Stvarno ubiše u mozak s ovakvim reportažama od kako smo prošli na prvenstvo. Ko će navijati, ko je istakao kakvu zastavu, ko nosi čiji dres, kod nas se i nešto radosno i lijepo mora pretvorit u neko šizofreno cijepanje.
12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Odigrao je fkt dobru utakmicu tada, izuzev onog jednog kratkog pasa sto je otvorio kontru Velsanima. Sreca Vasilj odbrani. I protiv Italije je pogrijesio, sreca Kean ofula zicer.
Ima on kvaliteta, samo mu ta dodavanja znaju biti kriticna ponekad
Kad je press konferencija pred tekmu?
EDIT: 18:45 sati po lokalnom vremenu na Toronto stadionu
EDIT: 18:45 sati po lokalnom vremenu na Toronto stadionu
Slazem se da je generalno odigrao ok, ali kao sto kazes u obe utakmice je imao kardinalne greske koje te mogu kostat utakmice. Po meni jednostavno nije kvalitet za ozbiljne, izjednacene utakmice, zato i igra gdje igra. Koristan je kada igramo protiv bunkera poput Italije pred kraj ili mozda protiv Katara. Protiv ovakvog presinga i trcanja sto Kanada gaji, ne vjerujem ni njemu ni Tahirovicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bombito medju 26 igraca za sutra.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sindikat12
- Kontakt:
U koliko je pressica Kanade? Nisam uspio nac…
Zmajevi sutra igraju duel sa domaćinom Kanadom, a stigla je informacija se FIFA odlučila da smanji kapacitet stadiona u Torontu za 1.279 mjesta, tako da će ovo fudbalsko zdanje u Kanadi moći primiti maksimalno 43.036 navijača.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nadam se da će Barba na press konferenciji potencirati kako je Kanada favorit, to govore kladionice, očekivanja domaće publike itd. Neka im se navale planine pritiska na njihova leđa.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
To je vjerovatno jedna buffer zona izmedju navijaca dvije zemlje. Standardna procedura iako ce navijaci svakako biti izmijesani jer teoretski nije moguce ispratiti ko u kojem sektoru karte kupuje te isto zabraniti. Pretpostavljam buffer zona izmedju BHF i njihovih navijaca.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Isto tako mislim, nama je ona prica sa Tahirovicem i trenerom olaksala u Velsu, a podcjenjivanje od strane Italije u Zenici.
Lopticu treba prebaciti na njih, domacini, u formi, igrali proslo svjetsko, mi smo preko baraza i tako.
Strah me samo da momci ne izgore sutra.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- ArtVandelay
- Kontakt:
Fali nam Huseinbašić.Madal je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:36Gigovic nije taj profil igraca koji nam treba. Mi u veznom redu imamo dvojicu, jedan je Sunjic koji je neprikosnoven jer je jedini defanzivni vezni u rosteru ali je ofanzivno limitiran. Taj do njega treba da bude playmaker, da zna stati na loptu i proslijediti siguran pas naprijed, diktirati tempo itd. Gigovic od onoga sto sam ga gledao prije u klubu i u reprezentaciji najbolje funkcionise kad je igrac iz sjene i ubacuje se naprijed i stvarno dolazi do gol sansi i golova ali nije igrac na kojem ce biti fokus.
Basica nisam gledao u klubu, cini mi se da ne igra to sto trebamo ali bolji je od Tahirovica.
Tahirovic je ta vrsta igraca samo sto ne zna.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
-
signalidunapark
- Kontakt:
Na osnovu koje njegove utakmice u dresu reprezentacije si to zaključio?ArtVandelay je napisao/la: ↑11 jun 2026, 17:42Fali nam Huseinbašić.Madal je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:36Gigovic nije taj profil igraca koji nam treba. Mi u veznom redu imamo dvojicu, jedan je Sunjic koji je neprikosnoven jer je jedini defanzivni vezni u rosteru ali je ofanzivno limitiran. Taj do njega treba da bude playmaker, da zna stati na loptu i proslijediti siguran pas naprijed, diktirati tempo itd. Gigovic od onoga sto sam ga gledao prije u klubu i u reprezentaciji najbolje funkcionise kad je igrac iz sjene i ubacuje se naprijed i stvarno dolazi do gol sansi i golova ali nije igrac na kojem ce biti fokus.
Basica nisam gledao u klubu, cini mi se da ne igra to sto trebamo ali bolji je od Tahirovica.
Tahirovic je ta vrsta igraca samo sto ne zna.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sviđa mi se kako razmisljaju nasi igraci.
Fokus samo na nama i kraj price prorovnina bi da spomenu
Fokus samo na nama i kraj price prorovnina bi da spomenu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Izgleda bez dzeke sutra... Jovo povedi nas
Kad je press
Sada nakon gola marijači, a mi kad budemo zabili ide harmonika
Ovakvih situacija se trebamo paziti protiv Kanade, nasi su jako skloni ovakvim greskama u izgradnji napada. Vasilj pogotovo zna da odigra lose dodavanje, jos ako bude igrao Basic i okretao se konstantno na lijevu nogu
https://streamin.me/v/72223324
https://streamin.me/v/72223324
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ove pauze za piće dođu kao tajm-aut u košarci, teoretski se nakon 25 minuta sutra već možemo taktički prilagoditi.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Alucard, ANamelessGhoul, ArtemisFowl, bavariapivo, Brix, CAGarfia, CHR, dena24, Edincapitano, farenhajt, Fouzi1, Frankie, invincible1921, Kaunas, Majstorinho, MostarNeretva, Nakata, Principatus, Rauber33, Rio12345, rishovski, Sheyi, signalidunapark, Venom, Wilshere10 i 125 gostiju.