u svakom slučaju), a on se svakako može pomiriti sa činjenicom da NIJE prvi izbor (barem je do sada to pokaziv'o pod komandnom palicom Mourinha). Sušta suprotnost onog Adebayora iz Arsenala i City-ja. Tada bi se navalni dio kompletir'o, jer biste imali Adebayora, Benzemu i Higuaina i to je to. Ne znam šta će vam Aguerro ili neko drugi, jer isti sigurno ne bi došao za manje od 50 miliona Eura.

Dakako, mišljenja sam da bi se pojedinci trebali zakonski otjerati iz Madrida: Gago, Garay, možda čak i Lass (mogu se dobre pare na njemu dobiti), Drenthe (nabiti ga nogom u stražnjicu), na posudbu baciti Leona i(li) Canalesa i to je to.

Ne znam koliko su utakmica ovi nabrojani (ne računam Drenthe-a koji je posuđen) odigrali ove sezone u Realu. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 06 maj 2011, 13:58

Nikad mi nece biti jasno zasto real trosi pare na nake kvazi igrace kad u castili imaju talentovanije igrace od pomenutih gore koji trebaju doci recimo jedan Sarabia da ne odigra ni 5 utakmic au sezoni to je nemoguce a doveden Di Maria ( identicni igraci )samo sto je Sarabia vec tu ali dobro opet puc 200 m i nadati se uspjehu !
Glory Glory Man United !!! :D

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 maj 2011, 14:00

red devil88 je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno zasto real trosi pare na nake kvazi igrace kad u castili imaju talentovanije igrace od pomenutih gore koji trebaju doci recimo jedan Sarabia da ne odigra ni 5 utakmic au sezoni to je nemoguce a doveden Di Maria ( identicni igraci )samo sto je Sarabia vec tu ali dobro opet puc 200 m i nadati se uspjehu !
Jer su pogresni ljudi na celu :(
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 06 maj 2011, 14:03

*p!p!t@* je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno zasto real trosi pare na nake kvazi igrace kad u castili imaju talentovanije igrace od pomenutih gore koji trebaju doci recimo jedan Sarabia da ne odigra ni 5 utakmic au sezoni to je nemoguce a doveden Di Maria ( identicni igraci )samo sto je Sarabia vec tu ali dobro opet puc 200 m i nadati se uspjehu !
Jer su pogresni ljudi na celu :(
Ma sranje unistise nekad najveci klub !! Historija je ijedno ali brate sadasnjost je druga stvar a taj Perez i njemu slicni su unistili Real :(
Glory Glory Man United !!! :D

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 maj 2011, 14:12

Zalosno,ali istinito :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 maj 2011, 14:13

slika :)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 maj 2011, 14:30

Jaoo, jesu mu hlače široke majko draga, a ona prelepa. :D
Kad smo već kod cura/žena, evo nova cura od Khedire. Lena Gerke, njemački model. Presavršena! ;)

slika

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 06 maj 2011, 14:50

Los_Blanos2 je napisao/la:slika :)
Moj najdrazi Realovac uz Xabija i Carvalha. Dabogda ih ozenio jos tri :lol:

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 06 maj 2011, 15:18

Koliko je samo igraca Real unistio i sad je na redu Sahin :(

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 06 maj 2011, 15:25

Koliko ih je unistio? :lol:

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 06 maj 2011, 15:31

Mourinhu kazna od 5 utakmica

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 06 maj 2011, 15:42

Madridism je napisao/la:Koliko ih je unistio? :lol:
Pa za pocetak Kaka nije ni sjena onog iz Milana
Sneijder nije mogao meda u Realu
Isto vazi i za van der Vaarta a odlaskom iz Reala su pokazali klasu
Za Robbena da ne govorim prodan za neku sicu zakoju sada ne mogu dovesti ni Ibisevica
Huntelaar bio extra igrac dok nije dosao u Real
Cassano isto tako molili su ga da dodje , a poslije ga tjerali
Owenu su jeb.ali karijeru extra igrac bio dok nije presao u Real
Baptista i mnogi drugi ...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 maj 2011, 16:23

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 06 maj 2011, 16:43

Sanchez_8 je napisao/la:
Za Robbena da ne govorim prodan za neku sicu zakoju sada ne mogu dovesti ni Ibisevica
Kako je Real uništio Kaku kad je u lošoj formi došao iz Milana, kako je uništio VDV - a ako igra dobro u Tottenhamu i jedan je od najboljih, kako je Sneijder uništen kad je prošle sezone uzeo trostruku krunu, kako je Robben uništen kad je jedan od najboljih igrača Bayerna a pružao je i odlične utakmice u Madridu kao i VDV i Sneijder? Kojom si logikom išao kad si ove igrače nabrojio kao da su uništeni?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 06 maj 2011, 16:54

Toxicity je napisao/la:
Sanchez_8 je napisao/la:
Kako je Real uništio Kaku kad je u lošoj formi došao iz Milana, kako je uništio VDV - a ako igra dobro u Tottenhamu i jedan je od najboljih, kako je Sneijder uništen kad je prošle sezone uzeo trostruku krunu, kako je Robben uništen kad je jedan od najboljih igrača Bayerna a pružao je i odlične utakmice u Madridu kao i VDV i Sneijder? Kojom si logikom išao kad si ove igrače nabrojio kao da su uništeni?
To je sreca njihova pa su na vrijeme otisli iz Reala , a sjeti se samo kakvi su bili u Realu znaci nista posebno dok su sad strasni mislim naravn na Sneijdera ,Robbena i van der Vaarta .

A sta je sa Owenom , Baptistom , Cassanom , Beckhamom i ne mogu da se zamaram i sjecam ostalih , a siguran sam da ih ima jos puno .

I sto se tice Sahina mislim nigdje veze Real ima strasnu ekipu koju je potrebno uigrati , a ne dodatno povecavati konkurenciju u timu gdje prakticno samo 4-5 igraca imaju zagarantovanu prvu postavu Sahin je nepotreban uopste samo bacaju pare.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 maj 2011, 17:01

@Sanchez_8 je u pravu. Real je poslednjih 10ak godina teska grobnica za igrace.
Nije bilo potrebe da se toliko para daje, a da se ne bude konkurentan.
Milan, Manchester i Real su tri najveca imena u Evropi. Koliko para su dali Milan i MUTD u periodu od 2002.-2011., a koliko Real?
Sta su za to vreme uradili Milan i UTD, a sta Real? Tu se vidi razlika izmedju planskog i neplanskog rada.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 maj 2011, 17:38

Jedini sa te liste koji je unisten je Owen,ostalo su gluposti..
Vise je Barca unistila igraca koji su dovedeni,a Real je vise svojih igraca unistio,tj igraca iz svoje skole.. Mozda ih nije unistio ali je na neki nacin njihov razvoj okrenuo u suprotnom smjeru od onog kakvim je trebalo da ide..

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []