Dosao je dan kad se ja i MiranGlasnic slazemo. Svaka cast na komentaruMiranGlasnic je napisao/la: ↑08 jun 2026, 21:27Vidiš da si glup.
12.06.2026 Bosna i Hercegovina - Kanada
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: 12.06.2026 Bosna i Hercegovina - Kanada
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Špijuniraju nas
Daduli je ocigledno tinejdzer sa zestokim poteskocama u razvoju. Cinjenica da je rom I uz to jos proizvod incesta dodatno pogorsava situaciju.Edincapitano je napisao/la: ↑08 jun 2026, 23:28Dosao je dan kad se ja i MiranGlasnic slazemo. Svaka cast na komentaru![]()
Djecak trola bukvalno svaku temu i samo ga ignorisite ako zelite iole normalnu diskusiju na temama.
Mnogi ovdje spominju kanadu kao domacina I da je to kao eto prednost. Ja Sam skoro siguran da ce bar pola stadiona ciniti nasi navijaci. Za vas koji ne znate, kanadski gradovi sa najvecim brojem nasih ljudi su hamilton I kitchner I oba su oko sat vremena voznje od toronta. Isto tako u Detroitu(4 sata od toronta) je jako veliki broj nasih, albany I Syracuse(5-6 sati voznje) takodzer tako da je Toronto manje vise drugi st luis.
Kljucna stvar za napomenut je to da je Toronto jedna medunarodna metropola, jako veliki broj ljudi koji tu zive nisu ni rodzeni tu I kanadski patriotizam I taj nacionalni identitet nije ni izbliza jak kao u montrealu I ottavi.
Koji ljudi, mrtve ti J***? I tebi i Diadori.Edincapitano je napisao/la: ↑08 jun 2026, 23:27Jos jedan dokaz da ne znas nista o fudbalu, ljudi ti se smiju![]()
Glory Glory Man United
4-5-1 je najbolja formacija za našu reprezentaciju. Na forumu.
Mahmiću se ne smije prilagođavati formacija!
Samo 4-4-2!!!
187um Diadora Noćna dama
4-5-1 je najbolja formacija za našu reprezentaciju. Na forumu.
Mahmiću se ne smije prilagođavati formacija!
Samo 4-4-2!!!
187um Diadora Noćna dama
-
Edincapitano
- Kontakt:
Dosta te vise cigane, idi pjevaj malo po selu i nadaj se da ce ti neko dati koju markuDaduli je napisao/la: ↑09 jun 2026, 07:54Koji ljudi, mrtve ti ****? I tebi i Diadori.Edincapitano je napisao/la: ↑08 jun 2026, 23:27Jos jedan dokaz da ne znas nista o fudbalu, ljudi ti se smiju![]()
- dubioza144
- Kontakt:
Usitnilo
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Kazu uzivaj.. trema me hvata vec dva dana prije tekme 
Meni ova najbolja
.
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 11 jun 2026, 07:21, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Napokon jedna navijačka koja mi se sviđa
Evo Kanadani pisu da Ismael Kone ima gripu, I da zaigra protiv nas nece se osjecati 100%
-
rossonero85
- Kontakt:
Kanadi nedostaju neki od najvažnijih igrača, na tribinama oko 20.000 navijača Bosne i Hercegovine... Ovo je prilika koja se mora iskoristiti. 
-
Edincapitano
- Kontakt:
Idemooooooo HAJDE SVANI PETAK VISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Hahhahaha šta je ovo sunce ti poljubim
Nakon dvjestotog slušanja, meni je ova Helem nejse usla u uho i dobra mi je. Na prvo slušanje mi bila bezveze, sad je pjevam stalno. Ipak je kvalitet usplivao.
Od ovog AI smeća dobra mi je samo ona We are children of a lilies, nekako mi djeluje škotski, da se obradi kako spada u studiju i sa pravom ekipom, top bi bila.
Ne znam da li je patka ali što sam stigao čuti od Kanadskih medija, iz nekog razloga nisu optimistični. Nije to samo ni zbog povreda nego fudbal kao sport je nešto sekundarno.
Mislim da su i nas malo precijenili, ali velika je ovo prilika da nekako izvučemo pobjedu bili bi na korak od plasmana dalje.
Mislim da su i nas malo precijenili, ali velika je ovo prilika da nekako izvučemo pobjedu bili bi na korak od plasmana dalje.
Ne znam gdje si slušao, ja koji god video na yt upalil o kanadskoj reprezentaciji ljudi nas pomnožili sa nulom, još se vide kao osvajača medalje.Shevko je napisao/la: ↑11 jun 2026, 08:28Ne znam da li je patka ali što sam stigao čuti od Kanadskih medija, iz nekog razloga nisu optimistični. Nije to samo ni zbog povreda nego fudbal kao sport je nešto sekundarno.
Najjači adut Kanadske reprezentacije je trener koji je Red Bull škola. Gledao sam highlights-e nekih njihovih utakmica, oni su fizički i trkački moćna ekipa (mada što se tiče fizikalije nismo mi slabiji, a i volimo udarat), tako da ako se pametno postavimo imamo velike šanse. Njima je Uzbekistan napravio 4-5 mrtvih zicera iz kontri, jer jednostavno oni naprave previše tehničkih pogrešaka na sredini terena, a i stoperi im često ostanu jako visoko i lako ih je napasti nekom dugom loptom iza keđa stopera. Mislim da je ovo pravi missmatch za nas, jer ono gdje smo mi najjači oni su najslabiji, mi volimo stajati nisko u niskom bloku i čekati priliku iz tranzicije a to je njima najveća boljka. Ne bi se iznenadio da Džeko ne počne ovu utakmicu i da možda Demirović bude jedini napadač. Ono što je sigurno da će Memić startati (vjerovatno na lijevom krilu) i on bi mogao biti čovjek odluke, jer može napraviti stvar kao protiv Italije kad je Bastoni dobio crveni.
Najpametnije bi bilo izaći sa 4-3-2-1
Vasilj - Dedić Katić Muharemović Kolašinac - Šunjić Bašić - Memić (Demirović) Mahmić Bajraktarević (Memić) - Demirović (Lukić), ali mislim da ćemo vjerovatno izaći kao protiv Velsa ili Italije
Najpametnije bi bilo izaći sa 4-3-2-1
Vasilj - Dedić Katić Muharemović Kolašinac - Šunjić Bašić - Memić (Demirović) Mahmić Bajraktarević (Memić) - Demirović (Lukić), ali mislim da ćemo vjerovatno izaći kao protiv Velsa ili Italije