FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Mislim da je Sanin jasno dao do znanja da nema ulaganja dok se ne riješi pitanje statuta. Tako da je bolje da se ne ponavlja situacija iz januara gdje dovodimo igrače koje klub, bez njegovih sredstava ne može isplati.
Btw, ne znam ćemu sad ovolika zabrinutost kad je Skupština skoro jednoglasno izglasala ulazak "investitora" kao i velika većina navijača. Šta je problem?! Niste znali?! Niste imali informacije?! Možete se sad je*ati i nadati se da će izdobriti jer svi oni koji su digli ruku ostaju zapisani ili kao heroji ili kao đelati kluba. Ako ne znate ništa drugo onda molite Boga da Sanin i ljudi oko njega znaju šta rade.
Btw, ne znam ćemu sad ovolika zabrinutost kad je Skupština skoro jednoglasno izglasala ulazak "investitora" kao i velika većina navijača. Šta je problem?! Niste znali?! Niste imali informacije?! Možete se sad je*ati i nadati se da će izdobriti jer svi oni koji su digli ruku ostaju zapisani ili kao heroji ili kao đelati kluba. Ako ne znate ništa drugo onda molite Boga da Sanin i ljudi oko njega znaju šta rade.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ako ovako taj isti Sanin nastavi, bude li se vodio tim sto si napisao ugasit ce nas do kraja sljedeće sezone, mozda blaže od toga ispast cemo u federalnu.
A navijace ne treba da zanima statut, kako ce on ulagati pare ako ih uopće ima a vrlo dobro se zna da zakon o sportu ne postoji. Tako da već u ovoj fazi nakon šest mjeseci, vidi se da taj lik nema za kifle.
Ozbiljan investitor napravi Press, kaže u čemu je problem, iznese svoje planove za budućnost, unese malo ozbiljnosti u sve ovo. A ovo se trenutno radi je mesetaranje po klubu, bez informacija o konkretnim stvarima nego Bombanje navijaca o nekim Kampovima, Zapadnoj tribini i sličnim šarenim lažima.
A navijace ne treba da zanima statut, kako ce on ulagati pare ako ih uopće ima a vrlo dobro se zna da zakon o sportu ne postoji. Tako da već u ovoj fazi nakon šest mjeseci, vidi se da taj lik nema za kifle.
Ozbiljan investitor napravi Press, kaže u čemu je problem, iznese svoje planove za budućnost, unese malo ozbiljnosti u sve ovo. A ovo se trenutno radi je mesetaranje po klubu, bez informacija o konkretnim stvarima nego Bombanje navijaca o nekim Kampovima, Zapadnoj tribini i sličnim šarenim lažima.
Daj primjer...MukiBek je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:06Ako ovako taj isti Sanin nastavi, bude li se vodio tim sto si napisao ugasit ce nas do kraja sljedeće sezone, mozda blaže od toga ispast cemo u federalnu.
Levin je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:37Daj primjer...MukiBek je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:06Ako ovako taj isti Sanin nastavi, bude li se vodio tim sto si napisao ugasit ce nas do kraja sljedeće sezone, mozda blaže od toga ispast cemo u federalnu.
https://www.tportal.hr/sport/clanak/dam ... u-20171205
AMAR OSIM
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Bitno je da nas jutuber Nedo takodjer nista ne zna, upali lajv i slabo ista kaze
muka mi dodje kada je ranijih sezona znao 20 dana prije ko dolazi, ko odlazi, sta se desava u klubu... Bravo Maricu
Jesi li i ti MukiBek?! Pitanje je bilo za vrsnog poznavaoca praksi ozbiljnih investitora. Uostalom šta pisac hoće da kaže?! Članak iz 2017. godine a Mišković u Rijeci od 2012. godine?!blap je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:46Levin je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:37Daj primjer...MukiBek je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:06Ako ovako taj isti Sanin nastavi, bude li se vodio tim sto si napisao ugasit ce nas do kraja sljedeće sezone, mozda blaže od toga ispast cemo u federalnu.
https://www.tportal.hr/sport/clanak/dam ... u-20171205
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Ja znam da ima jos jedno igranje,poslije 21.06. a znas i ti.Nuuq je napisao/la: ↑10 jun 2026, 16:47Nema veze sa raspravama koje su u toku, ali da javim da 21.6. igramo ZA ŽIVOT CIJELI posljednji put pred ljetnu pauzu. Znači ko sada ne uhvati, čeka septembar.
Vidimo se
https://karter.ba/order-flow/75cc4fed-4 ... 075f480c3e
![]()
Ova predstava je nesto najlosije po zdravlje navijaca. Poslije nje izadjes pun emocija,nalozen,ponosan i takav odes na tekmu i onda ti se ukaze Jaganjac,Sabic,Odinaka.....i sjetis se svih onih koji su ikada povikali volim te Zeljo,sta su docekali...
Pojavio se problem, uspostavljena komunikacija direktno preko medija, licem u lice. Objasnjeno Armadi sta i kako. Tocka.
Nas presjednik ne voli komunikaciju direktno, samo preko softvera. Upitnici jasu jedni druge. Nema veze. Tisu misu.
Nas presjednik ne voli komunikaciju direktno, samo preko softvera. Upitnici jasu jedni druge. Nema veze. Tisu misu.
AMAR OSIM
Pa kako ce znati kad se nista ne desava u klubu.KrajinaTm87 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 19:12Bitno je da nas jutuber Nedo takodjer nista ne zna, upali lajv i slabo ista kazemuka mi dodje kada je ranijih sezona znao 20 dana prije ko dolazi, ko odlazi, sta se desava u klubu... Bravo Maricu
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Dešava itekako, samo nije kao nekad da svaka birtija zna prije zvaničnePact1921 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 19:22Pa kako ce znati kad se nista ne desava u klubu.KrajinaTm87 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 19:12Bitno je da nas jutuber Nedo takodjer nista ne zna, upali lajv i slabo ista kazemuka mi dodje kada je ranijih sezona znao 20 dana prije ko dolazi, ko odlazi, sta se desava u klubu... Bravo Maricu
Samo da se to desavanje ne svede na nase gasenje kao kluba . Jer evo 6 mjeseci je proslo nista se nije pozitivno desilo . A ljude koje je okupio oko sebe ne navode ni da ce se desiti nista pozitivno i u narednom periodu.Arma00 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 19:25Dešava itekako, samo nije kao nekad da svaka birtija zna prije zvaničnePact1921 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 19:22Pa kako ce znati kad se nista ne desava u klubu.KrajinaTm87 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 19:12Bitno je da nas jutuber Nedo takodjer nista ne zna, upali lajv i slabo ista kazemuka mi dodje kada je ranijih sezona znao 20 dana prije ko dolazi, ko odlazi, sta se desava u klubu... Bravo Maricu
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Ovdje se nije pojavio problem, ovo je problem od početka. Uostalom, proguglaj malo. Nije toliko uobčajena praksa da se investitor lično obraća navijačima nakon preuzimanja kluba. Možda i mi našeg čujemo za nekih 5 godina ako preživimo do tada.
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Realno šta mi imamo od obećanja i izlazaka u medije??
Obećavao je i Nijaz obećava i magoda i benjamina, naši političari obećavaju evo 30+ godina pa ništa.
Što se tiče mene ne mora Sanjin nikad više kročit Sarajevom al da se stvari odvijaju na bolje.
To što se ništa po medijima ne piše i što niko ne zna ništa u jednu ruku može biti dobro.
Ovaj prelec možda i neće bit trener jer vjerovatno je on zadnja opcija.
Obećavao je i Nijaz obećava i magoda i benjamina, naši političari obećavaju evo 30+ godina pa ništa.
Što se tiče mene ne mora Sanjin nikad više kročit Sarajevom al da se stvari odvijaju na bolje.
To što se ništa po medijima ne piše i što niko ne zna ništa u jednu ruku može biti dobro.
Ovaj prelec možda i neće bit trener jer vjerovatno je on zadnja opcija.
Ne zamjerite levinu previše koristi chatgpt, pa vjerovatno mu je napisao da se to nikad nigdje nije desilo.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ljudi dragi otkud vam ideja da se ništa ne radi i ništa ne dešava. Radi se. 7 ljudi sjedi u upravi kluba, zar stvarno mislite da oni sjede na nekoj plaži i sunčaju se. To što nema informacija za mahalaše ne znači da se ništa ne dešava.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Što izbjegavaš odgovor kad te neko nešto pita?
Sta ti ja imam pisati ako te nesto zanima koristi opet chatgpt ha ya
Druže, trolaš po temi po cijeli dan i kad te god neko nešto pita ti se praviš mutav? Jesi li mutav?
-
Helemnejse
- Kontakt:
Ima.li lijepih gazela
Jedini koji trola si ti.Ko si ti da postavljaš nekome pitanja pa da onda ja moram citati tvoje nebuloze. Sta si ti umislio da si ne kontam. Ne svidja ti se brate dragi preskočis post a to postavljanje pitanje negdje drugo. Hvala lijepo prijatno
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, kontra, trunks1946, Uniited, Vanja8 i 50 gostiju.