FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
77
18%
2. Borbu za Evropu
182
42%
3. Sredinu tabele
78
18%
4. Borbu za opstanak
99
23%

Ukupno glasova: 436

Pact1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pact1921 » 10 jun 2026, 21:01

Lokomotifa je napisao/la:
10 jun 2026, 20:46
Ljudi dragi otkud vam ideja da se ništa ne radi i ništa ne dešava. Radi se. 7 ljudi sjedi u upravi kluba, zar stvarno mislite da oni sjede na nekoj plaži i sunčaju se. To što nema informacija za mahalaše ne znači da se ništa ne dešava.
Pa da vidis prosjecni radni kolektiv u BiH to bi bilo tako otprilike nista se ne radi .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 10 jun 2026, 21:04

MukiBek je napisao/la:
10 jun 2026, 20:58
Levin je napisao/la:
10 jun 2026, 20:50
MukiBek je napisao/la:
10 jun 2026, 20:49
Sta ti ja imam pisati ako te nesto zanima koristi opet chatgpt ha ya
Druže, trolaš po temi po cijeli dan i kad te god neko nešto pita ti se praviš mutav? Jesi li mutav?
Jedini koji trola si ti.Ko si ti da postavljaš nekome pitanja pa da onda ja moram citati tvoje nebuloze. Sta si ti umislio da si ne kontam. Ne svidja ti se brate dragi preskočis post a to postavljanje pitanje negdje drugo. Hvala lijepo prijatno
Kao prvo ti si se nadovezao na ono što sam ja napisao i kad si dobio potpuno bezveze pitanje ignorišeš ga kao i većinu pitanja ovdje.

Ono što ja nikako ne kontam kod tebe je kako možeš trpiti da te ljudi vrijeđaju i da ti psuju šta sve ne a ti uporan u trolanju to je nešto nevjerovatno.

Jesu li to neke traume iz djetinjstva ili šta već?! Jeli li možda, kao beba, pao na glavu pa zaostao u razvoju ili te prosto fura neki mazohizam?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 10 jun 2026, 21:08

Ja tebi, niti ikome ovdje ne postavljam pitanje. Iznesem svoje mišljenje na nesto napisano, tako da mene uopće ne zanima sta ti mislis o tome. Lagano preskocis post, koristi chatgpt i udri. Za tebe je to trauma, a za mene da se sprdam s tobom,tebi sličnim.

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 10 jun 2026, 21:11

Brat proziva Levina da trola, e sad smo sve vidjeli...
Tanka je linija izmedju nepoznavanja strana stadiona i proizvanja Levina kojem je svaka na mjestu.
Sta ucini crni gavrane, gavrane....
Mozel mu onaj brat citirat post da mu napise u ime svih nas ono sto mu svi zelimo od srca.

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 10 jun 2026, 21:15

Ljudi dragi otkud vam ideja da se ništa ne radi i ništa ne dešava. Radi se. 7 ljudi sjedi u upravi kluba, zar stvarno mislite da oni sjede na nekoj plaži i sunčaju se. To što nema informacija za mahalaše ne znači da se ništa ne dešava.
Ideja nam je odatle da osim raskida ugovora ne znamo nista, mozda i bolje, mozda i ne. Koliko nam zele zlo vidi se na plbih, nadam se da se fakat nesto radi i da stanemo na noge da budemo konkurentni u svakom trenutku, bar da ljudi ne pisu da smo siguran putnik u drugi raang u sljedecoj sezoni.
Sto se mene tice bolje je sto informacije ne izlaze iz kluba, ali vala brate dosadno :D

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 10 jun 2026, 21:21

MukiBek je napisao/la:
Levin je napisao/la:
MukiBek je napisao/la:
10 jun 2026, 20:49
Sta ti ja imam pisati ako te nesto zanima koristi opet chatgpt ha ya
Druže, trolaš po temi po cijeli dan i kad te god neko nešto pita ti se praviš mutav? Jesi li mutav?
Jedini koji trola si ti.Ko si ti da postavljaš nekome pitanja pa da onda ja moram citati tvoje nebuloze. Sta si ti umislio da si ne kontam. Ne svidja ti se brate dragi preskočis post a to postavljanje pitanje negdje drugo. Hvala lijepo prijatno
Je*b*emo ti kosti nanine

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 10 jun 2026, 21:24

Anpa je napisao/la:
10 jun 2026, 21:21
MukiBek je napisao/la:
Levin je napisao/la:

Je*b*emo ti kosti nanine
Ma ljubi njega majka rodila hebaca u mnozini😂😂

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 10 jun 2026, 21:32

MukiBek je napisao/la:
10 jun 2026, 21:24
Anpa je napisao/la:
MukiBek je napisao/la:

Je*b*emo ti kosti nanine
Sad ce se ostali priduzit… usput ti je*b*emo i ostatak sire rodbine zakopane

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 10 jun 2026, 21:40

Anpa je napisao/la:
10 jun 2026, 21:32
MukiBek je napisao/la:
10 jun 2026, 21:24
Anpa je napisao/la:

Je*b*emo ti kosti nanine
Sad ce se ostali priduzit… usput ti je*b*emo i ostatak sire rodbine zakopane
Ma sta kazes ljubi majka svoje dijete slatko

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 10 jun 2026, 22:01

Muki Gavrane Hulaglupko jedini koji ovdje trola si ti i to sa vise profila, ali **** ti od do na svakom profilu.

ibz
Kontakt:

Post Postao/la ibz » 10 jun 2026, 22:04

ljudi dragi nemojte ga, pa zamisli imas tries i kusur godina, nikad nisi zigu, ne znas nac posla bez stele, i jos navijas za sarajvo. Njemu je najgore
a kada kosa uz tebe osijedi, ni tada se nemoj brinuti

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 10 jun 2026, 22:06

ibz je napisao/la:
10 jun 2026, 22:04
ljudi dragi nemojte ga, pa zamisli imas tries i kusur godina, nikad nisi zigu, ne znas nac posla bez stele, i jos navijas za sarajvo. Njemu je najgore
Plus se provali za sva vremena slikom sa istoka na Kosevu :plac:
Glupanu ofirno pisati sa onog profila pa se sada na ovaj nakacio ali imam osjecaj da ce se uskoro javiti kao Gavran :rol:

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 10 jun 2026, 22:09

ELDIABLO20 je napisao/la:
10 jun 2026, 22:06
ibz je napisao/la:
10 jun 2026, 22:04
Plus se provali za sva vremena slikom sa istoka na Kosevu :plac:
Glupanu ofirno pisati sa onog profila pa se sada na ovaj nakacio ali imam osjecaj da ce se uskoro javiti kao Gavran :rol:
Jos se binda pokusala vadit lafo ne zna on o cemu pricaju ljudi, cak je uspio i dvije normalne poruke napisati, da bi se vratio na njegov normalni mod jer ga niko nije jebbbo dva posto.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 10 jun 2026, 22:09

Ferroviere1987 je napisao/la:
10 jun 2026, 21:15
Ideja nam je odatle da osim raskida ugovora ne znamo nista, mozda i bolje, mozda i ne. Koliko nam zele zlo vidi se na plbih, nadam se da se fakat nesto radi i da stanemo na noge da budemo konkurentni u svakom trenutku, bar da ljudi ne pisu da smo siguran putnik u drugi raang u sljedecoj sezoni.
Sto se mene tice bolje je sto informacije ne izlaze iz kluba, ali vala brate dosadno :D
Čovjek je već iznad napisao da je prozivka krajem sljedeće sedmice. Tek tada možemo dati neki komentar. Mi smo navikli da uvijek ima jako mnogo mahale ali sad je u klubu dosta novih ljudi koji nemaju konekcije, a sumnjam i da žele imati neke posebne, sa mahalom.

Također, većina igrača je po odmorima u ovom dijelu sezone i teško je očekivati da će ti neko sad potpisati ugovor a ne možeš igrača predstaviti u klubu bez potpisanog ugovora. Većina ovoga što se sad potpisuje u ligi je već unaprijed dogovorena i radi se isključivo o ekipama koje čekaju utakmice u Evropi.

Jedino mi nije jasno za trenera šta se čeka a možda ni to nije problem već jednostavno čovjek nije u Sarajevu. Mslm, evo i Zekić je tek neki predstavljen.

Mi smo mnogo vremena izgubili zbog situacije sa Nijazom i sa statutom i ako uzmete da je Marić dosta kasno imenovan onda nije ni čudo što nema nijednog novog igrača. Da je sve teklo od januara kako treba mi bismo vjerovatno već zaokružili ekipu za sljedeću sezonu ali kako statut nije usvojen i kako je Nijaz dobio nogu vjerovatno je došlo i do promjene strategije.

Ja se samo nadam da je Marko pravi izbor jer još jedno lutanje ne bi valjalo ni nama ni Saninu.

Iskren da budem, nisam nešto optimističan niti sam ikada bio po pitanju investitora ali treba sačekati. Sve će se samo reći vrlo brzo. Vrlo je bitno da ostanemo složni.

Također, treba uzeti sa velikim skepticizmom kad jedan Nedo i slični njemu kritikuju kako se radi a zapravo nemaju nikakvih informacija jer je vrlo jasno a čak je to i govorio u početnim objavama da bi volio raditi u klubu. Kakvi bi to samo bili lajvovi direktno sa pregovora. Simpatičan mi je ali mi je kao i sva ova garnitura koja je prošla kroz klub zadnjih godina.

Ništa ovo ne mora znači da je situacija tragična niti da će u skorije vrijeme biti bajna. Mislim da bi trebalo biti još odlazaka sljedeće sedmice ali i par dolazaka. Očekujem neka vrlo zanimljiva imena.

carukisupakpohaluh
Kontakt:

Post Postao/la carukisupakpohaluh » 10 jun 2026, 23:13

Hulahopka, pusi qrac.
hulahopkapusikurac

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 10 jun 2026, 23:24

Sportski direktor Marko Marić o sportskoj politici Dinama

Samo nek radi kako priča i sve će biti ok.

lexluthor
Kontakt:

Post Postao/la lexluthor » 11 jun 2026, 09:28

Vrlo brzo će se vidjeti da li izmišljam ili govorim istinu. Tvrdim da se čovjek koji se predstavlja kao investitor zadužuje putem kredita i na taj način „investira“ u klub.

Neko je spomenuo da smo dobili licencu uprkos kašnjenju plata. Tačno je da smo dobili licencu za takmičenje u domaćoj ligi, ali ključni rok je 30.06., kada se UEFA-i dostavlja kompletna dokumentacija. Do tada ne smije biti nepodmirenih dugovanja ili moraju postojati potpisani sporazumi o njihovom rješavanju. Dakle, vrlo brzo ćemo saznati ko je bio u pravu.

Ja samo prenosim ono što sam čuo od ljudi koji su trenutno u klubu. Prema njihovim riječima, zabrinutost je velika, ali istovremeno vlada neka čudna letargija. Ne razumijem čega se ljudi plaše i zašto niko jasno ne kaže da se klub ne može voditi na ovakav način. Ako je model poslovanja zasnovan na podizanju kredita, onda nam takav „investitor“ nije ni bio potreban.

Po mom mišljenju, gotovo sve što radi je pogrešno. Moje sumnje su ozbiljne i prilično mračne, iako bih iskreno volio da griješim. Ako se pokaže da nisam bio u pravu, prvi ću to priznati i posuti se pepelom.

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 11 jun 2026, 10:04

oj spin brigade, aBd nece vas bit kad krenemo kako treba
nek crknu dusmani, najjaci smo

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 11 jun 2026, 10:31

lexluthor je napisao/la:
11 jun 2026, 09:28
Vrlo brzo će se vidjeti da li izmišljam ili govorim istinu. Tvrdim da se čovjek koji se predstavlja kao investitor zadužuje putem kredita i na taj način „investira“ u klub.

Neko je spomenuo da smo dobili licencu uprkos kašnjenju plata. Tačno je da smo dobili licencu za takmičenje u domaćoj ligi, ali ključni rok je 30.06., kada se UEFA-i dostavlja kompletna dokumentacija. Do tada ne smije biti nepodmirenih dugovanja ili moraju postojati potpisani sporazumi o njihovom rješavanju. Dakle, vrlo brzo ćemo saznati ko je bio u pravu.

Ja samo prenosim ono što sam čuo od ljudi koji su trenutno u klubu. Prema njihovim riječima, zabrinutost je velika, ali istovremeno vlada neka čudna letargija. Ne razumijem čega se ljudi plaše i zašto niko jasno ne kaže da se klub ne može voditi na ovakav način. Ako je model poslovanja zasnovan na podizanju kredita, onda nam takav „investitor“ nije ni bio potreban.

Po mom mišljenju, gotovo sve što radi je pogrešno. Moje sumnje su ozbiljne i prilično mračne, iako bih iskreno volio da griješim. Ako se pokaže da nisam bio u pravu, prvi ću to priznati i posuti se pepelom.
Juka i jukini bojovnici,dobro vas je vise,nemoj da vam ja referat vasih poteza napisem,od broja igraca pod profi ugovorom,do plata.
Cak vam se ono zlo iz Rajlovca smije,koliko ste fulili sa igracima.
Pozdravi te ljude iz kluba,a sasvim je jasno sto orgijate,a to je sto vas pojedine Sanin nije ukljucio u rad kluba.
:shh:
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 11 jun 2026, 11:54

lexluthor je napisao/la:
11 jun 2026, 09:28

Mislim da je najbolji model poslovanja bio kad su igrači igrali bez plata, i kad je klub bio u milionskim dugovima, kad je uprava izvlačila milione iz kluba, neka me nostalgija spuca kad se sjetim tih vremena

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Argentina, dime, MukiBek i 34 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []