Dobar, što jest jest
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ćelik će biti kanta za nabijanje, ko Sloboda onomad.
Njima će biti uspjeh ako ne istupe iz lige do kraja prvenstva.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
BIce kako bude. Znamo da necemo biti prvaci, kao ni vi. Sve ostalo je u pet deka. 
Mi se titule halalili nismo. Ja imam uvjerenja da ćemo mi osvojiti titulu, tako živim i tako će vazda bit. Znači, priče da će oni osvojit, oni neće osvojit.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Navijači Sarajeva bi se s pravom mogli nazvati evropa navijači da nekad igraju istu, mogu bit kvalifikacije za evropu navijači al nekako je predugo i obesmisleno.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
-
Marokanci58
- Kontakt:
Niste ih mogli nabiti ni kad su igrali sa juniorima u kantonalnoj ligi. Rijetko ko će odnijeti bodove sa Bilinog polja iduće sezone.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 jun 2026, 12:34Ćelik će biti kanta za nabijanje, ko Sloboda onomad.
BRATSTVO GRAČANiCA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kvalifikacije fudbal festival
Čak kad im računaš i posjetu sa evropske utakmice u prosjek, opet manji od našeg
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Prije svake sezone ovdje ista stvar,Horde prozivaju,omalovazavaju svakog,kurce se novim(starim ) trenerom kojeg su kovali u zvijezde pa ga otjerali ko cuku da bi doso Musemic,dizu u zvijezde igrace ala Ljajica pa onda sredinom sezone mu J*** najmilije,Zeljo ispada,Celik kanta,oni divovi i sve se zavrsi tako sto su 20 i kusur bodova iza prvog,igraci prevare a tribina u rangu Skripara!
Mirvahši mirni budite, ne dolazi u ligu više onaj Čelik opterećen dugovanjima i organizacionim propuhom na sve strane
Strah od sociosa
Strah od sociosa
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ako ih deset zimu doceka to ce biti uspjeh. Zanima me hoce li biti isti hajc i kada se budu vracali u federalnu
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Šteta za Emana Košpu, trebali smo ga dovesti. Ništa, bacit ćemo se na Alajbegovića.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Cuj malog kremenkaErosViverosViv je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:07Šteta za Emana Košpu, trebali smo ga dovesti. Ništa, bacit ćemo se na Alajbegovića.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nekome je hajc vracanje kluba u najvisi rang, a nekome dilanje droge na tribini. Malo je neukusno da navijaci Sarajeva (pa bili clanovi navijacke grupe ili ne) prozivaju grupu poput ove iznad. Obraz djon.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 13:34Ako ih deset zimu doceka to ce biti uspjeh. Zanima me hoce li biti isti hajc i kada se budu vracali u federalnu![]()
Celik!3,2,2.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne posla ti lokaciju, zaboravio ili tek za vikend kad te puste?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:09Cuj malog kremenkaErosViverosViv je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:07Šteta za Emana Košpu, trebali smo ga dovesti. Ništa, bacit ćemo se na Alajbegovića.![]()
![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Borimo se sa juventusom i za Muharemovića.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ti ovo nazivas grupomAllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:16Nekome je hajc vracanje kluba u najvisi rang, a nekome dilanje droge na tribini. Malo je neukusno da navijaci Sarajeva (pa bili clanovi navijacke grupe ili ne) prozivaju grupu poput ove iznad. Obraz djon.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 13:34Ako ih deset zimu doceka to ce biti uspjeh. Zanima me hoce li biti isti hajc i kada se budu vracali u federalnu![]()
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA

.png)