I evropsko proljece, minimum.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
MORAMO POKAZAT ZAJEDNISTVO, kad pobjedjujemo,
Kad gubimo, kad igramo nerjeseno, kad igramo dobro lose srednje.
Takodje moramo podrzat igrace grupno al isto tako ako neki igrac individualno pogrijesi recimo kao sto je Maroodza pogrijesio protiv rudara.
Dolazit u sto vecem broju.
Price i provokacije drugi klubova koji prebacuju svoje mane na nas mi nesmijemo (nebi trebali radit prenosit na igrace) tipa mi da imamo taj budzet, mrtvo posusje metvi prijedor mrtvi ovaj onaj. To su suplje
Takodje da uprava treba radit na tome da ubaci naseg covjeka u kantonalni savez kao i u savez.
ODKAKO JE OTISAO IBRAKOVIC (prvi put) nismo ima bolju presicu. 3Z BI MOGLA BIT KOMBINACIJA
Kad gubimo, kad igramo nerjeseno, kad igramo dobro lose srednje.
Takodje moramo podrzat igrace grupno al isto tako ako neki igrac individualno pogrijesi recimo kao sto je Maroodza pogrijesio protiv rudara.
Dolazit u sto vecem broju.
Price i provokacije drugi klubova koji prebacuju svoje mane na nas mi nesmijemo (nebi trebali radit prenosit na igrace) tipa mi da imamo taj budzet, mrtvo posusje metvi prijedor mrtvi ovaj onaj. To su suplje
Takodje da uprava treba radit na tome da ubaci naseg covjeka u kantonalni savez kao i u savez.
ODKAKO JE OTISAO IBRAKOVIC (prvi put) nismo ima bolju presicu. 3Z BI MOGLA BIT KOMBINACIJA
Galešić je novi naš igrač i Nikola Đurić se vraća i Mikić je naš novi igrač.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Obecao bi da je do nas.Sjecas se i sam sta je bilo prosli put kad smo uhvatili zalet sa Zekicem,presjekli nas na strani u Posusju i Sirokom i zavrsili sa nama.U drugoj polusezoni ista stvar,2 prirodno kiksali i to je ta razlika.Bili bi u borbi do zadnjeg kola da je bilo regularno te sezone.
Ne mozes u ovoj ligi nista garantovati ali sigurno nece ove sezone moci raditi ono sto su navikli,vidjet cete
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zbog cega nece moci?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2026, 21:53Obecao bi da je do nas.Sjecas se i sam sta je bilo prosli put kad smo uhvatili zalet sa Zekicem,presjekli nas na strani u Posusju i Sirokom i zavrsili sa nama.U drugoj polusezoni ista stvar,2 prirodno kiksali i to je ta razlika.Bili bi u borbi do zadnjeg kola da je bilo regularno te sezone.
Ne mozes u ovoj ligi nista garantovati ali sigurno nece ove sezone moci raditi ono sto su navikli,vidjet cete
Ove godine sve portale ce boliti patka za ligom
A vidis ja sam drugacijeg pogleda nakon godina patnje. Zasto ne bi napravili pritisak na ove curice koji primaju ogromne plate, a mi ko kakve budale cekamo i trazimo nesto, neki iskorak. Doslo je vrijeme gdje sila vlada. Ima da uzmu titulu ove sezone ili je kraj i Ismira i Zekica i Koseva. Zasto se ne bi tako postavili, ha?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kako kasno? Pa nije mogao prije mjesec praviti, niti si moga tad dovesti. Ima se koliko se ima i više vremena se ne može imati jer Evropa brzo dolazi. Nije to uopšte loše, pogotovo ako se zadrže igrači. Moraće se neko i prodati, ali kostur ako ostane,biće to dobro. Tu pridodaj Kosija, Mikića, Galešića, a kažu da su blizu Mašović i Bugar koji igra beka. Trebao bi se i mali Petar Mišković pridružiti koliko znam, rečeno je da dolazi na ljeto.
@Kimun
Ne rise svega ti, čuj da obeća titulu na pressici..
-
BordoAhbab
- Kontakt:
Celik nece igrat na svjetskom povreda. Bas mi je zao momka, mislim da bi sigurno dobio par minuta na prvenstvu...
A ybt kakav peh velika steta.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Odgovor se krije u 2 imena i prezimena, Vico Zeljković i Ivan Beus. Naravno, i Fuad Čolpa.Kimun je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:09A vidis ja sam drugacijeg pogleda nakon godina patnje. Zasto ne bi napravili pritisak na ove curice koji primaju ogromne plate, a mi ko kakve budale cekamo i trazimo nesto, neki iskorak. Doslo je vrijeme gdje sila vlada. Ima da uzmu titulu ove sezone ili je kraj i Ismira i Zekica i Koseva. Zasto se ne bi tako postavili, ha?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Dobar Vedo večeras, ćega se sjeti za ovog trenera kad je vodio Genk i Ledetov lob.
Šteta za Nidala, baš šteta.
Šteta za Nidala, baš šteta.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako Mašovića dovedemo i Bugara, zadnja linija i više nego dobra.
Dobar i konkretan press danas, volim Mamićevu direktnost, nema okolišanja, kad ga nešto pitaš direktno odgovara.
Mrzio sam uvijek u prošlosti kad na pitanje vezano za dolaske i odlaske krenu nešto šupljirati.
Dobar i konkretan press danas, volim Mamićevu direktnost, nema okolišanja, kad ga nešto pitaš direktno odgovara.
Mrzio sam uvijek u prošlosti kad na pitanje vezano za dolaske i odlaske krenu nešto šupljirati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
ajdohordas
- Kontakt:
Sve ti to lijepo pišeš nama ovdje na forumu, ali to je beskorisno. Nadji nam neki modus i predloži pa da se riješi ovaj sistem koji su Vico i Beus uspostavili.Kimun je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:09A vidis ja sam drugacijeg pogleda nakon godina patnje. Zasto ne bi napravili pritisak na ove curice koji primaju ogromne plate, a mi ko kakve budale cekamo i trazimo nesto, neki iskorak. Doslo je vrijeme gdje sila vlada. Ima da uzmu titulu ove sezone ili je kraj i Ismira i Zekica i Koseva. Zasto se ne bi tako postavili, ha?
Da bi ostvario dobar rezultat, ti moraš imati neke preduslove, a nemaš ih. Znamo svi šta je to, da se ne vraćamo opet na to.
Moje pitanje za tebe glasi ?
Možeš li ti na poslu obavit zadatak koji ti šef dodijeli na najbolji mogući način, ako ti tvoja konkurencija u vidu kolega pravi odredjene smicalice i sputava te na sve načine u tvom radu ?
Znači postoje neke stvari koje fizički i teoretski ne možeš odradit bez obzira koliko sebe uložiš u to. I malo mi glupo da se ponavljamo stalno sa ovim pričama i objašnjavanjima. Debil Azmir nam prije 2/3 godine najavio šta će se dešavati i to se dešava i mi pojedini opet slijepi pored očiju.
Da se razumijemo, ima dosta dosta i do nas. Ne radi se dobro, ali budimo realni da dosta drugih stvari kroji sudbinu klubova u PL BiH već par godina unazad.
Ne vjerujem, da mu je povreda teža od Tabakoviceve, al hajd.BordoAhbab je napisao/la: ↑11 jun 2026, 23:01Celik nece igrat na svjetskom povreda. Bas mi je zao momka, mislim da bi sigurno dobio par minuta na prvenstvu...
-
BordoAhbab
- Kontakt:
Tabakovic je potrebniji, ovdje je odmah imao zamjenu samo se cekalo da ubace Malica. Mislim da se moglo sacekat al etoLucas je napisao/la: ↑12 jun 2026, 00:12Ne vjerujem, da mu je povreda teža od Tabakoviceve, al hajd.BordoAhbab je napisao/la: ↑11 jun 2026, 23:01Celik nece igrat na svjetskom povreda. Bas mi je zao momka, mislim da bi sigurno dobio par minuta na prvenstvu...
Steta za Nidala, momce glavu gore.
Sto se tice procjene igraca vise nego dovoljno je 10-12 dana, treneru koji je bio tu prije samo 10 mjeseci (koji zna dosta o ligi) koji zna 7-8 igraca veoma dobro,4-5 igraca koje zna tipa ristovski banic elezi relativno dobro
Koga nezna je Adem i cimirot, al on tu nema sta da zna i nezna o njima dvoici odlucuje klub.
Jedino procjena gdje treba jeste MENALO KARLOS MAITA MAROODZA KOSI HAJMO RECI JOS 3-4 igraca koja dovedemo.
Ja se samo boim da ZEKICI neponese euforija i da se nedesi nesto kao sto se desilo protiv radnika
Sto se tice procjene igraca vise nego dovoljno je 10-12 dana, treneru koji je bio tu prije samo 10 mjeseci (koji zna dosta o ligi) koji zna 7-8 igraca veoma dobro,4-5 igraca koje zna tipa ristovski banic elezi relativno dobro
Koga nezna je Adem i cimirot, al on tu nema sta da zna i nezna o njima dvoici odlucuje klub.
Jedino procjena gdje treba jeste MENALO KARLOS MAITA MAROODZA KOSI HAJMO RECI JOS 3-4 igraca koja dovedemo.
Ja se samo boim da ZEKICI neponese euforija i da se nedesi nesto kao sto se desilo protiv radnika
ne znam kako ste vi dozivjeli press, ali ja sam dobio osjevaj da mi Europu nesto ne gledamo previse.
Bit ce vjerovatno priprema ali ako se ne prodje nikom nista, fokus je na ligi.
Ne znam takav sam dobio osjecaj
Bit ce vjerovatno priprema ali ako se ne prodje nikom nista, fokus je na ligi.
Ne znam takav sam dobio osjecaj
Jedino sto očekujem i sto je realno, to je da prođemo prvo pretkolo i malo popravimo koeficijent, za kvalifikacije ljeta 2027. Sve iznad toga je bonus.
Mislim da cemo iskoristit euro utakmice u svrhu uigravanja al ako se desi da ispadnemo nikom nista.
ZEKA JE I REKO DA CE EURO UTAKMICE BIT GENERALKE NA GENERALKAMA.
Takodje svidjajumi se prijateljske utakmice
Velez srbski klub zrinjski
ZEKA JE I REKO DA CE EURO UTAKMICE BIT GENERALKE NA GENERALKAMA.
Takodje svidjajumi se prijateljske utakmice
Velez srbski klub zrinjski
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Evropa ti je svakako izlet ako nisi prvak.U grupe ne mozemo uci jer je nemoguce proci 4 pretkola za nase standarde.Prvu prepreku bi trebali proci drugu vec teze jer ne uspijevamo 5 godina.Na trecoj sigurno ispadamo.Samo titula
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

.png)