Gotovo, vjeruj mi.Nema povratka nakon ovog.Ovo je mentalni kolaps, a da ne pominjem i fizicki.Cak i da uzmemo 5.tekmu, ne mogu se sastaviti 3 pobjede zaredom.Nema sanse.Nema se toliko fizicke snage
NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Gotovo sljedecu 100%. Vodis 29 razlike i izgubis, nemas sta igrati sljedecu.
- Shategabri
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dosta će se pričati o Foxu i Wembyju ali brate mili kakvo kriminalno vođenje utakmice Mitcha u drugom poluvremenu, kao da su nekog iz A2 lige BiH doveli.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- TripleThreat
- Kontakt:
U sve 4 utakmice vodili dvocifreno u nekom dijelu utakmice. Obojica smo gledali dovoljno košarke da znamo da nije gotovo dok ne bude gotovo. Da je proces takav da su Spursi u svakoj utakmici bili ubjedljivo nadigrani (to bih rekao jedino za drugu), bio bi to ok rezon, ovako, ne bih rekao da je gotovo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 jun 2026, 05:39Gotovo, vjeruj mi.Nema povratka nakon ovog.Ovo je mentalni kolaps, a da ne pominjem i fizicki.Cak i da uzmemo 5.tekmu, ne mogu se sastaviti 3 pobjede zaredom.Nema sanse.Nema se toliko fizicke snage
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ispustiti 29 poena u finalu

Politicar djesiTripleThreat je napisao/la: ↑11 jun 2026, 05:44U sve 4 utakmice vodili dvocifreno u nekom dijelu utakmice. Obojica smo gledali dovoljno košarke da znamo da nije gotovo dok ne bude gotovo. Da je proces takav da su Spursi u svakoj utakmici bili ubjedljivo nadigrani (to bih rekao jedino za drugu), bio bi to ok rezon, ovako, ne bih rekao da je gotovo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 jun 2026, 05:39Gotovo, vjeruj mi.Nema povratka nakon ovog.Ovo je mentalni kolaps, a da ne pominjem i fizicki.Cak i da uzmemo 5.tekmu, ne mogu se sastaviti 3 pobjede zaredom.Nema sanse.Nema se toliko fizicke snage
Ne sikiraj se, NYK su vec uzeli titulu
Nema povratka, k'o sto reklo ZP " sa Bara se niko ne vraca", ovi su mrtvi nakon ovog.
Odigrali najbolju kosarku sezone i zijanili, cao tuto kompleto
Odigrali najbolju kosarku sezone i zijanili, cao tuto kompleto
- TripleThreat
- Kontakt:
I dalje mi je teško da se slegne da sam gledao kako nakon službeno najdominantnijeg ofanzivnog poluvremena u historiji finala uslijedi najveći preokret u historiji finala.
A onda opet s druge strane, ne računajući večeras, Knicksi su u posljednja dva playoffa imali čak 4 povratka sa 20 ili više poena. 2 protiv Celticsa prošle godine, 1 protiv Pacersa i jedan protiv Cavsa sada svježe u ECF. Pisao sam nakon prve utakmice - nešto što bi Spursi trebali imati na umu u svakom momentu je to da Knicksi jednostavno ne odustaju.
A onda opet s druge strane, ne računajući večeras, Knicksi su u posljednja dva playoffa imali čak 4 povratka sa 20 ili više poena. 2 protiv Celticsa prošle godine, 1 protiv Pacersa i jedan protiv Cavsa sada svježe u ECF. Pisao sam nakon prve utakmice - nešto što bi Spursi trebali imati na umu u svakom momentu je to da Knicksi jednostavno ne odustaju.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Pa da zato jer je playoff ili si ckapi ili nisi, crtanje na tabli nea toliko veze s tim. Osim ako je bas neka ekipa superiornija pa ne mogu nadoknaditi time. Wemby kad je stao na ona slobodna znao sam da ce oba promasiti, strah.TripleThreat je napisao/la: ↑11 jun 2026, 06:27I dalje mi je teško da se slegne da sam gledao kako nakon službeno najdominantnijeg ofanzivnog poluvremena u historiji finala uslijedi najveći preokret u historiji finala.
To ti je to.
Sta uradise ljudi, veresija.
mentalitet je cudo..
Brao Knicksi
Brao Knicksi
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kakav nestvaran preokret, još imali 20 razlike na startu 4/4
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Shategabri
- Kontakt:
I dalje je top finale, zbog ovog i gledamo.
Meni zasad najbolje od finala Mavsi - Heat ono kad je Dirk šamaro Džemu i ekipu.
Meni zasad najbolje od finala Mavsi - Heat ono kad je Dirk šamaro Džemu i ekipu.
Koševo Zapad
- RollingPaper
- Kontakt:
Kako ovo Spursi zijanise, pa to je umjetnost. Zaspo sinoc na 20 razlike, ustao radostan da vidim s koliko je zavrsilo. Kad ono ka*ina 
Kakav mentalitet Knicksa, odlika prvaka.
Nadam se da ce bit 2:3, cisto radi sestog meca koji bi izazvao anarhiju u NY
Nadam se da ce bit 2:3, cisto radi sestog meca koji bi izazvao anarhiju u NY
- Shategabri
- Kontakt:
Anunoby clutch na kraju, prvo blokada onda zabije iz ofanzivnog skoka na sekund do kraja za pobjedu.
Doduše, Fox ga je proslavio, al dobro sad.
Doduše, Fox ga je proslavio, al dobro sad.
Koševo Zapad
fox je maloumnik, apsolutna kretenčina bez mozga ... pa zašto te plaćaju tolike pare ako nisi u stanju da igraš situational basketball
<15sekundi do kraja, +1, posjed i nemaš prazan koš .... tu nema polaganja, tu moraš u milion od milion situacija čekat faul. ne postoji nijedna druga opcija! pa jebote čemu te uče cijelu karijeru. glupi majmun!
<15sekundi do kraja, +1, posjed i nemaš prazan koš .... tu nema polaganja, tu moraš u milion od milion situacija čekat faul. ne postoji nijedna druga opcija! pa jebote čemu te uče cijelu karijeru. glupi majmun!
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Bravo za Nikse vakat je da se digne pehar 
E golemo sta se desilo. Imati 29 pa onda na 10 min do kraja u 4/4 imati +20 i sve to uspjeti upropastiti, plus na kraju biti onako glup kao Fox i ici na polaganje umjesto da zadrzis loptu i cekas da te fauliraju, Nevjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.