Evo ja sad dobio info da je Alberto Riera.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 10:31Navodno Rožman otpao za Zrinjski, spominje se novo staro lice na klupi
Premijer liga BiH - aktuelno
- LondonBlues
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Riječ grupa (ili skupina) označava više osoba, predmeta ili pojava koje čine cjelinu.
Vise grupa nego ono vase na sjeveru. Cjelina u kojoj se ne mogu odluciti ko ce dilati pa se premjeste nije cjelina.
Celik!3,2,2.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
I podijeljene horde su za vas nedostizan nivo. Vi ste obicni sabani koji su predmet ismijavanja otkako postojiteAllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:26Riječ grupa (ili skupina) označava više osoba, predmeta ili pojava koje čine cjelinu.
Vise grupa nego ono vase na sjeveru. Cjelina u kojoj se ne mogu odluciti ko ce dilati pa se premjeste nije cjelina.
I da dodam, kada pricamo o "grupi" u ovom kontekstu, misli se na navijacku grupu, a to niste. Samo pokusaj.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- LondonBlues
- Kontakt:
Do kad ce trajati ljubav i harmonija na relaciji Mamic-Zekic?
Dok Mamic ne ulovi klinca od 16 pa bude Zekicu ili ce on igrat ili ti neces biti trener.
Dok Mamic ne ulovi klinca od 16 pa bude Zekicu ili ce on igrat ili ti neces biti trener.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bolje i pokusaj navijacke grupe nego pokusaj kriminalne grupe.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:29I podijeljene horde su za vas nedostizan nivo. Vi ste obicni sabani koji su predmet ismijavanja otkako postojite
I da dodam, kada pricamo o "grupi" u ovom kontekstu, misli se na navijacku grupu, a to niste. Samo pokusaj.
Celik!3,2,2.
Kad je Košpo čuo ko ga traži razmišlja da karijeru završi, bolje šljive brat po Buturović polju
I kaze da ce Olma dovesti usputLondonBlues je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:24Evo ja sad dobio info da je Alberto Riera.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 10:31Navodno Rožman otpao za Zrinjski, spominje se novo staro lice na klupi
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne znate vi tu tehniku poslovanjaErosViverosViv je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:40Zbog vas nasa liga ima losu reputaciju. Ljudi jednom u 10 godina imaju transfer i to covjek besplatno ode.
Umjesto zamaranja, pregovaranja sa klubovima, hoces neces, zatezanja i slicno oni samo raskinu ugovor i zarade pare
More li Kospo biti zirant ?
Ja nedavno spominjem Rieru, reko trebamo i mi tako dovesti Rieru, Torresa, a danas navodno zrinjski hoce da ga dovede
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
ludilompredozirani
- Kontakt:
Prije 3 godine ih juniori izbacili i opet ih nije stid komentarisat 
Eno iz Zelje kazu da ce zaradjivati na kamatama od kredita koji budu dizali...
Pored raskida ugovora na kojim su zgrtali bogatstvo, ovo je neki novi vid biznisa...
Moram skontati kako to funkcionise, pa odoh odma u banku i ja...-
Pored raskida ugovora na kojim su zgrtali bogatstvo, ovo je neki novi vid biznisa...
Moram skontati kako to funkcionise, pa odoh odma u banku i ja...-
Ljudi zajebali Rotschilde i citav bankarski sistem
Trener koji voli potpunu slobodu odlucivanja, cak i svadalackog karaktera, ali sigurno u ovome trenutku najvece trenersko ime u ligi.LondonBlues je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:24Evo ja sad dobio info da je Alberto Riera.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 10:31Navodno Rožman otpao za Zrinjski, spominje se novo staro lice na klupi
S njim Zrinjski moze napravili prijelaz sad kada godine stizu Bilbiju i ostale.
Bolje ih se mozda rijesiti godinu prerano nego godinu prekasno
Ss.ba je napravio vijest na portalu na osnovu ovog posta.
Cestitam.
- pitar
- Kontakt:
Znas li mozda koliko je clanova skupstine dalo podrsku trenutnom uo.
Pronadji na internetu iz kojeg razloga se skupstine odgadjaju za 48 sati
Ljudi kojima je nacrtao metu na celo neko koga vise nema zbog ideje koja vise ne postoji ne zele biti dio ovog.
Evo ti jedan broj 27.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Objavljeno je ranije na par fan stranica Zrinjskog na FB, koliko znam i s Bakom su u kontaktu
EDIT ipak Rozman
muški su borovi žene su jele svi oni vole mostarske bijele
Kad već čitaš našu temu i citiraš me na temi na kojoj nikad ne pišem i nemam namjeru molio bih te da nas prosvijetliš jer zvanična verzija nije uključivala nikakvu "sivu eminenciju". Ko je taj koji je crtao metu na čelo skupštinarima?! Jesi li ti ikad proguglao ko sve tu sjedi druže?!pitar je napisao/la: ↑11 jun 2026, 15:35Znas li mozda koliko je clanova skupstine dalo podrsku trenutnom uo.
Pronadji na internetu iz kojeg razloga se skupstine odgadjaju za 48 sati
Ljudi kojima je nacrtao metu na celo neko koga vise nema zbog ideje koja vise ne postoji ne zele biti dio ovog.
Evo ti jedan broj 27.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Grk1234, James1987, Pact1921, Zalayeta22 i 23 gosta.