Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Ceska je pokazatelj da ne mozes igrat bez veznog reda i samo preskakat igru, mislim da cemo mi isto igrat jer ni mi nemamo taj kvalitet tako da bice tesko. Fino spustis loptu i pokazes sta znas.
-
Paromlinac
Realno, Hyndai > Skoda...
ma ja mislim da je to do niskog bloka, fudbal iz prosle decenije.... treba ti pola vijeka da predjes teren s loptom, pa ti gore vise igraci usamljeni, pa haj se opet vracaj i tako u krug. a kad se vratis nazad nisi organizavon itd neki su skontali da je taj presing najbolje resenje, niti ti trebaju tehnicki jake igrace za to, a u sustini svak to moze igrati,nastrojeni21 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 06:03Ceska je pokazatelj da ne mozes igrat bez veznog reda i samo preskakat igru, mislim da cemo mi isto igrat jer ni mi nemamo taj kvalitet tako da bice tesko. Fino spustis loptu i pokazes sta znas.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Jesu ovi Cesi ruzni ljudi covjece. Mrsavi, krivih noseva, pogrbljeni, u licu kao alkoholicari sta je ovo
MostarNeretva je napisao/la: ↑12 jun 2026, 06:09Jesu ovi Cesi ruzni ljudi covjece. Mrsavi, krivih noseva, pogrbljeni, u licu kao alkoholicari sta je ovo
-
rossonero85
- Kontakt:
Zato smo sa Čehinjama uvijek imali prelijepa iskustva na JadranuMostarNeretva je napisao/la: ↑12 jun 2026, 06:09Jesu ovi Cesi ruzni ljudi covjece. Mrsavi, krivih noseva, pogrbljeni, u licu kao alkoholicari sta je ovo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije lose ni za nas Češka izgubi od Meksika i vec jedna grupa u kojoj treci nece imati vise od 3 boda.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Znači iz ove skupine je već jasno da dalje idu Meksiko i J.Koreja
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ne znam za vas, ali osjećaj svjetskog prvenstva zbog arene i njenih retardiranih komentatora je čista nula. Amaterizam teški od studija do komentatora. Sve djeluje tako jeftino, bezdušno, baš ono studijski, čisto da se odradi posao. Ovaj jučer što je komentarisao, ko da iz bunara priča, pa na to sve dodaj Šurkovića, Lagumdžiju i ko zna ko će još sve prenositi, fuj. Eto nas će prenositi Gabela, on i ima energije, ali ostatak mečeva mi se i ne gleda.
Are you not entertained ?!
Česi igraju neki miks nogometa i ragbija.
Sve nešto na silu, daj kakav prekid i ubacuj unutra.
Baš ih je ružno gledat.
To da će zabiti Koreji iz prekida barem jedan gol je bio zicer.
Sve nešto na silu, daj kakav prekid i ubacuj unutra.
Baš ih je ružno gledat.
To da će zabiti Koreji iz prekida barem jedan gol je bio zicer.
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
Zlatan Ibrahimović: ‘Navijam za Hrvatsku na ovom SP-u!‘
Imam korijene u Hrvatskoj, tako da navijam za nju na ovom prvenstvu.
Ibrahimovićev je otac Bošnjak, a majka Hrvatica, dok je on rođen u Švedskoj. Njegova se izjava brzo proširila među hrvatskim navijačima na društvenim mrežama, a Zlatan je svojom izravnošću još jednom potvrdio zašto se i nakon završetka karijere sa zanimanjem prati svaki njegov pokret i svaka njegova izjava.
Ibrahimovićev je otac Bošnjak, a majka Hrvatica, dok je on rođen u Švedskoj. Njegova se izjava brzo proširila među hrvatskim navijačima na društvenim mrežama, a Zlatan je svojom izravnošću još jednom potvrdio zašto se i nakon završetka karijere sa zanimanjem prati svaki njegov pokret i svaka njegova izjava.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Boli nas ku.rac debilcino iz širokog brijega sa 100. profilom na ovom forumu.DzaniMehmet je napisao/la: ↑12 jun 2026, 07:38Zlatan Ibrahimović: ‘Navijam za Hrvatsku na ovom SP-u!‘
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
rossonero85
- Kontakt:
Ja kao navijač Milana, zakleti rossonero, nabijem i tebe i Zlatana Ibrahimovića!DzaniMehmet je napisao/la: ↑12 jun 2026, 07:38Zlatan Ibrahimović: ‘Navijam za Hrvatsku na ovom SP-u!‘
Mislim da je ovo kad su komentarisali grupu sa Hrvatskom, jer imaju oni, Engleska, Gana i Panama. Sigurno ce navijati i za Hrvatsku, ali prvenstveno Svedsku, kao i svi mi koji imamo po 2-3 reprezentacije. Mediji po obicaju vade van konteksta radi klikova.
Edit: https://sports.yahoo.com/articles/zlata ... 32465.html
Edit: https://sports.yahoo.com/articles/zlata ... 32465.html
Zadnja izmjena: Murga, dana/u 12 jun 2026, 07:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
Djeluješ kao neki ovisni, kompleksi puni internet-junak koji iz svoje sobe negdje u Švabiji ili Austriji liječi svoje komplekse. Samo ignoriši šta pišem i bar će ti pritisak ostati normalan. Kako se ponašaš, samo si bruka. Tebi mir i gotovo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 07:52Boli nas ku.rac debilcino iz širokog brijega sa 100. profilom na ovom forumu.DzaniMehmet je napisao/la: ↑12 jun 2026, 07:38Zlatan Ibrahimović: ‘Navijam za Hrvatsku na ovom SP-u!‘
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
Pa kaze „Na ovom prvenstvu…“ ne samo za grupu.
Nepotrebno se paliti na izjavi, lik tako i tako igrao za svedsku i cesto ljetuje na Pagu di ima imovine i mater mu zivi
- BiHSportman
- Kontakt:
Ko je na našoj Areni komentarisao jutros utakmicu. Ili je to išlo iz Beogradskog studija?
po hajlajtsima bih rekao ogroman antifudbal ceske, ljudi dali go glavom na ubacak iz auta, plus jos jedan ponisten gol iz slobodnog, jedino su i mogli iskoristiti visnu, nista drugo nisu pokazali
-
Radnicki1921
- Kontakt:
Meni je vise licilo da je neki zapadni susjedBiHSportman je napisao/la: ↑12 jun 2026, 08:03Ko je na našoj Areni komentarisao jutros utakmicu. Ili je to išlo iz Beogradskog studija?
Trenutno korisnika/ca: 313, adicrnac, ANamelessGhoul, Atlanta, Hardzavi, Helemnejse, napapijri1987, stanjejepsihoticno, unavita, Venom i 87 gostiju.