Arjan Malić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Arjan Malić
Ono sto je proslo malo nezapazeno vezano za Malica jeste njegova vrlo dobra partija u veznom redu protiv Makedonije.
Mislim da je on izbacio Demirovca u onu sjanu priliku u drugom poluvremenu. Takodjer odlican pas u prostor iz prve za Mahmica.
Mozda da on ipak razmisli o karijeri u veznom redu, vrlo lijepo tu izgleda. Dok se na beku u reprezentacije nije bas pokazao osim one prve utakmice. Kao da mu fali brzine.
Rumuni u Zenici i Austrijanci u Becu su ga bas unistavali, istini za volju protiv Austrije se popravio u drugom malo.
Mislim da je on izbacio Demirovca u onu sjanu priliku u drugom poluvremenu. Takodjer odlican pas u prostor iz prve za Mahmica.
Mozda da on ipak razmisli o karijeri u veznom redu, vrlo lijepo tu izgleda. Dok se na beku u reprezentacije nije bas pokazao osim one prve utakmice. Kao da mu fali brzine.
Rumuni u Zenici i Austrijanci u Becu su ga bas unistavali, istini za volju protiv Austrije se popravio u drugom malo.
Barba halali sto smo sumnjali.
Na beku je isto jučer bio slab. U 75. minuti, neki 32-godišnji Fajardo iz Ekvadorske lige ga pretrčava ko amatera, sreća pa nismo bili kažnjeni. On je ili štoper ili možda zadnji vezni ali kao bek će ga svako brže krilo izmučit.
Treba mu jaci klub i jaci treninzi za jace igrace
Iskreno nema austrijska liga neka brza krila ili bekove, a to se vidi i na njemu
Realno i Alajbegovic, Bajraktarevic su imali problema da se nosi sa brzim Panamcima
Jedino Memic je uspjevao s njima zbog toga sto pored brzine ima i snagu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Nije navodno, nego je fkt upao. Do 21h se prijavljivalo finalnih 26:Zglavkar je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:20Navodno upao na spisak umjesto Nidala.
https://www.tportal.hr/sport/clanak/bih ... 8-20260611
https://fdp.fifa.org/assetspublic/ce281 ... nglish.pdf
Potpuno zasluženo! Puno potrebniji od Nidala. Brz oporavak Nidalu, biće aBd i za njega veliko takmičenje kad-tad.
Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.
Sto se ekipe tice, svakako je potrebniji Malic od Celika. Samo da ne krenu sad teorije zavjere da ga je Barbarez natjerao da se povrijedi, kao što je jednom sa Ifetom bilo ono, da lažira povredu kako bi se otvorilo mjesto za Esmira
Sto se ekipe tice, svakako je potrebniji Malic od Celika. Samo da ne krenu sad teorije zavjere da ga je Barbarez natjerao da se povrijedi, kao što je jednom sa Ifetom bilo ono, da lažira povredu kako bi se otvorilo mjesto za Esmira
Njega treba dugoročno profilisat u zadnjeg veznog. Sa svojom defanzivnom pozadinom i gradjom bi mogao biti adekvatna zamjena Šunjiću.
Meni je ovo sumnjivo iskreno. Tek tako da se povrijedi dan prije tekme.
Stvarno ovaj Malic rodjen pod sretnom zvijezdom otisao kao slucajni putnik ispostavi se na spisku od 23 igraca..Vidjelo se na onom snimku sa treninga da je Nidal Celik sjeo na klupu nakon 15 minuta treninga..
Cuj natjerao Čelika, pa ovdje se napadao selektor jer nije pozvao Malica. Da je htio mogao ga je odmah pozvati, ne bi mu niko riječ rekao.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Glup ti je amidza sto te napravio umjesto tate.MiranGlasnic je napisao/la: ↑11 jun 2026, 23:17Meni je sumnjivo da insan može biti glup onoliko koliko si ti glup.
U 20:03 sam bio napisao ovdje da je ostalo još 57 minuta da vidimo hoće li Malic upasti umjesto povrijeđenog Čelika. Onda kontam neće valjda čekati zadnji sat i izbrišem. 
Po meni potrebniji od Čelika i zaslužuje trenutno vise od njega ovo SP. Iako zao mi je Nidala. Dobra mu je ovo škola bila. Osjetio je i osjetit ce. Neka mu bude vjetar u ledja da još vise zapne u budućnosti.
Po meni potrebniji od Čelika i zaslužuje trenutno vise od njega ovo SP. Iako zao mi je Nidala. Dobra mu je ovo škola bila. Osjetio je i osjetit ce. Neka mu bude vjetar u ledja da još vise zapne u budućnosti.
ih ima za njega vremena, idemo na EURO poslije! hehehurem je napisao/la: ↑11 jun 2026, 23:26U 20:03 sam bio napisao ovdje da je ostalo još 57 minuta da vidimo hoće li Malic upasti umjesto povrijeđenog Čelika. Onda kontam neće valjda čekati zadnji sat i izbrišem.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ne, prijavljen je i Tabakovic.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑11 jun 2026, 23:31Da li ovo znači da smo sutra sa rosterom od 25 fudbalera ?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad vidim ovaj svoj post i moram da se ispravim, nije bio Arjan u toj situaciji već, ni više ni manje - Nidal.
Arjan je odigrao neke jako bitne mečeve u kvalifikacijama. Kakav god bio kao igrač, momak je svaki minut koji je bio na terenu dao sve od sebe i drago mi je da će bit u kadru. Također, ne znamo koliko ćemo utakmica na kraju igrat na prvenstvu i postoji realna šansa da zbog kartona/povreda bude dobio ozbiljne minute.
Meni je Malic drag igrac.
Energičan je. Sretno Mali
Energičan je. Sretno Mali
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, ebi46, Goalgetter, Google Adsense [Bot], iliyaa8, RaZuti, trmntr, Zeko87 i 57 gostiju.