Sto bi rekli neki.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najbolje od svega je sto glupani i dalje vjeruju da je ovaj govedar investitorDoktorXabaras je napisao/la: ↑10 jun 2026, 16:20Uzmi Me Majko U Krilo SvojeNeki od glavnih inicijatora ideje sa Mirvićem su sada potpuno skeptični u vezi čitavog projekta i samog Mirvića kao investitora - odnosno da Mirvić uopšte nije ozbiljan oko svega ovoga i da su imali potpuno pogrešnu procjenu u vezi njega.![]()
Ali je gluplji od brata mu. Rekli mu da vecina igraca imaju previsoke plate a nemaju kvalitet i ne mogu ih prodati, da je jedina opcija raskid ugovora sa vecinom. On im reko pa to je super opcija raskinite i nadjite druge koji ce manje kostati, ali kad su mu rekli da im za raskide moraju isplatiti ugovore on im fino kulturno rekao da uzmu nove pozajmice
Nije lijepo to što radite. Ne treba se rugati Vasi Crnom.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Al 1921berisa je glavni insajder foruma
Svi imaju pogresne informacije osim njeg, a on daleko najgluplji ispo 2-3 puta
Svi imaju pogresne informacije osim njeg, a on daleko najgluplji ispo 2-3 puta
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Telalovic je napisao/la: ↑10 jun 2026, 16:45Najbolje od svega je sto glupani i dalje vjeruju da je ovaj govedar investitorDoktorXabaras je napisao/la: ↑10 jun 2026, 16:20Uzmi Me Majko U Krilo SvojeNeki od glavnih inicijatora ideje sa Mirvićem su sada potpuno skeptični u vezi čitavog projekta i samog Mirvića kao investitora - odnosno da Mirvić uopšte nije ozbiljan oko svega ovoga i da su imali potpuno pogrešnu procjenu u vezi njega.![]()
![]()
![]()
![]()
Ali je gluplji od brata mu. Rekli mu da vecina igraca imaju previsoke plate a nemaju kvalitet i ne mogu ih prodati, da je jedina opcija raskid ugovora sa vecinom. On im reko pa to je super opcija raskinite i nadjite druge koji ce manje kostati, ali kad su mu rekli da im za raskide moraju isplatiti ugovore on im fino kulturno rekao da uzmu nove pozajmice![]()
![]()
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- LondonBlues
- Kontakt:
Ja moram priznat da ne mogu docekat da vidim taj Ibrin njuh… kazu da ga onjusi oko jaja zna odma na koju poziciju da ga stavi a oko guzice kad onjusi i cijenu mu odma odredi.Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 jun 2026, 13:19Komšije strpite se znamo da ste u neizvjesnosto ko će nas pojačati isto kao mi![]()
Salu na stranu komsija ti si uvijek govorio da probleme ne treba pod tepih gurat, pa mi sad onako ljudski reci kakva je situacija?
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- Bersaga
- Kontakt:
Dolazak Zorana Zekića je loša vijest za Borac i Zrinjski. Čovjek je prije svega gospodin. Došao kad je obećan Kup Sarajevu, osvojio trofej na koji je UNFKS bacilo mrlju.
Sezonu poslije toga mu nisu mogli obećati trofej i napustio je klupu nakon prvog kola. Kažem da je gospodin čovjek, obećana titula i odmah se vratio.
Titule Marinovića nema potrebe spominjati, obećano-ispunjeno, pa čovjek nije u stanju da pokosi oko kuće a ne da osvaja trofeje.
Štimac pokazao kvalitet i obezbjedio sebi san svakog trenera, Indiju.
Sezonu poslije toga mu nisu mogli obećati trofej i napustio je klupu nakon prvog kola. Kažem da je gospodin čovjek, obećana titula i odmah se vratio.
Titule Marinovića nema potrebe spominjati, obećano-ispunjeno, pa čovjek nije u stanju da pokosi oko kuće a ne da osvaja trofeje.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Jesmo li to opet dogovorili titulu? Bila je ista prica ja mislim prije dvije-tri godine, i znamo sta je bilo od toga.Bersaga je napisao/la: ↑10 jun 2026, 17:28Dolazak Zorana Zekića je loša vijest za Borac i Zrinjski. Čovjek je prije svega gospodin. Došao kad je obećan Kup Sarajevu, osvojio trofej na koji je UNFKS bacilo mrlju.
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Što se tiče FKS i strahova, jedino me je strah da Mirvić ode
muški su borovi žene su jele svi oni vole mostarske bijele
- LondonBlues
- Kontakt:
Možda osiguraju treće mjesto koje kolo ranije.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
De malo straha da ne slavite X protiv nas...MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 17:40Što se tiče FKS i strahova, jedino me je strah da Mirvić ode
- LondonBlues
- Kontakt:
To sto je taj x bio za osvajanje trofeja pa ga tako prikazujete ne umanjuje 100+ bodova zaostatka u zadnjih 6 sezona za nama…bvsic je napisao/la: ↑10 jun 2026, 17:57De malo straha da ne slavite X protiv nas...MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 17:40Što se tiče FKS i strahova, jedino me je strah da Mirvić ode
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Trofej koji je iz zenice prebacen pod bb i pomjeren 3 mjeseca kasnije. DovoljnoLondonBlues je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:14To sto je taj x bio za osvajanje trofeja pa ga tako prikazujete ne umanjuje 100+ bodova zaostatka u zadnjih 6 sezona za nama…bvsic je napisao/la: ↑10 jun 2026, 17:57De malo straha da ne slavite X protiv nas...MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 17:40Što se tiče FKS i strahova, jedino me je strah da Mirvić ode
Koliko ste ukrali od tih 100 bodova a koliko su nam ukrali?
Yebo vam kabiri majke, krepat ce i covic i beus jednog dana
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Nemoj ga više, sistolički mu je već na 190
muški su borovi žene su jele svi oni vole mostarske bijele
@Bersaga brate i tebe opuco @NoDi sindrom ...Bersaga je napisao/la: ↑10 jun 2026, 17:28Dolazak Zorana Zekića je loša vijest za Borac i Zrinjski. Čovjek je prije svega gospodin. Došao kad je obećan Kup Sarajevu, osvojio trofej na koji je UNFKS bacilo mrlju.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
DaBogda se odma ugasili i nikad više ne postojali ako ikad budemo osvajali bodove i titule kao vi.LondonBlues je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:14To sto je taj x bio za osvajanje trofeja pa ga tako prikazujete ne umanjuje 100+ bodova zaostatka u zadnjih 6 sezona za nama…bvsic je napisao/la: ↑10 jun 2026, 17:57De malo straha da ne slavite X protiv nas...MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 17:40Što se tiče FKS i strahova, jedino me je strah da Mirvić ode
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- LondonBlues
- Kontakt:
Eno ne bi volio imat sezonu kakvu je imo Jakir kad je prepiso sve moguce rekorde?DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:31DaBogda se odma ugasili i nikad više ne postojali ako ikad budemo osvajali bodove i titule kao vi.LondonBlues je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:14To sto je taj x bio za osvajanje trofeja pa ga tako prikazujete ne umanjuje 100+ bodova zaostatka u zadnjih 6 sezona za nama…
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ko ne biLondonBlues je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:33Eno ne bi volio imat sezonu kakvu je imo Jakir kad je prepiso sve moguce rekorde?DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:31DaBogda se odma ugasili i nikad više ne postojali ako ikad budemo osvajali bodove i titule kao vi.LondonBlues je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:14
To sto je taj x bio za osvajanje trofeja pa ga tako prikazujete ne umanjuje 100+ bodova zaostatka u zadnjih 6 sezona za nama…
Jakir je prepisao ligu uzduz i poprijeko, njemu sudija nije trebao.
- Threeplanetrees
Komšija prvo ću ti ljudski ukazati na jako loš smisao za humor jer ne priliči tako pisati o čovjeku koji ti može otac biti ali dobro razumijem pošto stado uvijek ide za pastirom hint facebook patetika. Što se drugog tiče u pravu si ništa ne treba gurati pod tepih ali tako malo izlazi iz kluba da ti nebi mogao reći ništa osim iz iskustva da smo ga najviše poflautali kada smo imali najveća očekivanja. Biće dobro čim šutimo ovakoLondonBlues je napisao/la: ↑10 jun 2026, 16:58Ja moram priznat da ne mogu docekat da vidim taj Ibrin njuh… kazu da ga onjusi oko jaja zna odma na koju poziciju da ga stavi a oko guzice kad onjusi i cijenu mu odma odredi.Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 jun 2026, 13:19Komšije strpite se znamo da ste u neizvjesnosto ko će nas pojačati isto kao mi![]()
Salu na stranu komsija ti si uvijek govorio da probleme ne treba pod tepih gurat, pa mi sad onako ljudski reci kakva je situacija?
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 10 jun 2026, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Grk1234, Marokanci58, MostarskiBijeli1, rimljanin90 i 16 gostiju.

.png)