To što đahili šta i uzmu, njima na obrez.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Obnavljam kuću u BiH, uredno majstore plaćam, šaljen rodbini etc.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- akisarajevo92
- Kontakt:
i ovo rokanje izmedju Irana i USA uslo u fazu kad nikoga nije briga kao sa Izrael - Palestina i Rusija - Ukrajina 
Don't believe the hype.
Što bi na Bitangama i Princezama rekli opada interes za ratakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 09:55i ovo rokanje izmedju Irana i USA uslo u fazu kad nikoga nije briga kao sa Izrael - Palestina i Rusija - Ukrajina![]()
On je postigao sta je htio. Evo Ivanka i zetina kupuju ostrva po Albaniji i Italiji. Sigurno tamo na bliskom istoku su uzeli zemlje, kao sto sam davno pisao. Lik hoce da napravi trumpistan.Asteriks je napisao/la: ↑11 jun 2026, 08:4349 Tomahawk raketa × 2,6 miliona po komadu = 127 miliona dolara, koliko je američki budalaš samo u ovoj fazi ispucao, potrošio, a ništa postigao nije.The US has fired 49 Tomahawk missiles at Iran and warned that more strikes will follow unless Tehran agrees to a peace deal.
Vremenski okvir isporuke i dostave jedne ove rakete je 47 mjeseci.
Američki građani bi mogli tikvice na roštilj.
Jedino sto je dobro ovdje je sto su cijene goriva i hrane otisle gore.
Ovi maga idioti voze ove velike truckove, sto trose oko 10 milja po galonu a svaki dan predju 50 milja za posao. Deri stoku sto vise.
- Wilshere10
- Kontakt:
Za razliku od retarda iz EU, koji gledaju kako izrael ravna Bejrut nakon sto je sravnao 90% Gaze, Iran pokusava kroz mirovni sporazim da obuhvati i Liban. Kaji Kallas i ostalim EU retardima izgleda ne smeta kada teroristi bombarduju Bejrut. Bit ce da to nije isto kao Kijev. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
A ni Iranu Kijev nije kao Bejrut.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa nije medijima više interesantno, nema breaking ili ti ga prijelomna vijest, ljudi navikli ono život ide dalje bože moj šta sad...akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 09:55i ovo rokanje izmedju Irana i USA uslo u fazu kad nikoga nije briga kao sa Izrael - Palestina i Rusija - Ukrajina![]()
Imam osjećaj kada bi stala i jedna druga agresija, mi bi ovdje najebali od turizma. Treba biti spreman.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Cijena transporta robe kontenjerima iz Azije u SAD se udvostručila od početka rata. Znači poskupilo je mnoogo toga.soko je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:32On je postigao sta je htio. Evo Ivanka i zetina kupuju ostrva po Albaniji i Italiji. Sigurno tamo na bliskom istoku su uzeli zemlje, kao sto sam davno pisao. Lik hoce da napravi trumpistan.Asteriks je napisao/la: ↑11 jun 2026, 08:4349 Tomahawk raketa × 2,6 miliona po komadu = 127 miliona dolara, koliko je američki budalaš samo u ovoj fazi ispucao, potrošio, a ništa postigao nije.The US has fired 49 Tomahawk missiles at Iran and warned that more strikes will follow unless Tehran agrees to a peace deal.
Ovi maga idioti voze ove velike truckove, sto trose oko 10 milja po galonu a svaki dan predju 50 milja za posao. Deri stoku sto vise.
Na koje su grane spali, govori podatak da Ameri još uvijek uvoze značajne količine gnojiva iz Rusije.
Svaka ispaljena raketa košta ih par miliona. A dok dođe u skladiste čekaju mjesecima.
Nekadašnja velesila koja je došla na nivo šprdačine.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Danas je svaka vijest bitna, sve dok nekoj starleti ne ispadne sisa na crvenom tepihu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 09:55i ovo rokanje izmedju Irana i USA uslo u fazu kad nikoga nije briga kao sa Izrael - Palestina i Rusija - Ukrajina![]()
Onda se sve zaboravlja, a kamere se okrecu prema sisi...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Jbg, zato je tramponja stavio oko 3 milijarde u svoj dzepic. Pa moze kupovati ostrva po europi. KrizaAsteriks je napisao/la: ↑11 jun 2026, 18:37Cijena transporta robe kontenjerima iz Azije u SAD se udvostručila od početka rata. Znači poskupilo je mnoogo toga.soko je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:32On je postigao sta je htio. Evo Ivanka i zetina kupuju ostrva po Albaniji i Italiji. Sigurno tamo na bliskom istoku su uzeli zemlje, kao sto sam davno pisao. Lik hoce da napravi trumpistan.Asteriks je napisao/la: ↑11 jun 2026, 08:43
49 Tomahawk raketa × 2,6 miliona po komadu = 127 miliona dolara, koliko je američki budalaš samo u ovoj fazi ispucao, potrošio, a ništa postigao nije.
Na koje su grane spali, govori podatak da Ameri još uvijek uvoze značajne količine gnojiva iz Rusije.
Svaka ispaljena raketa košta ih par miliona. A dok dođe u skladiste čekaju mjesecima.
Nekadašnja velesila koja je došla na nivo šprdačine.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo sad ce ti javni poziv za solare za fizicka lica (prosumeri), bit ce 50 posto subvencije, ako imas kucu obavezno to apliciraj.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Naravno, svaka čast.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:31Evo sad ce ti javni poziv za solare za fizicka lica (prosumeri), bit ce 50 posto subvencije, ako imas kucu obavezno to apliciraj.
Evo upravo čitam
Prema najavama, objava javnog poziva za ovaj program očekuje se u narednih 90 dana, a građani će o tačnom terminu biti informisani putem zvanične internet stranice OIEiEK-a
kojoj gdjekraljttbvb je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:03Danas je svaka vijest bitna, sve dok nekoj starleti ne ispadne sisa na crvenom tepihu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Neka preporuka za kliniku za operaciju usiju u TZ?
Je li ovo pao messenger i ig?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
još me i izlogovalo, valja se sad passa sjetit
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 12 jun 2026, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Meni ig radi, messenger jok
Don't hate what you don't understand.
Ja kontam hakovali account
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- muhamedhulk
- Kontakt:
proizvodjaci mlijeka iz buzima su se dosjetili i obratili kantonu/federaciji sa zahtjevom da se 10m KM poticaja mladim mljekarima/stocarima ukine! jer ima previse konkurencije u proizvodnji mlijeka i cijena im opada. koje glave. ne mogu oni da imaju monopol pa im sad krivi mladi koji hoce da zive od svog rada. a jesmo gadan narod u pm.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.