12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Ja ću parkirat na Dolac Malti pa ću laganini pješke na tekmu.
- Maroon1946
- Kontakt:
Demir doppelpack 
Sreeeetnoo. Voooliiim te Bosno. 

Moguce da Barbarez oproba nesto novo ovdje ,tipa jednog spica.Sam je na pressici pricao da je ovo prvi put da su imali 15-20 dana zajedno .Moguce da se uigravalo nesto drugacije.Misljenja sam da ako Dzekson bude igrao da ide i drugi napadac.Ako ne ,onda ce vjerovatno natrpat vezni red.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bod ko kuća obojima, jedino ako nekog ne ponese publika. Ali treba biti pametan
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ajmajakaigjsahweoofovkvivio o oiooo o o o
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jes ako vec upises tri boda protiv KataranaRobertHrkac555 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 07:24Bod ko kuća obojima, jedino ako nekog ne ponese publika. Ali treba biti pametan
- Shategabri
- Kontakt:
Mogo si se i obrijati 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sretno momcima
Zastava sa ljiljanima.
Zastava sa ljiljanima.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ja mislim da je patka ovo za povredu Celika, jer nam je potrebniji Malic 10*.DamirT je napisao/la: ↑11 jun 2026, 21:38Stoper BiH otpao za Svjetsko prvenstvo, Barbarez napravio novu promjenu u kadru
Izbornik Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez odlučio se na promjenu u kadru, svega 25 sati prije prve utakmice na Svjetskom prvenstvu. Barbarez je odlučio uvrstiti Arjana Malića u roster umjesto ozlijeđenog Nidala Čelika.
Stoper Lensa je jučerašnji trening završio prijevremeno, a nakon istog se na njegovom koljenu vidio zaštitni zavoj. S obzirom na to da je propustio današnji trening, ozljeda je očigledno teže prirode i Čelik neće nastupiti na SP-u.
Umjesto njega pozvan je Arjan Malić, 20-godišnji desni bek austrijskog Sturma. Podsjetimo, Malić je bio 27. igrač reprezentacije BiH nakon što se Haris Tabaković uspio oporaviti na vrijeme za turnir, ali ozljedom Čelika ipak će biti u zapisniku.
Malić je u mlađim uzrastima predstavljao Sloveniju i BiH, a za seniorsku vrstu debitirao je 2025. godine te je dosad upisao osam nastupa.
Priliku za prvi nastup na SP-u imat će protiv Kanade, u petak od 21 sat po hrvatskom vremenu.
Puno podrska za selektora, napokon sve ovo ima nekog smisla, organizacije, srcanosti i ljubavi.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Uh nervoza, slabo se spavalo....
Maliću izgleda fkt nafaka da igra na Sp.
to je sport, ne mogu svi igrati. Mada mislim da će Malić imati neke minute dok je za Čelika veliko pitanje da li bi debi na zvaničnoj i ubilježio.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Goalgetter
- Kontakt:
Opet je Barbarezu sreca naklonjena malo, ispravljena jedina "greska" na spisku.
Nadam se da nam ni Malic nece trebati toliko, ali tesko je ocekivati da cemo do Katara imati sve bekove na raspolaganju, mogao bi biti bitan.
Zasluzio je svakako, vidjelo se u ove dvije utakmice da je imao veliku zelju, i nagradjen je.
Kao što stećci, drevni biljezi bosanske duše, prkose vremenu i čuvaju priče naših predaka, tako i reprezentativci nose tu historiju i ponos, da pokažu svijetu kako BiH živi i kako se bori za svaki pedalj. 
A smooth sea never made a skilled sailor.
Kolašinac, Vasilj, Dedić, Katić, Muharemović, Tahirović, Demirović sigurno igraju. U opticaju su 4 nepoznata igrača ovisno kako će se postaviti.
Bajraktarević, Memić, Alajbegović, Lukić, Baždar, Mahmić, Gigović, Šunjić, Bašić dakle grupa igrača od ovih upadaju u prvih 11.
Bajraktarević, Memić, Alajbegović, Lukić, Baždar, Mahmić, Gigović, Šunjić, Bašić dakle grupa igrača od ovih upadaju u prvih 11.
- Ozymandias
- Kontakt:
Mislim, ili volio bih, da Mahmic pocne umjesto Lukica/Bazdara i da igramo s jednim napadacem a masnijim veznim redom i kreativcem. Sumnjam da ce Dzeko od prve minute.
Danas je prva utakmica koju naši momci igraju na SP, na SP koje smo izborili čudesno, iz priznaćemo sebi, ničega.
Ono što vidim i primjećujem kod većine naših forumaša i navijača je euforija da ćemo sa Kanadom lako.
Kanada je 27 ekipa svijeta, mi tek 70 i neki.
Naša igra se neće razlikovati od igre sa kojom smo igrali pod vodstvom Barbareza. Znači ne očekujte ljepotu igre.
Biće jako zeznuto iz razloga što su ovo kod nas jako mladi igrači i koliko god imali neke kvalitete, na ovakvim utakmicama je to drugačije i lako je kiksati.
Džeke nema, Kolašinac nije onaj Kolašinac, Tabakovića nema ( ovo su igrači koji su nam obezbijedili SP)
Šta god da bude, treba ostati uz momke, dati im podršku jer ne zaboravimo niko od nas nije očekivao da ćemo biti ovdje.
Budimo realni, Wels pa Italija, slabo ko je mislio da se to prolazi.
Tako da, ne serite, ne jeb**te im ništa, jer su i oni tu da daju svoj maksimum.
I naravno. Kanada je domaćin, nemojte misliti da im sudija neće šljiviti .
Samo da ne bude glupih crvenih kartnona, jer em gubis tekmu, em nemas igraca naredno kolo.
Sretno nam svima
Uživajmo
boriće se momci, to je sigurno,podržimo ih
Nemojte biti kelje i zatucani , needukovani.
Samo podrška!
Naprijed Bosno
Ono što vidim i primjećujem kod većine naših forumaša i navijača je euforija da ćemo sa Kanadom lako.
Kanada je 27 ekipa svijeta, mi tek 70 i neki.
Naša igra se neće razlikovati od igre sa kojom smo igrali pod vodstvom Barbareza. Znači ne očekujte ljepotu igre.
Biće jako zeznuto iz razloga što su ovo kod nas jako mladi igrači i koliko god imali neke kvalitete, na ovakvim utakmicama je to drugačije i lako je kiksati.
Džeke nema, Kolašinac nije onaj Kolašinac, Tabakovića nema ( ovo su igrači koji su nam obezbijedili SP)
Šta god da bude, treba ostati uz momke, dati im podršku jer ne zaboravimo niko od nas nije očekivao da ćemo biti ovdje.
Budimo realni, Wels pa Italija, slabo ko je mislio da se to prolazi.
Tako da, ne serite, ne jeb**te im ništa, jer su i oni tu da daju svoj maksimum.
I naravno. Kanada je domaćin, nemojte misliti da im sudija neće šljiviti .
Samo da ne bude glupih crvenih kartnona, jer em gubis tekmu, em nemas igraca naredno kolo.
Sretno nam svima
Uživajmo
boriće se momci, to je sigurno,podržimo ih
Nemojte biti kelje i zatucani , needukovani.
Samo podrška!
Naprijed Bosno
Tako je, sinošnja utakmica Mexica je dokaz kako utakmica lahko ode u drugom pravcu. Mali kontakt zadnjeg igrača i ti si gotov.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: aeroms33, Anpa, Belito, Confiance, darker10, invincible1921, Konzerva, morsek, prisonbreak, rishovski, StevieG8, THEC, trunks1946 i 99 gostiju.