12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Akumulacija retarda sa PLBIH se nastavlja.
Mislim da sam danas negdje pročitao da je press u 00:30 ili?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ovo za Edina je takva misterija ali možda i bolje da ostane nepoznato do zadnje minute. Sviđa mi se psihološko igranje sa protivnicima.
Što se Edina samog tiče, ako on želi da izađe na teren na ovoj utakmici i rizikuje sve, ja bih ga kao trener i pustio. Sve mi zvuči kao da se planira oprostiti od fudbala poslije ovog prvenstva. Na stranu šta je Spaha u onom intervjuu govorio (moguće da ga hoće na neku trenersku poziciju stavit), Edin spominje često kako muči muku sa leđima, kako zna da se kraj bliži, u nekoliko intervjua, ovoj kolumni što je objavio na the players tribune (ako niste pročitali, preporučavam, suze su mi krenule).. Pa ako je već tako, nek ide na sve ili ništa u jedan zadnji juriš.
Što se Edina samog tiče, ako on želi da izađe na teren na ovoj utakmici i rizikuje sve, ja bih ga kao trener i pustio. Sve mi zvuči kao da se planira oprostiti od fudbala poslije ovog prvenstva. Na stranu šta je Spaha u onom intervjuu govorio (moguće da ga hoće na neku trenersku poziciju stavit), Edin spominje često kako muči muku sa leđima, kako zna da se kraj bliži, u nekoliko intervjua, ovoj kolumni što je objavio na the players tribune (ako niste pročitali, preporučavam, suze su mi krenule).. Pa ako je već tako, nek ide na sve ili ništa u jedan zadnji juriš.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 11 jun 2026, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Još malo pa press konferencija ako se ne varam 00:45, i zna li se gdje će live?
Vidi ovoga, nadam se da opet isto misle
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nije im ovaj više selektor ali čitajući komentare navijača im po internetu otprilike tako razmišljaju i u vezi nas. Mislim da bi njima i X sutra bio razočarenje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma kontam nema sanse da se povuce ovako bez pola rijeci. Najavio bi on to ranije. Mozda je iduca sezona oprostajna vidjecemoviKK je napisao/la: ↑11 jun 2026, 23:44Ovo za Edina je takva misterija ali možda i bolje da ostane nepoznato do zadnje minute. Sviđa mi se psihološko igranje sa protivnicima.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Zašto mu dozvoliti da RIZIKUJE SVE a mi imamo još 2 utakmice…možda i knockout fazu..?viKK je napisao/la: ↑11 jun 2026, 23:44Ovo za Edina je takva misterija ali možda i bolje da ostane nepoznato do zadnje minute. Sviđa mi se psihološko igranje sa protivnicima.
HAJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Stigao je i taj dan 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma braćo jasno da smo svi po euforijom ali ovo je tek prva utakmica, kakav god rezultat bude i dalje je sto posto sve moguće i otvoreno. Ne treba Edin sve da rizikuje i po cijenu svega da igra sutra, kao što ovaj iznad napisa.
-
stanjejepsihoticno
- Kontakt:
gdje ima press
Jesmo prekucali Kanadjane na ovom Fifinom yt kanalu
600.000 pregleda, oni 280.000
Prejako odradieno, Dzekson u fokusu naravno 
Imam bas jako dobar osjecaj da dobijamo ovo veceras,
BiH 3-1 Can
Vasilj
Dedic Katic Muharemovic Kolasinac
Bajraktarevic Basic Sunjic Memic
Demirovic Dzeko
BiH 3-1 Can
Vasilj
Dedic Katic Muharemovic Kolasinac
Bajraktarevic Basic Sunjic Memic
Demirovic Dzeko
Vi koji planirate voziti do Toronta iz cikaga, Detroita , New York statea, Ako niste krenuli vec, krecite uskoro jer sutra ce u Torontu biti krkljanac trebat ce vam 3 sata od ulaza u grad do stadiona koji je u samom centru.
Parking ce biti nocna mora.
Parking ce biti nocna mora.
Konačno je svanuo taj dan.
Nakon 12 godina čekanja, dočekali smo utakmicu koju smo sanjali.
Danas se ponosimo našom reprezentacijom, jedinstveni kao nikada prije. Vrijeme je da pokažemo i sebi i svijetu kako se bori i kako se igra srcem.
Vjerujemo u vas momci, vjerujemo da ćete ponovno obradovati naciju.
Bolji ste. Možete.
Nakon 12 godina čekanja, dočekali smo utakmicu koju smo sanjali.
Danas se ponosimo našom reprezentacijom, jedinstveni kao nikada prije. Vrijeme je da pokažemo i sebi i svijetu kako se bori i kako se igra srcem.
Vjerujemo u vas momci, vjerujemo da ćete ponovno obradovati naciju.
Bolji ste. Možete.
-
ZmajOdBosne33
- Kontakt:
Steta za Nidala, brz oporavak i da iz ovog izadje jos jaci. A mi veceras idemo jakooooooookok!

Sretno veceras momci 
Ni sličajno voziti do stadiona.
Parkirati van grada, sjesti na voz i u 12h u Stanley Park u korteo svi zajedno.
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], darker10, edvaE2, Google Adsense [Bot], ludilompredozirani, rossonero85, Someone i 42 gosta.