FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
rimljanin90
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kulasin strasan igrac. Da je s marsa pao ako dodje i bude dobar, sta mu se ima srati
Upravo tako, potreban nam je igrač s klupe iz turske druge lige. pas iz sistema Borca koji dolazi iz omladinske škole Želje.
- muhamedhulk
- Kontakt:
kulasin cijeli zivot u komsiluku, prije borca i turske. nek odhebe od nas!
nadam se da se neki sale kad kazu da igrac iz bochuma/"cvajte" nije pojacanje za nas? pogotovo igrac u godinama haman najboljim i sa BL iskustvom. haos. daj boze da masovic dodje.
nadam se da se neki sale kad kazu da igrac iz bochuma/"cvajte" nije pojacanje za nas? pogotovo igrac u godinama haman najboljim i sa BL iskustvom. haos. daj boze da masovic dodje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
rimljanin90
- Kontakt:
Carlos
Menalo Ljajic/Elezi Kulasin
Ako bi se igralo 4231, kakav bi ovo napad samo bio
Ako ce Kulasin, daj i narkomana Hirosa, ko mu hebe mater 
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Što dalje od nas taj čupavi ker. Ne bi me čudilo da bi neko htio i i Nikolova mamu mu mesarsku..
Momak u drugoj ligi Turske, tamo se nije pokazao i sad ga treba dovesti. Što ljudi imaju fetiš na te igrače, nikad mi neće biti jasno. Ne valja Kosi iz Slovenije, ali zaziva se lik koji se nije nametnuo u drugoj ligi Turske.
Momak u drugoj ligi Turske, tamo se nije pokazao i sad ga treba dovesti. Što ljudi imaju fetiš na te igrače, nikad mi neće biti jasno. Ne valja Kosi iz Slovenije, ali zaziva se lik koji se nije nametnuo u drugoj ligi Turske.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Brate provjeren je igrac u nasoj ligi. Ne razumijem cemu tolika negativaGalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jun 2026, 10:50Što dalje od nas taj čupavi ker. Ne bi me čudilo da bi neko htio i i Nikolova mamu mu mesarsku..
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Nije vala ni za mene neki kapitalac ali u poređenju sa Kosim je Lahm.GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jun 2026, 10:50Što dalje od nas taj čupavi ker. Ne bi me čudilo da bi neko htio i i Nikolova mamu mu mesarsku..
Domaći igrač,bio na domak reprezentacije,sa Borcem fantastično odigrao evropu,tek mu 22 godine,za razliku od sadašnjih igrača koji krepaju u drugom poluvremenu on ima pluća za dvije utakmice itd
Itekako ima ligike u njegovom eventualnom dovođenu.
Yebo vas Enver a vi njega.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
rimljanin90
- Kontakt:
**** je bilo među prvima kada je trebalo nasrnuti na našeg igrača za vrijeme okršaja i lakrdija u BL. Da je Ronaldo... ****
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
SamoTi4000
- Kontakt:
-
rimljanin90
- Kontakt:
Sta nas to briga molim te, bio je igrac borca tad i ako je nasrnk na nekoga nasrno je na igraca a ne na klub za koji sad mozda potpise. Igracina je i bio bi pojacanje za klub
Uvijek radije Kyeremeh, znamo da ga i ZZ cijeni, još imaš Kuprešaka lijevorimljanin90 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 10:24Carlos
Bio bi dobar dodatak ekipi, ne upgrade, ali za dubinu i budući transfer, dobar
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Šta je sa ovim Mikićem, bila priča da je završen a sad se slabo spominje.
Jel propalo ili se nešto ćeka??? Dobar igrač, volio bi da potpiše.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Potpisao je,sutra ce objavitiDoktorXabaras je napisao/la: ↑11 jun 2026, 11:43Šta je sa ovim Mikićem, bila priča da je završen a sad se slabo spominje.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
rimljanin90
- Kontakt:
Njih dvojica svakako, meni nema boljih igraca za rotacije jer osciliraju puno. Ali kad udju s klupe nekad kao da gledam messija i neymarainsimadop je napisao/la: ↑11 jun 2026, 11:40Uvijek radije Kyeremeh, znamo da ga i ZZ cijeni, još imaš Kuprešaka lijevorimljanin90 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 10:24Carlos
Bio bi dobar dodatak ekipi, ne upgrade, ali za dubinu i budući transfer, dobar
Provjeren igrač iz Borca.rimljanin90 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 11:04Brate provjeren je igrac u nasoj ligi. Ne razumijem cemu tolika negativaGalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jun 2026, 10:50Što dalje od nas taj čupavi ker. Ne bi me čudilo da bi neko htio i i Nikolova mamu mu mesarsku..
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
****, kao i svaki igrač Borca koji je otišao da igra fer utakmice a ne da je zaštićen ko bijeli medvjed. Uz to i plavi ker, nema gore kombinacije.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ja ne bih nijednog iz Borca doveo, pa da je Ronaldo Nazario. Gade mi se svi njihovi igrači.SamoTi4000 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 11:08Nije vala ni za mene neki kapitalac ali u poređenju sa Kosim je Lahm.GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jun 2026, 10:50Što dalje od nas taj čupavi ker. Ne bi me čudilo da bi neko htio i i Nikolova mamu mu mesarsku..
Domaći igrač,bio na domak reprezentacije,sa Borcem fantastično odigrao evropu,tek mu 22 godine,za razliku od sadašnjih igrača koji krepaju u drugom poluvremenu on ima pluća za dvije utakmice itd
Itekako ima ligike u njegovom eventualnom dovođenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

.png)