FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- themaniacs_87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nek' mu je sretan i od mene, i nek' nam živi još dugo!! 
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
-
zubizareta
- Kontakt:
jeste li se to napokon sjetili da dodjete na neko gostovanje u vecem broju od 20 ljudiavlami97 je napisao/la:Zar se ne igra na Hadison parku. Koliko sam upućen Zubanpolje je preimenovano u Olimpijski gradski stadion Hadison parkŽeljo 1921 je napisao/la:Za one koji ne znaju
Okupljanje u 16.30h ispred sjeverne tribine stadiona Grbavica.
Polazak u korteu prema Zubanpolju u 17.30h.
![]()
![]()
Fina Gradska sarajevska raja
- pintol_TM87
- Kontakt:
al nisi xDzubizareta je napisao/la:jeste li se to napokon sjetili da dodjete na neko gostovanje u vecem broju od 20 ljudiavlami97 je napisao/la:Zar se ne igra na Hadison parku. Koliko sam upućen Zubanpolje je preimenovano u Olimpijski gradski stadion Hadison parkŽeljo 1921 je napisao/la:Za one koji ne znaju
Okupljanje u 16.30h ispred sjeverne tribine stadiona Grbavica.
Polazak u korteu prema Zubanpolju u 17.30h.
![]()
![]()
ja da sam TM ida imam onakva 3-4 sramna gostovanja nebi ni dolazio na derbi!
Osime sretan ti rodjendan
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ja sigurno znam da sutra iz Gracanice dolazi preko 30 MANIJAKA,takođe iz Zivinica dolazi preko 40,isto tako iz Doboja znaci iz citave BiH dolaze BRACA MANIJACI da podrze NAJVECI KLUB U DRZAVI...Nema veze sto su sranja u grupi,opet cemo napuniti JUG i pobjediti pitare...
FORZA ZELJO ! ! !
FORZA ZELJO ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !
IVICA OSIM JE STARIJI OD FK SARAJEVO
toliko o manjem Sarajevskom klubu
G R B A V I C A 2
Baby je napisao/la:IVICA OSIM JE STARIJI OD FK SARAJEVO
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH PREJAKO
INTER SIAMO NOI ! ! !
- 90_godina_ponosa
- Kontakt:
da nam još dugo živi legenda kluba i gradaBaby je napisao/la:IVICA OSIM JE STARIJI OD FK SARAJEVO

Zadnja izmjena: 90_godina_ponosa, dana/u 06 maj 2011, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da ce ovo konacno biti derbi vrijedan gledanja i dobrog navijanja.Iskreno se nadam dobroj posjeti i korektnom bodrenju svog tima na obje strane i nadam se da ce se vratiti stari sjaj ovoj najvecoj utakmici na ovim prostorima...Dva gradska,ljuta rivala,bodreni navijacima bi konacno trebala da zaigraju na gol vise i da pokazu da postoji neka vrijednost u danasnjem nasem fudbalu...zadnjih godina to nije bio slucaj,na terenu je bio nekvalitet a na tribinama dosta trzavica,nedolaska jednih navijaca,dosta ulicnih nemira,dosta krkanluka,i zato iskreno prizeljkujem da se na obje strane stane sa tim i da se okrenemo svi nekim lijepim stvarima i dobronamjernim prepucavanjima u zavisnosti ko dobije...
Sto se utakmice tice,mislim da imamo nesto iskusniju ekipu od komsija i da bi nam to moglo dobro doci u okrsaju na terenu.Vjerujem da igraci nase ekipe shvataju i da su svjesni koliko nama navijacima znaci ovaj derbi i pobjeda i da ce se svojski potruditi da se oduze za neke lose igre,da nas obraduju i da na terenu daju sve od sebe svih 90 minuta...To je sve sto zelim od njih,da sa ponosom i hrabroscu nose svoj dres,da se nadigravaju i nadtrcavaju i da vidim zelju za pobjedom...hoce li pobjeda doci to se nikada ne zna,jer ovakve utkmice ne predstavljaju nista kada je u pitanju trenutna forma ili kvalitet na necijoj strani...sto se tice kvaliteta,mislim da imamo malu prednost,sto na klupi sa strucnim stabom,sto iskustvom u odnosu na ekipu Sarajeva...ali to ne znaci nista i nece doci do izrazaja ako svaki od izabranih 11 ne da sve sto moze u toj utakmici...prizeljkujem da bude golova i prizeljkujem da dobijemo ovaj derbi...sretno plavi !!!
Sto se utakmice tice,mislim da imamo nesto iskusniju ekipu od komsija i da bi nam to moglo dobro doci u okrsaju na terenu.Vjerujem da igraci nase ekipe shvataju i da su svjesni koliko nama navijacima znaci ovaj derbi i pobjeda i da ce se svojski potruditi da se oduze za neke lose igre,da nas obraduju i da na terenu daju sve od sebe svih 90 minuta...To je sve sto zelim od njih,da sa ponosom i hrabroscu nose svoj dres,da se nadigravaju i nadtrcavaju i da vidim zelju za pobjedom...hoce li pobjeda doci to se nikada ne zna,jer ovakve utkmice ne predstavljaju nista kada je u pitanju trenutna forma ili kvalitet na necijoj strani...sto se tice kvaliteta,mislim da imamo malu prednost,sto na klupi sa strucnim stabom,sto iskustvom u odnosu na ekipu Sarajeva...ali to ne znaci nista i nece doci do izrazaja ako svaki od izabranih 11 ne da sve sto moze u toj utakmici...prizeljkujem da bude golova i prizeljkujem da dobijemo ovaj derbi...sretno plavi !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
5 kombija ide iz ovog pravcaGrande je napisao/la:Ja sigurno znam da sutra iz Gracanice dolazi preko 30 MANIJAKA,takođe iz Zivinica dolazi preko 40,isto tako iz Doboja znaci iz citave BiH dolaze BRACA MANIJACI da podrze NAJVECI KLUB U DRZAVI...Nema veze sto su sranja u grupi,opet cemo napuniti JUG i pobjediti pitare...
FORZA ZELJO ! ! !
Zadnja izmjena: LudLo 4, dana/u 06 maj 2011, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Sretan rođendan Švabo.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ljudi da li moram ici do GRBAVICE da kupim kartu za jug ili mogu isti kupiti na Kosevu ?? Zbunila me ovaj izjava prljace, kaze da ce se karte za jug prodavati na GRBAVICI pa sam u nedoumici. 
- Željo 1921
- Kontakt:
Karte će se moći kupiti kako na grbavici tako i na prodajnim mjestima oko hadisonanime_tm87 je napisao/la:Ljudi da li moram ici do GRBAVICE da kupim kartu za jug ili mogu isti kupiti na Kosevu ?? Zbunila me ovaj izjava prljace, kaze da ce se karte za jug prodavati na GRBAVICI pa sam u nedoumici.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Svaka cast momci!!!Grande je napisao/la:Ja sigurno znam da sutra iz Gracanice dolazi preko 30 MANIJAKA,takođe iz Zivinica dolazi preko 40,isto tako iz Doboja znaci iz citave BiH dolaze BRACA MANIJACI da podrze NAJVECI KLUB U DRZAVI...Nema veze sto su sranja u grupi,opet cemo napuniti JUG i pobjediti pitare...
FORZA ZELJO ! ! !
FORZAAA ZELJOOOO!!! FORZAAA SVABO!!! SRETAN TI RODENDAN!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
ocigledno vam cijena karata odgovara...fino fino
sta mislite da vam se spuste na 2 KM ..da nam ne serete vise
ili da BOJKOTUJETE....vi ga izmislili i nije vam stran
sta mislite da vam se spuste na 2 KM ..da nam ne serete vise
ili da BOJKOTUJETE....vi ga izmislili i nije vam stran
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Živio nam Osim dragi...
ŠVABO, SRETAN TI ROĐENDAN!
ŠVABO, SRETAN TI ROĐENDAN!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
DAce Lazo go, vakat mu je 
Sretan rođendan legendi Ivici Osimu
Sutrasnja pobjeda bila bi Ivici najbolji rodjendanski poklon
Legendi Bosne i Hercegovine i Zelje naravno, zelim sve najbolje ,a vama zelim da sutra budete porazeni ehehe....meni 1:0 dosta . 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Momci je li trening u 18.00h??
Hvala
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
Trenutno korisnika/ca: RaketaBN, ZeljeznicarUberAlles, ŠTA_JE i 31 gost.