12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
I sta pocne od prve i zezne dodatno povredu pa zavrsi prvenstvo vec na startu, covjek je van forme totalno sta vam je 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Rovit Dzeko u 41oj nije Pele ni za mene, kamoli nekog ko moze pretrcati 10 kilometara. Svaki rovit igrac je igrac manje, bio on Dzeko u 25oj ili Ronaldo.
A za sta bi ga tacno cuvao, za ligu nacija? Pa ako je vrijeme da se rizikuje to je svjetsko prvenstvo. Ispade trebamo otvorit utakmicu bez kapitena, lidera po nastupima, golovima, i generalno idola nacije. Ja evo ne znam na koji nacin mislite da ostvarimo povoljan rezultat protiv Kanade bez Dzeke(i Tabakovica) na terenu. Koliko se sjecam to nam ni protiv San Marina u Zenici nije uspjelo.
Doduse, Ganibegovic javlja da je Edin spreman i da se kao moze ocekivati da krene od sutra. Valjda odradio zadnji ili dva zadnja treninga, vjerovatno nasi novinari mogu pratiti dio treninga. Ko ce im znatiBrix je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:13Pa spreman je, Barbarez je rekao da ga cuva u prijateljskim da bi bio na raspolaganju za Kanadu. Rovit Dzeko u 41-oj godini je prime Pele za Lukica, uz duzno postovanje momku19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:09Pa nece ga šepavog na silu gurati na teren. Ako nije spreman, nece igrati sigurno, tek prvo kolo se igra.Brix je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:06Ja ne znam otkud ljudima ideja da pocinjemo bez Dzeke, pa Barbarez bi ga u kolicima izguro na teren da pocne tekmu. Mi smo bez njega najmladja ekipa na svjetskom. Toliko znaci nama navijacima, a samo zamislite sta on znaci ovoj djeci na terenu pa za njega bi se na bombu bacili.
- Beduin
- Kontakt:
Kosmicka pravda, jer Celik nije ni trebao ici (iako je ispred Mujakica po svemu, osim sto nije od pocetka uz ekipu bio). Malic sasvim zasluzeno, a i generalno ga neka nafaka snasla, ko zna zasto je to tako.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
izgleda fakat ide isti sastav kao protiv paname plus minus sunjica. Memic drugo pv na kontre kad im opada intenzitet, prvo pv se branimo , valjda je to ideja. A dzeko u 40-oj rovit protiv ovih crnaca nezz da li ce sta pomoci. osim prekidi. a sta znam na kraju krajeva
Bas mi je zao Celika (kao i Hadzikica sto je bilo). Dodjes tamo, prodjes sve to sto se treba proci i na kraju povreda dan-dva prije utakmice. Medjutim, realnost je da on vjerovatno ne bi ni igrao, kao sto ni Malic ne bi igrao da su svi zdravi. Malic nam je ipak potrebniji, ako ne daj Boze bude nezeljenih situacija s ovom desnom stranom. On sigurno moze uci i zakrpiti tu stranu 20-30 minuta bolje od svih drugih (naravno, ne racunajuci dvojicu Amara). Celik meni ne bi igrao desno u formaciji s 2 stopera ni da, ne daj Boze, nema Katica i Hadzikadunica. Preveliki bi to bio rizik, izuzev da se prebace u formaciju s 3 stopera (npr. on desno, Tarik u sredinu i Sead lijevo).
Ovo s Dzekom bas zabrinjava. Nadam se da ce moci odigrati bar pola sata sutra, a da ce poceti s Mahmicem umjesto njega...
Ovo s Dzekom bas zabrinjava. Nadam se da ce moci odigrati bar pola sata sutra, a da ce poceti s Mahmicem umjesto njega...
Ja tipujem na istih prvih 11 kao protiv Italije,eventualno da obrne minute Bašicu i Tahirovicu pa da Bendžamin počne.dena24 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:26izgleda fakat ide isti sastav kao protiv paname plus minus sunjica. Memic drugo pv na kontre kad im opada intenzitet, prvo pv se branimo , valjda je to ideja. A dzeko u 40-oj rovit protiv ovih crnaca nezz da li ce sta pomoci. osim prekidi. a sta znam na kraju krajeva
po meni Lukic nije lose odigrao protiv paname, znao je 1-2 puta produziti loptu glavom, samo je trebao malo konkretnije odigrati u zadnjoj 1/3, sjecam se dva puta mu je seo uletio sam pred golmana, da je samo dodao nastala bi dobra sansa. i mora na stopere 90 minuta. ne smije ih ovako pustiti da imaju do mile majke da odigraju pas
a i bazdar nije lose odigrao, eto ovaj malo brzi a jovo malo jaci, sta ja znam. A i za bazdara isto vazi, mislim da su se desile one dvije duge lopte kad je bazdar usao.
a i bazdar nije lose odigrao, eto ovaj malo brzi a jovo malo jaci, sta ja znam. A i za bazdara isto vazi, mislim da su se desile one dvije duge lopte kad je bazdar usao.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Povreda Celika nas je pojacala realno, drvo zalutalo tu gdje jeste
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Tata ti je drvo štrumfeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:47Povreda Celika nas je pojacala realno, drvo zalutalo tu gdje jeste
Iako ne igraju na istim pozicijama niti su isti tip igrača, mislim da je Arijan Malić puno potrebniji ovom timu od Čelika, a realno i kvalitetniji je igrač.
Ova ekipa JAR je najgora ekipa na SP ikad.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Kakva inteligencija bivolaSamoTi4000 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:52Tata ti je drvo štrumfeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:47Povreda Celika nas je pojacala realno, drvo zalutalo tu gdje jeste
Realnost je da su Celik i Mujakic zalutali, najslabija 2 igraca ubjedljivo, to sto su pitari mi puca ku ra c
Steta za celika, on ce biti jedan od vaznijih igraca u buducnosti
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Jel komleks što djeca šilje **** na vama iz godine u godinu?Drva su ti Dragović,Rašćić,Frimen i ostali kvazi prvotimci.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:58Kakva inteligencija bivolaSamoTi4000 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:52Tata ti je drvo štrumfeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:47Povreda Celika nas je pojacala realno, drvo zalutalo tu gdje jeste![]()
Realnost je da su Celik i Mujakic zalutali, najslabija 2 igraca ubjedljivo, to sto su pitari mi puca ku ra c
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
SamoTi4000 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 23:02Jel komleks što djeca šilje **** na vama iz godine u godinu?Drva su ti Dragović,Rašćić,Frimen i ostali kvazi prvotimci.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:58Kakva inteligencija bivola![]()
![]()
Nemam problem da kazem da su u Zelji 95% drva igraci
Zasto se kacis na to ne kontam? Celik je zalutao tu, Mujakic takodjer, cinjenice .
-
bordobijeli
- Kontakt:
Steta za Čelika al mlad je bit ce ABd na euru iducem kad se plasiramo . Malic mozda i vazniji trenutno posebno sto nemamo puno opcija na desnom beku samo je Dedic tu.
Igra nam Reprezentacija za oko 22 sata,a vi biseri o sarajevskim ekipama. Da se razumijemo uz duzno postovanje nisam ni ja iz breze. Hajmo hepeeek.
Limvo te al hopla Snabo
Limvo te al hopla Snabo