Koja stranica ?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo su 99% laži i izmišljene priče. svaki igrač koji se ovdje spominje jednostavno to kopira i pretvara u objavu.
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
A odavno nismo spominjali R.M. i da ga prati Mirvic 
Auuuuu kako su mi iritantni ovi likovi sto napišu lafo inicijale pa kao pregovarano ili vec sta sa R.M. jaoooooooooo hahahahahahaha pa sta je u pitanju pa ne napisete pravo ime i prezime? Da ne pokvarite posao Klubu? Hahahahahahahahahaha
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zeki sretno... Neka se čuva, ima tu ljudi koji će ponovo bušiti. Sada pojačanja.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Rahmanović Mamar, šta nije jasno?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da nije opet Robert Mudradzija. Istekla posudbamisstianopenaldo je napisao/la: ↑10 jun 2026, 17:56A odavno nismo spominjali R.M. i da ga prati Mirvic![]()
Jadon Sancho slobodan
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Izvinjavam se...
Mada je to bila provjerena info , zbog duzine pracenja foruma, a malo vremena od prijave na isti, ali ako vi ,koji ste dugo na forumu, kazete da sam ofulo, onda je tako...
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Insajderska, Zoran Zekic je novi trener. 100%.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Dvadesetsedmogodišnji štoper Erhan Mašović nalazi se na meti Sarajeva i mogao bi u ljetnom prelaznom roku pojačati Bordo klub, saznaje naš portal.
Mašović je završio svoju epizodu u njemačkom Bochumu nakon što mu je istekao ugovor, te je ovog ljeta slobodan u izboru nove sredine. U Bochum je stigao 2020. godine iz Club Bruggea, te je za ovaj njemački klub odigrao 127 utakmica, od čega u Bundesligi 94, a postigao je i pet golova.
Mašović je završio svoju epizodu u njemačkom Bochumu nakon što mu je istekao ugovor, te je ovog ljeta slobodan u izboru nove sredine. U Bochum je stigao 2020. godine iz Club Bruggea, te je za ovaj njemački klub odigrao 127 utakmica, od čega u Bundesligi 94, a postigao je i pet golova.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Minkov-Ristovski-Gojkovic-Masovic-Kupresak
Zanimljivo
Zanimljivo
Danima čekali Matavža, kad samo bum, Boris Cmiljanic potpisao za SarajevoErosViverosViv je napisao/la: ↑10 jun 2026, 21:11https://sportsport.ba/fudbal/tim-matavz-sarajevo/389720
Slično je bilo i sa Adnanom Zahirovicem, čekali ga danima, kad samo jednu noc naslov, potpisao za kone.
-
AuroraBorealis
- Kontakt:
Plavo zelen jaran mu plavi kreten svaki od njih cetnik neki neka nam ga popuse nanananaprijeratni mangup je napisao/la: ↑10 jun 2026, 12:49Omladinci koji su bili na Sjeveru ,derbi 4-0,imam jedno pitanje.Prije početka tekme,pjevala se neka pjesma,na ovu melodiju :
Ako neko zna tekst,moze i u pp
Hvala
Lik je top igrac zvuci malo nestvarnoRule_hz je napisao/la: ↑10 jun 2026, 22:18Dvadesetsedmogodišnji štoper Erhan Mašović nalazi se na meti Sarajeva i mogao bi u ljetnom prelaznom roku pojačati Bordo klub, saznaje naš portal.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 13 gostiju.