Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- Wilshere10
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
E cuj Ronaldo goat, pa to moze reci samo neko ko ne zna nista o sokeru. 
Francuska naravno može do kraja, ali im je vezni red daleko od nivoa ovih najjačihsljivo je napisao/la: ↑11 jun 2026, 15:03Pvo sto sam upratio prijateljskih Engleska najjaca, bas su defanzivno stabilni, a takve ekipe doguraju daleko. Portugal i Francuska indijanci, pojaki ali indijanci. Brazilce nisam ni gledo, a Argentina je vjerujem ko Engleska, al sa nijansu slabijom ekipom. Ne znam ko se s kim moze sastati ali izmadju Engleske, Spanije, Francuske i Argentine bih trazio prvaka.
N'Golo Kante
Manu Kone
Adrien Rabiot
Aurelien Tchouameni
Warren Zaire-Emery
baš tanko
Ako budu prvi u svojim grupama , Portugal se mora sastat sa Argentinom u 1/4 , Brazil sa Engleskom također neizbjezno u 1/4.sljivo je napisao/la: ↑11 jun 2026, 15:03Pvo sto sam upratio prijateljskih Engleska najjaca, bas su defanzivno stabilni, a takve ekipe doguraju daleko. Portugal i Francuska indijanci, pojaki ali indijanci. Brazilce nisam ni gledo, a Argentina je vjerujem ko Engleska, al sa nijansu slabijom ekipom. Ne znam ko se s kim moze sastati ali izmadju Engleske, Spanije, Francuske i Argentine bih trazio prvaka.
Da sve 4 budu prvi i prođu dalje kroz 1/16 i 1/8
- akisarajevo92
- Kontakt:
ova pjesma od Speeda vec zvuci nostalgicno a prvenstvo nije ni pocelo 
Don't believe the hype.
Klopp i Müller na Magenti, emisija sa stadiona vec pocela 
Možda je off-topic al da li je moguće prijavit se na MojaTV račun koji koristim na televizoru preko računara ili mobitela, da mogu gledat utakmice i na tim uređajima? Pošto hoću gledat na Areni utakmicu,da ne trazim strimove po internetu
bolja od šakirineakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 17:01ova pjesma od Speeda vec zvuci nostalgicno a prvenstvo nije ni pocelo![]()
Rajaz je napisao/la: ↑11 jun 2026, 16:01Francuska naravno može do kraja, ali im je vezni red daleko od nivoa ovih najjačihsljivo je napisao/la: ↑11 jun 2026, 15:03Pvo sto sam upratio prijateljskih Engleska najjaca, bas su defanzivno stabilni, a takve ekipe doguraju daleko. Portugal i Francuska indijanci, pojaki ali indijanci. Brazilce nisam ni gledo, a Argentina je vjerujem ko Engleska, al sa nijansu slabijom ekipom. Ne znam ko se s kim moze sastati ali izmadju Engleske, Spanije, Francuske i Argentine bih trazio prvaka.
N'Golo Kante
Manu Kone
Adrien Rabiot
Aurelien Tchouameni
Warren Zaire-Emery
baš tanko
I found freedom. Losing all hope was freedom.
haha baš to, j'ebeni Rabiot je neizostavan dio svakog prvenstva hamanArvid je napisao/la: ↑11 jun 2026, 18:50Rajaz je napisao/la: ↑11 jun 2026, 16:01Francuska naravno može do kraja, ali im je vezni red daleko od nivoa ovih najjačihsljivo je napisao/la: ↑11 jun 2026, 15:03Pvo sto sam upratio prijateljskih Engleska najjaca, bas su defanzivno stabilni, a takve ekipe doguraju daleko. Portugal i Francuska indijanci, pojaki ali indijanci. Brazilce nisam ni gledo, a Argentina je vjerujem ko Engleska, al sa nijansu slabijom ekipom. Ne znam ko se s kim moze sastati ali izmadju Engleske, Spanije, Francuske i Argentine bih trazio prvaka.
N'Golo Kante
Manu Kone
Adrien Rabiot
Aurelien Tchouameni
Warren Zaire-Emery
baš tanko
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Idemo Mexico po startnu pobjedu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Mozda je neko vec piso, ali nisam u toku.Veceras prva utakmica, a ceremonija otvaranja sutra. Jel samo u Kanadi ceremonija za sve domacine ili ?
U sve 3 zemlje domacina ce biti ceremonija otvaranja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Baš brutalno izgleda Azteca 
Najlegendarniji stadion a svijetu, mozda 3 od 5 legendarnih tekmi su igrane na njemu.
Veceras kao i na prvenstvu uz Bafanu Bafanu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ima cojk zaebanu mamu, hahaha.
CPOJ
Ljudi mi dovelu dijagonalu da mi priča o atmosferi u svlačionici. Da Bog da se meni tv pokvario sad odma.
Meksikanci uvijek simpaticni na WC. Euforija na samom vrhuncu
Nadam se da ce Vargas i(li) Mora dobiti minuta. Interesantni prospekti za ispratiti
Nadam se da ce Vargas i(li) Mora dobiti minuta. Interesantni prospekti za ispratiti
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
kako da gledam hrt? imaju li neku legalnu online platformu? ja ovo smeće od pokušaja emisije ne mislim mjesec dana trpiti.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Alucard, ANamelessGhoul, ArtemisFowl, bavariapivo, Brix, CAGarfia, CHR, dena24, Edincapitano, farenhajt, Fouzi1, Frankie, invincible1921, Kaunas, Majstorinho, MostarNeretva, Nakata, Principatus, Rauber33, Rio12345, rishovski, Sheyi, signalidunapark, Venom, Wilshere10 i 127 gostiju.