12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
E cuj sta je poenta, pa poenta je da mozes da gledas sve druge utakmice na SPu a ne samo BiH 
Mes Que Un Club
Sve utakmice idu na običnoj Arena 1.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
stanjejepsihoticno
- Kontakt:
-
Marokanci58
- Kontakt:
U 5 sati lobi hotela pun, niko ne može spavati jutros zbog vremenske razlike svi vani hoće. Ovi ljudi u Kanadi su totalno duduci sto se tiče fudbala, oni misle da osvajaju SP jer su kako kažu osvojili valjda SP i u hokeju. Vjerujte da im 90% stanovništva ne zna šta je ofsajd npr. Imamo šanse.
BRATSTVO GRAČANiCA
populistička, jeftina i neprofesionalna fejsbuk stranica finale.ba je bacila ovu bombu o 30k naših u torontu i to se sada prenosi svuda po svijetu, užasno u kakvom vremenu živimo
Bice dosta to je jasno, siguran sam da svako od nas ima bar nekog iz okruzenja da ce ici na tekmu, da li bio rodjak, drug, komsija, poznanik, fb prijatelj, nebitno. Eto kod mene je to slucaj, idu neke komsije iz Amerike, ide jedan drug iz Njemacke, ide neki fb haver.
Bice nas dosta, ali ne bas 2/3.Sheyi je napisao/la: ↑11 jun 2026, 13:42Bice dosta to je jasno, siguran sam da svako od nas ima bar nekog iz okruzenja da ce ici na tekmu, da li bio rodjak, drug, komsija, poznanik, fb prijatelj, nebitno. Eto kod mene je to slucaj, idu neke komsije iz Amerike, ide jedan drug iz Njemacke, ide neki fb haver.
Vjerujem da 10k nasih moze nadlgasat Kanađane, makar pjevali nama najkrindžastije pjesme njima će to biti wow i zvučati organizovano. Kod mene isto jaran iz Njemačke maksuz otišao, rodbina u Kanadi i sl.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ne znam kakvo je povlacenje paralela izmedju razumijevanja fudbala od strane stanovnistva i profesionalizma njihovih fudbalera. Pa nece njihovi navijaci igrati protiv nasih fudbalera. Drago mi je da smo tu, navijam sutra vecer za nas, neke predikcije bih ostavio po strani a licno bih bio zadovoljan i sa nerijesenim ako uzmemo u obzir nase povrede u posljednje vrijeme.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Ja se nesto nadam Gigovicu u veznom uz Sunjica. Izgleda da je dobro igrao tu u Svicarskoj u ovoj polusezoni. Basic po meni jednostavno nije taj nivo a Tahirovic je prica za sebe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Hoce li igrati Sunjic, zna li se?
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Trenira normalno, tako da ne bi trebalo bit problema.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Gigovic nije taj profil igraca koji nam treba. Mi u veznom redu imamo dvojicu, jedan je Sunjic koji je neprikosnoven jer je jedini defanzivni vezni u rosteru ali je ofanzivno limitiran. Taj do njega treba da bude playmaker, da zna stati na loptu i proslijediti siguran pas naprijed, diktirati tempo itd. Gigovic od onoga sto sam ga gledao prije u klubu i u reprezentaciji najbolje funkcionise kad je igrac iz sjene i ubacuje se naprijed i stvarno dolazi do gol sansi i golova ali nije igrac na kojem ce biti fokus.
Basica nisam gledao u klubu, cini mi se da ne igra to sto trebamo ali bolji je od Tahirovica.
Tahirovic je ta vrsta igraca samo sto ne zna.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kad je Basic usao u igru protiv Walesa, subjektivni osjećaj je bio kao da smo uveli Luku Modrića umjesto Bendžamina.
Ma dobijamo 100%
3:1 za nas
3:1 za nas
haha Bas vala. Sto nas narod zna provalitRacioEmocionalan je napisao/la: ↑11 jun 2026, 13:45Ne znam kakvo je povlacenje paralela izmedju razumijevanja fudbala od strane stanovnistva i profesionalizma njihovih fudbalera. Pa nece njihovi navijaci igrati protiv nasih fudbalera. Drago mi je da smo tu, navijam sutra vecer za nas, neke predikcije bih ostavio po strani a licno bih bio zadovoljan i sa nerijesenim ako uzmemo u obzir nase povrede u posljednje vrijeme.
Kemica oprezan.
Iskreno boli me briga ko za koga navija ali ovo je realan pokazatelj i presjek stanja drustva. Iskreno mi se cini da je atmosfera puno normalnija i pozitivnija medju ljudima u odnosu na prije 10god. U odnosu na prije 30god da ni ne pricam.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Bayern@heart
- Kontakt:
Zašto su dvije teme za ovu utakmicu
Jeli jedna za navijače Kanade, a druga za nas navijače
Jeli jedna za navijače Kanade, a druga za nas navijače
Trenutno korisnika/ca: 313, Confiance, dark44, haklamas, invincible1921, Kaunas, Sheyi, signalidunapark, Sogandolma21, THEC, tutankamon1905 i 98 gostiju.