Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Re: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Ne znam za vaše mišljenje al koji je stručnjak ovaj Kemal Alispahić, tačno uživam i učim slušajući ga... frajer ne priča tek tako da odradi emisiju, već svaka mu rečenica ima težinu i apsolutno sve zna o čemu priča. Koga zanima N1BiH yt
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Odličan je Kemo za slušati, potpuno realan i potkovan znanjem.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali malo se i nalupao gluposti. Kao nama ne odgovara gdje ide današnji fudbal sa puno trke, intenziteta itd jer smo mi ekipa kojoj više odgovara da ima posjed. To smo nekad bili kad smo Pjanića imali pa igrali na posjed ali danas ne igramo tako već nam se baš igra i gradi na trci, presingu, tranziciji itd.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Znaci nema Hareta ni protiv svice..a nadao sam se iskreno da ce zaigrat..al haj jbg trebace odigrat jos tekmi do finala 
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 11 jun 2026, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
I dalje se nisam pomirio da nam je Arena kanal za reprezentaciju 
Walk on
Nije to malo brate. Čuj naša današnja repka i posjed. Ne ide to.Unofficialpage je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:10Ali malo se i nalupao gluposti. Kao nama ne odgovara gdje ide današnji fudbal sa puno trke, intenziteta itd jer smo mi ekipa kojoj više odgovara da ima posjed. To smo nekad bili kad smo Pjanića imali pa igrali na posjed ali danas ne igramo tako već nam se baš igra i gradi na trci, presingu, tranziciji itd.
- invincible1921
- Kontakt:
Danas negdje vidjeh da ce sve drzavne televizje ex yu drzava prenosit BiH, a samo BHRT nece...mislim aposlutno sad nebitno ko je sta radio ko sta radi, ali ovo se nije smjelo dopustit od drzavne vlasti...bruka iskreno. Jos pogotovo sto je ministar zaduzen za ovo "nas"
=\_1921_/=
Forto Jes iz "Naše stranke" ali nije naš već njihov. Sramota ja na tri mjesta plaćam TV taksu a utakmicu moram gledati na Areni. Odmah već danas smijeniti menadžment državne televizije.invincible1921 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:25Danas negdje vidjeh da ce sve drzavne televizje ex yu drzava prenosit BiH, a samo BHRT nece...mislim aposlutno sad nebitno ko je sta radio ko sta radi, ali ovo se nije smjelo dopustit od drzavne vlasti...bruka iskreno. Jos pogotovo sto je ministar zaduzen za ovo "nas"
I kako da ti ne bude krivoinvincible1921 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:25Danas negdje vidjeh da ce sve drzavne televizje ex yu drzava prenosit BiH, a samo BHRT nece...mislim aposlutno sad nebitno ko je sta radio ko sta radi, ali ovo se nije smjelo dopustit od drzavne vlasti...bruka iskreno. Jos pogotovo sto je ministar zaduzen za ovo "nas"
Walk on
- Beduin
- Kontakt:
Tacno i ja na 3 mjesta placam taksu i to redovno otkako se placa, nikad nijednom nisam zalasnio ili dobio neku opomenu. A javni servis qurca nije vrijedan. Ovo u zadnje vrijeme sto prenose repku mi je dalo neku nadu, ali sve je vise pitanja oko poente placanja u samo jednom dijelu drzave i samo jedan dio ljudi, a servis se unistio, pojedinci vjv obogatili i mirna Bosna.husrefbeg je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:33Forto Jes iz "Naše stranke" ali nije naš već njihov. Sramota ja na tri mjesta plaćam TV taksu a utakmicu moram gledati na Areni. Odmah već danas smijeniti menadžment državne televizije.invincible1921 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:25Danas negdje vidjeh da ce sve drzavne televizje ex yu drzava prenosit BiH, a samo BHRT nece...mislim aposlutno sad nebitno ko je sta radio ko sta radi, ali ovo se nije smjelo dopustit od drzavne vlasti...bruka iskreno. Jos pogotovo sto je ministar zaduzen za ovo "nas"
Vrlo vjerovatno da cu prestati placati sa sve tri adrese. Ne znam samo koliko je moguce za neke kasnije tuzbe i potraznju placanja retroaktivno?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nemoj se ljutiti, ali nisi najbolje razumio. Poslušaj ponovo i bit ce ti jasno da je čovjek sigurno u pravu.Unofficialpage je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:10Ali malo se i nalupao gluposti. Kao nama ne odgovara gdje ide današnji fudbal sa puno trke, intenziteta itd jer smo mi ekipa kojoj više odgovara da ima posjed. To smo nekad bili kad smo Pjanića imali pa igrali na posjed ali danas ne igramo tako već nam se baš igra i gradi na trci, presingu, tranziciji itd.
Jel se negdje moze gledati otvaranje SP?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znam šta je htio reći da fudbal ide u tom smjeru a da mi, generalno, smo ekipa koja, kroz historiju, gradi ekipu kroz posjed. Ali nije u pravu, fudbal se mijenja i naša se igra mijenja, sad smo ekipa koja se bazira na trci i tako će biti duži period.hurem je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:40Nemoj se ljutiti, ali nisi najbolje razumio. Poslušaj ponovo i bit ce ti jasno da je čovjek sigurno u pravu.Unofficialpage je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:10Ali malo se i nalupao gluposti. Kao nama ne odgovara gdje ide današnji fudbal sa puno trke, intenziteta itd jer smo mi ekipa kojoj više odgovara da ima posjed. To smo nekad bili kad smo Pjanića imali pa igrali na posjed ali danas ne igramo tako već nam se baš igra i gradi na trci, presingu, tranziciji itd.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Gledam otvaranje ...jbt kakav ponos sto smo tu nakon svega sto nam se desilo....srce hoce da pukne od ponosa kad vidim da smo tu u inat mnogima ..
Volim te domovino
Volim te domovino
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 20:51Gledam otvaranje ...jbt kakav ponos sto smo tu nakon svega sto nam se desilo....srce hoce da pukne od ponosa kad vidim da smo tu u inat mnogima ..![]()
![]()
![]()
Volim te domovino
Smijem se, a place mi se. Od srece naravnoinvincible1921 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 20:51Gledam otvaranje ...jbt kakav ponos sto smo tu nakon svega sto nam se desilo....srce hoce da pukne od ponosa kad vidim da smo tu u inat mnogima ..![]()
![]()
![]()
Volim te domovino
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nažalost nije niko... i baš fali glas Velida Spahe kojeg smo svi brutalno prozivali
A i meni je par stvari onako zaparalo uši iskreno, al i pored toga je puno bolje njega čuti nego one koji su samo tu da odrade emisiju i bla bla.Unofficialpage je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:10Ali malo se i nalupao gluposti. Kao nama ne odgovara gdje ide današnji fudbal sa puno trke, intenziteta itd jer smo mi ekipa kojoj više odgovara da ima posjed. To smo nekad bili kad smo Pjanića imali pa igrali na posjed ali danas ne igramo tako već nam se baš igra i gradi na trci, presingu, tranziciji itd.
A i ovog Adisa Hadžića kad čujem i "imate li poruku za navijače", danas poslije treninga, stomak me zaboli... pitaj ga debilčino šta za ekipu, šta ponavljate ista glupa pitanja
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Nekoliko dana prije okupljanja reprezentacije Bosne i Hercegovine za Svjetsko prvenstvo, kapiten nacionalnog tima zadobio je povredu lista zbog koje je propustio dio priprema, a način na koji je do nje došlo postao je tema brojnih nagađanja.
Zvanične informacije bile su veoma šture. Iz Saveza je saopšteno tek da je riječ o povredi mišića lista koja zahtijeva poštedu od nekoliko sedmica, bez detaljnijeg objašnjenja okolnosti pod kojima je nastala.
U međuvremenu su se pojavile nezvanične priče da povreda nije zadobijena na treningu. Prema tvrdnjama koje kruže među navijačima i pojedinim medijskim krugovima, kapiten je nekoliko dana prije okupljanja boravio u jednom sarajevskom ugostiteljskom objektu gdje je tokom večeri navodno došlo do nezgodnog pokreta koji je rezultirao istegnućem lista.
Nijedna od tih informacija nije potvrđena, ali dodatnu pažnju privukla je činjenica da su predstavnici Saveza izbjegavali konkretne odgovore na pitanja o nastanku povrede. Tokom prvih dana priprema kapiten je uglavnom radio odvojeno od ostatka ekipe, dok su medijske aktivnosti bile svedene na minimum.
Iz stručnog štaba poručuju da je fokus isključivo na oporavku igrača i da reprezentacija ne želi ulaziti u spekulacije. Ipak, među navijačima i dalje postoji interesovanje za okolnosti koje su dovele do problema u tako osjetljivom trenutku pred najveće takmičenje.
Za sada ostaje samo čekati povratak kapitena na teren i eventualno detaljnije objašnjenje cijelog slučaja.
D.D.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Od početka je ovo sve u vezi te povrede sumnjivo.Carti je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:10Nekoliko dana prije okupljanja reprezentacije Bosne i Hercegovine za Svjetsko prvenstvo, kapiten nacionalnog tima zadobio je povredu lista zbog koje je propustio dio priprema, a način na koji je do nje došlo postao je tema brojnih nagađanja.
Zvanične informacije bile su veoma šture. Iz Saveza je saopšteno tek da je riječ o povredi mišića lista koja zahtijeva poštedu od nekoliko sedmica, bez detaljnijeg objašnjenja okolnosti pod kojima je nastala.
U međuvremenu su se pojavile nezvanične priče da povreda nije zadobijena na treningu. Prema tvrdnjama koje kruže među navijačima i pojedinim medijskim krugovima, kapiten je nekoliko dana prije okupljanja boravio u jednom sarajevskom ugostiteljskom objektu gdje je tokom večeri navodno došlo do nezgodnog pokreta koji je rezultirao istegnućem lista.
Nijedna od tih informacija nije potvrđena, ali dodatnu pažnju privukla je činjenica da su predstavnici Saveza izbjegavali konkretne odgovore na pitanja o nastanku povrede. Tokom prvih dana priprema kapiten je uglavnom radio odvojeno od ostatka ekipe, dok su medijske aktivnosti bile svedene na minimum.
Iz stručnog štaba poručuju da je fokus isključivo na oporavku igrača i da reprezentacija ne želi ulaziti u spekulacije. Ipak, među navijačima i dalje postoji interesovanje za okolnosti koje su dovele do problema u tako osjetljivom trenutku pred najveće takmičenje.
Za sada ostaje samo čekati povratak kapitena na teren i eventualno detaljnije objašnjenje cijelog slučaja.
D.D.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, legendarnadruga, ludilompredozirani, Nakata, StevieG8 i 22 gosta.