E moj wade mozel Arsenal iz glave izaci ,valja vam opet sljedece sezone gledati u ledja crvenima iz Londona
English Premier League
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Očekivano
- Wilshere10
- Kontakt:
Kakva glupost,
tim pravilima će najvise biti pogođene ekipe koje igraju pošteno kao što je Arsenal.
tim pravilima će najvise biti pogođene ekipe koje igraju pošteno kao što je Arsenal.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Primjenjivaće se selektivno kao i svako pravilo dosad. I dalje je samo Arsenal koji je dobio, koliko, dva crvena za zadržavanje igre? Titulu nam izbili i onda zaboravili da pravilo postojiWilshere10 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 11:38Kakva glupost,
tim pravilima će najvise biti pogođene ekipe koje igraju pošteno kao što je Arsenal.![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Senesi u Tottenham. Još su doveli Robertsona
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Glat ostaju sljedece sezone ,tipujem da mogu dobaciti do 45 bodova
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Potpuno sam siguran da će Spursi iduće sezone završiti minimalno u Top8, uz malo sreće i Top5. Čak i kada bi im sastav ostao isti.
-
LenyYoro15
- Kontakt:
LenyYoro15 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 20:59Biće kao United ove sezone. Tanki, ali maksimalno će iskoristiti ne igranje Evrope i ući će u Top5.
Rana predikcija sljedeće sezone:
1. Arsenal / Man City
2. Man City / Arsenal
3. Liverpool
4. Chelsea
5. Aston Villa
6. Newcastle
7. Tottenham
8. Brighton
9. Man UTD
Ovo je pod uslovom da Carrick dobije ugovor, Alonso dođe u Chelsea i da se kod ostalih ništa ne promijeni.
Početkom augusta ćemo reviziju napravit.
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Savinho summer 2024: Troyes to Man City ... 25m (Troyes je dio City grupacije
)
Dvije sezone sjedenja na klupi i flopanja.
Savinho summer 2026: Man City to Spurs ... 60m loading
Sve čisto.
Dvije sezone sjedenja na klupi i flopanja.
Savinho summer 2026: Man City to Spurs ... 60m loading
Sve čisto.
Ne daju se
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
- Wilshere10
- Kontakt:
Ne znam sta je nebuloznije,
to sto City nudi 120 miliona ili sto ovi odbijaju.
to sto City nudi 120 miliona ili sto ovi odbijaju.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Nisi ljubitelj najboljeg veznjaka lige?Wilshere10 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 18:09Ne znam sta je nebuloznije,
to sto City nudi 120 miliona ili sto ovi odbijaju.![]()
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Neka je United jednom odigrao ulogu pumpanja cijene igraču koji idu kod rivala. Uvijek to drugi rade Unitedu.
United bi Andersona uzeo za 80m, ali ne daju više. Dobar je Anderson i siguran sam da neće flopati bilo gdje da ode. Ima dosta WC karaketristika. Ovako će City izvaliti 120 miliona i dati mu platu 250k sedmično. Ako zaista Anderson pređe u City, znači da nema šanse da se City kazni ovo ljeto.
United sad sve bacio da Scotta i Matheus Fernandesa. Ovaj mali iz West Hama bi nam legao ko budali šamar. INEOS valjda u dogovoru sa Carrickom odlučio da kopiraju PSG tip veznjaka ovo ljeto. Misle da je to dobar plan, pa vidjet ćemo.
United bi Andersona uzeo za 80m, ali ne daju više. Dobar je Anderson i siguran sam da neće flopati bilo gdje da ode. Ima dosta WC karaketristika. Ovako će City izvaliti 120 miliona i dati mu platu 250k sedmično. Ako zaista Anderson pređe u City, znači da nema šanse da se City kazni ovo ljeto.
United sad sve bacio da Scotta i Matheus Fernandesa. Ovaj mali iz West Hama bi nam legao ko budali šamar. INEOS valjda u dogovoru sa Carrickom odlučio da kopiraju PSG tip veznjaka ovo ljeto. Misle da je to dobar plan, pa vidjet ćemo.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ovo ljeto ce biti fuj ja mislim kad se otvori rok.
Sve ekipe iste mete imaju...
Kad se uporedi koliko smo mi za Enza i Caiceda platili i njihov nivo tada onda Anderson vrijedi te pare posebno za City.
Lik je pravi all rounder legao bi im taman mislim svakoj skoro ekipi...
Mi se mozda ibretimo ali ove cijene nece stajati tako da sve je to smijesno.
Kad se uporedi koliko smo mi za Enza i Caiceda platili i njihov nivo tada onda Anderson vrijedi te pare posebno za City.
Sada je tvoje vrijeme,uzivaj majstore,analiziraj,predvidjaj i isprati sta nas sve ocekuje ovo ljeto na transfer pijaciwadethegreat je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:22Ovo ljeto ce biti fuj ja mislim kad se otvori rok.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:28Sada je tvoje vrijeme,uzivaj majstore,analiziraj,predvidjaj i isprati sta nas sve ocekuje ovo ljeto na transfer pijaciwadethegreat je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:22Ovo ljeto ce biti fuj ja mislim kad se otvori rok.
Mi se mozda ibretimo ali ove cijene nece stajati tako da sve je to smijesno.![]()
ne citam fabrizia, pratim samo wadea
Cuj Anderson neki
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.