FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Cuj prije godinu nisi imao para Prodao Jabera za 5 miliona.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sta kaze krenulo na bolje samo se po rezultatima ne vidi 
Slika prilika foruma je Zulfo aka Nodi
Sta je 5 miliona danas ?
Gdje su svi uposlenici, igraci, treneri, djeca Op, odrzavanje terena, oprema, prijevozi, gdje su silni dugovi koji su bili?
Tek sad zadnje dvije tri godine su dosli na vrh, jer su skontali da ne igraju imena i svasta nesto
Koliko su oni prosluli para i sezona da bi danas bili najjaci klub?
Jednostavno nemoguce je da budemo broj 1 u kratkom periodu, a pogotovo ne u BiH gdje je cijeli savez korumpiran
Nas klub su opljackali u ligi, a i ukrali su nam polufinale kupa cist gol Sabica nije priznat
Mozda bi drugi zavrsili da je sve od pocetka bilo posteno i mozda bi se sve odvilo u drugom smjeru
Gdje su svi uposlenici, igraci, treneri, djeca Op, odrzavanje terena, oprema, prijevozi, gdje su silni dugovi koji su bili?
Pa ja brate da je tako lako Psg bi dominirao svijetom od 2013zeljovolimte je napisao/la: ↑10 jun 2026, 11:24Sta kaze krenulo na bolje samo se po rezultatima ne vidi![]()
Tek sad zadnje dvije tri godine su dosli na vrh, jer su skontali da ne igraju imena i svasta nesto
Koliko su oni prosluli para i sezona da bi danas bili najjaci klub?
Jednostavno nemoguce je da budemo broj 1 u kratkom periodu, a pogotovo ne u BiH gdje je cijeli savez korumpiran
Nas klub su opljackali u ligi, a i ukrali su nam polufinale kupa cist gol Sabica nije priznat
Mozda bi drugi zavrsili da je sve od pocetka bilo posteno i mozda bi se sve odvilo u drugom smjeru
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nekad se ne slažem sa tobom, ali za ovo si u pravu, ljudi bi da preko noći odmah postane bolje.NoDi80 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 11:28Sta je 5 miliona danas ?
Pa ja brate da je tako lako Psg bi dominirao svijetom od 2013zeljovolimte je napisao/la: ↑10 jun 2026, 11:24Sta kaze krenulo na bolje samo se po rezultatima ne vidi![]()
A zaboravili su da 10 god ne rada u klubu nas je dovelo tu sad gdje jesmo.
A ovo za 5 mil ne treba ni komentarisati, toliko voli Želju da i ne zna za koliko je prodan Jaber
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
U redu je brate da se ne slazemo, to je sasvim normalno, jer svi smo drugaciji. Najvaznije je da se ne vrijedjamo i da pokusavamo u uvijek da nadjemo zajednicki jezikUniited je napisao/la: ↑10 jun 2026, 11:32Nekad se ne slažem sa tobom, ali za ovo si u pravu, ljudi bi da preko noći odmah postane bolje.NoDi80 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 11:28Sta je 5 miliona danas ?
A zaboravili su da 10 god ne rada u klubu nas je dovelo tu sad gdje jesmo.
A ovo za 5 mil ne treba ni komentarisati, toliko voli Želju da i ne zna za koliko je prodan Jaber![]()
![]()
Sto se tice Zelje, realno mi smo najgore prosli, a sad je pitanje kako ponovo isplivati na sami vrh gdje i historijski pripadamo
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Hoce ljudi da za par mjeseci napravi se Bodo Glimt nema veze sto je klub u blatu 10+ godina. Gavran(muki) je poseban negativac, klasicni mrzitelj najveceg kluba u drzavi. Bice Zeljo onaj stari u inat svima!!
Oni bi za dan, ako je to ikako moguće.KrajinaTm87 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 11:48Hoce ljudi da za par mjeseci napravi se Bodo Glimt nema veze sto je klub u blatu 10+ godina. Gavran(muki) je poseban negativac, klasicni mrzitelj najveceg kluba u drzavi. Bice Zeljo onaj stari u inat svima!!
A tukibek nema u životu šta raditi, pa mu život ovisi o forumu.
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
MukiBek/Gavran/Hulahopka ili ko već k'o da je Velija lično pa zna ko šta jede u klubu. Druže Muki opra ti nas ovdje na ruke.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- dubioza144
- Kontakt:
Kaze imat cemo B ekipu mi nemamo ni prvu ekipu nemas trenera nemas igrace nemas nista, al eto imat cemo B ekipu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Nije belaj a hoce navijaci odjednom nego sto se 10 godina ista prica vrti bit ce bolje za par godina kad se izgradi sistem. Pa onda dodje nova uprava pa opet ista prica bit ce bolje kad se napravi sistem i svako malo padamo na istu pricu od kad je Osim otisao 2013.Uniited je napisao/la: ↑10 jun 2026, 11:53Oni bi za dan, ako je to ikako moguće.KrajinaTm87 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 11:48Hoce ljudi da za par mjeseci napravi se Bodo Glimt nema veze sto je klub u blatu 10+ godina. Gavran(muki) je poseban negativac, klasicni mrzitelj najveceg kluba u drzavi. Bice Zeljo onaj stari u inat svima!!
A tukibek nema u životu šta raditi, pa mu život ovisi o forumu.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- dubioza144
- Kontakt:
Od decembra se ovdje govori ne moze nesto za dan a mi se nismo nigdje maknuli u organizaciji, jedino sto se pomjera i jesu ti dani. Za godinu dvije cete opet rec ne moze za dan sve. Ja se nadam da cemo se mi pomaknut al ovo kako izgleda od decembra kako su ovi novi dosli i kad smo ocekivali da ce se nesto konacno krenut radit, po svemu prikazanom opet smo se uhvatili za čunu ko i ranije.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- WeekendOffender
- Kontakt:
Moze li neko da nam rezimira sta je sve uradjeno od Decembra kako je investitor stigao u klub? Pa da eto na osnovu cinjenica vidimo koliko se radi. Mozemo povuci i paralelu sa onim Nijazovim izlaganjem na pressu i tu je bilo svakakvih obecanja, mozda 1921boy da odgovori posto se sjecam da me on napao kad sam reko tad da samo lijepo pricaju a da se tek djelima trebaju dokazati, danas ni nijaza ni obecanja. Jedini smo klub kojem se preko zvanicnih kanala komunikacije ne zna ni ko ce biti trener, niti rijeci o barem jednom novom igracu.
Curva Sud
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa invesitor nije stigao u klub, tu je sponzor ili donator ili tako nešto, ali investitor još nije i možda je baš to razlog što se ništa ne dešava
- dubioza144
- Kontakt:
Nodi jel istina za taj kredit od 400000 i jesul to te dobre finansije
Problem je što mi očekujemo rezultat preko noći, a to ne ide tako. Evo sad ko god bude imenovan za trenera, treba ga istrpit cijelu sezonu, pa makar opet završili šesti, i treba biti dio projekta koji će trajat godinama.
Dakle, od Mirvića, direktora, sportskog direktora, trenera, rostera sve to treba biti uvezano.
Svaki rezultat dolazi kroz kontinuitet, znam da je nama muka od toga jer godinama nemamo ništa nego navijače koji uvijek ispoštuju, ali baš zato nemamo ništa, jer nema kontinuiteta i jer se mijenja po 3-4 trenera u sezoni, ili čak nakon "uspješne" sezone trener nabije nogom.
Dakle, od Mirvića, direktora, sportskog direktora, trenera, rostera sve to treba biti uvezano.
Svaki rezultat dolazi kroz kontinuitet, znam da je nama muka od toga jer godinama nemamo ništa nego navijače koji uvijek ispoštuju, ali baš zato nemamo ništa, jer nema kontinuiteta i jer se mijenja po 3-4 trenera u sezoni, ili čak nakon "uspješne" sezone trener nabije nogom.
- dubioza144
- Kontakt:
Sreca ne igramo evropu, prosle godine smo na danasnji dan prozivali ekipu a ove godine ni trenera a ni ekipe koja se moze prozvat
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Sta ba preko noci.To preko noci traje 10 godina.Koga folirate.Cuj nemoze preko noci.Joj supljaka ovdje.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, enterofuryl, WeekendOffender i 13 gostiju.