Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Gledao sam, Česi su panjevi, međutim dobra naznaka da će J.Koreja imati ogromne probleme u zraku u svakoj narednoj utakmici
-
rossonero85
- Kontakt:
Antifudbal Češke. Zabili gol glavom, drugi gol također zabili glavom, ali im je poništen. Kreativnost nula bodova. U međuvremenu Južna Koreja demonstrirala sjajan presing i tranziciju, ali je propustila hejbet prilika i pokazala neodlučnost u završnici. Odbrana izuzetno ranjiva na centaršuteve. Nešto slično očekujem od Kanade večeras od 21:00 (osim pobjede)
Je li makar bio dobar mec ili je bolje sto sam ubio oko?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
rossonero85
- Kontakt:
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Koreja jaca meni od Meksika
Sl Cesko bacanje lopte iz auta bukvalno dupli opasnije od kornera. Ono je dosad nevidjeno mislim. Bukvalno lopta pred golmana se baca
Sl Cesko bacanje lopte iz auta bukvalno dupli opasnije od kornera. Ono je dosad nevidjeno mislim. Bukvalno lopta pred golmana se baca
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U ovom terminu ni Česi nisu gledali, kamoli ostatak Evrope, prvo SP koje se neće gledati a da ga pamtim, jer ono iz 94 ne pamtim, osim naših tekmi i pokoje još u ovom terminu normalnom. 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam koji Lee je bio ali bilo je par momenata gdje su tako povaljali Čehe da je to cudo bilo gledati na tv, kakva brzina jbt. Cesi ko amateri ispadose
I meni se cini, Koreja Meksiko 55-45 otp. Onaj brat iz Ceske sto izvodi kornere, ko Delap nekad. Opasniji aut od kornera.MostarNeretva je napisao/la: ↑12 jun 2026, 08:51Koreja jaca meni od Meksika
I kod nas Memic moze daleko, ako ne bude islo iz igre, uvijek ima backup opcija
Faris Džaferović, sve utakmice će raditi naši komentatori.BiHSportman je napisao/la: ↑12 jun 2026, 08:03Ko je na našoj Areni komentarisao jutros utakmicu. Ili je to išlo iz Beogradskog studija?
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Realno Cesi su imali sansu jedino iz nekih prekida i ubacaja, sto su skoro i iskoristili u potpunosti. U polju skoro nista nisu uradili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vrhunsko drugo poluvrijeme bilo, a prvo uspavanka.
Česi pravi haramball, bezidejni, nezainteresovani osim isključivo iz prekida, pa ljudi čim imaju aut da je preko pola centra ide Coufal da baca u 16, a čim je faul na polovici Koreje odma idu centaršutevi
Na kraju Koreja zasluženo, iako je Češka u zadnjoj sekundi mogla do 2-2 da ne odbrani golman Koreje.
Česi pravi haramball, bezidejni, nezainteresovani osim isključivo iz prekida, pa ljudi čim imaju aut da je preko pola centra ide Coufal da baca u 16, a čim je faul na polovici Koreje odma idu centaršutevi
Na kraju Koreja zasluženo, iako je Češka u zadnjoj sekundi mogla do 2-2 da ne odbrani golman Koreje.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
da, odlična utakmica je bila, za razliku od ove na otvaranju
treba još pokoja ovakva da se malo otkravim, nikako mi ovo SP ne godi. da nema nas to bi bilo deprimirajuće
treba još pokoja ovakva da se malo otkravim, nikako mi ovo SP ne godi. da nema nas to bi bilo deprimirajuće
- Wilshere10
- Kontakt:
Da nema Republike BiH i Norveske, ne bi pogledao nijednu utakmicu na ovom najgorem WCu ikada. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
-
19vendetta87
- Kontakt:
A last dance najveceg svih vremena, CR7?Wilshere10 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 11:02Da nema Republike BiH i Norveske, ne bi pogledao nijednu utakmicu na ovom najgorem WCu ikada.![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Wilshere10
- Kontakt:
Leave the football before football leaves you19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 11:17A last dance najveceg svih vremena, CR7?Wilshere10 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 11:02Da nema Republike BiH i Norveske, ne bi pogledao nijednu utakmicu na ovom najgorem WCu ikada.![]()
![]()
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Jako dobra analiza
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Bas gledam po drustvenim mrezama, citava Afrika je navijala za Meksiko, kontam sta je ba ovo, oni se valjda svi drze zajedno - onda skontam da su ovi iz Juzne Afrike ogromni ksenofobi, tjeraju druge iz svoje drzave, napadaju ih, haos znaci hahaha covjek i nauci nekih stvari o geopolitici i nacinu razmisljanja tamosnjeg lokalnog stanovnistva.
Mehiko uvijek gotivan, a o zenama da ne pricam
Mehiko uvijek gotivan, a o zenama da ne pricam
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Gledam sinoc ona Korea preozbiljna ekipa,ona njihova utrcavanja u prostor bi svakoj ekipi napravila probleme.
A za majstoriju kod njihovog prvog gola,svaka čast majstore...
A za majstoriju kod njihovog prvog gola,svaka čast majstore...
Trenutno korisnika/ca: Beli98, ebi46, insimadop, invincible1921, Kaunas, Markinhio, Marokanci58, random11, Sheyi i 52 gosta.