FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za mene, ako uzmemo u obzir NSBiH i sve oko Borca (njihovi timovi u ligi, itd) bi uspjeh bio ove sezone da budemo bukvalno do zadnjih kola u igri za sampiona. Zrinjski imam osjećaj ce biti prejak naredne sezone, plus sto se i njima u manjoj mjeri ali silji.
Kup i ganjanje do kraja s ove 2 ekipe bi me zadovoljilo, titula naravno delirijum.
Daj ovog Masovica pa da izginemo.. Uh on i Gojkovic dole.. Armirani..
Kup i ganjanje do kraja s ove 2 ekipe bi me zadovoljilo, titula naravno delirijum.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Ima li neko info u vezi ove tekme sa Velezom
Da li ce biti otvorenog tipa i u koliko sati
Da podrzimo momke i sefa
Da podrzimo momke i sefa
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sa ovim koeficijentom ni titula ti ništa ne znaći jer nisi nosioc u prvom kolu LP tako da ti gotovo sigurno ispadanje u kvalifikacije za KL i opet ispoćetka.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jun 2026, 04:50Evropa ti je svakako izlet ako nisi prvak.U grupe ne mozemo uci jer je nemoguce proci 4 pretkola za nase standarde.Prvu prepreku bi trebali proci drugu vec teze jer ne uspijevamo 5 godina.Na trecoj sigurno ispadamo.Samo titula
Meni je baš ćudna ova Zekićeva izjava oko Evrope, ne znam nadam se da smo mi pogrešno protumačili jer se mora pumpati koef. Sve ispod 9000 nemaš šta tražiti u Evropi.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Bitno je proći bar do trećeg pretkola, kako ne bi padali sa koeficijentom...
Ma nekih očekivanja od Evrope imati je, ambiciozno od ovih igrača. Nemamo ekipu za neke veće rezultate. Još ako nas "pomazi" izvlačenje onako kako samo nas zna, onda to prvo kolo nam je plafon eventualno drugo i ende. Samo kao prvak se može nadati dalje. Ja bi se više volio na ligu koncentrisati, da nešto napravimo napokon i da pokušamo prekinuti tu nepravdu što se izdešavala zadnjih godina.
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Bit će otvorena, racunaj oko 6johntravolta123 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 08:34Ima li neko info u vezi ove tekme sa Velezom
Da podrzimo momke i sefa
Red je na Zrinjski da osvoji mi ako budemo u igri za titulu do kraja prvenstva to je ravno osvajanju iste.nokee je napisao/la: ↑12 jun 2026, 07:48Za mene, ako uzmemo u obzir NSBiH i sve oko Borca (njihovi timovi u ligi, itd) bi uspjeh bio ove sezone da budemo bukvalno do zadnjih kola u igri za sampiona. Zrinjski imam osjećaj ce biti prejak naredne sezone, plus sto se i njima u manjoj mjeri ali silji.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- teamnorth1989
- Kontakt:
Gledam jucer press Mamica i Zekica ovo da se desilo prije 2 godine bila bi mnogo veca euforija nego sto jeste sad da li je razlog tome plasman na svjetsko ili sto su navijaci uvidjeli da je tesko protiv Vice i Beusa, moguce i jedno i drugo. Mamic mi djeluje kao pravi covjek na pravoj poziciji i osoba kojoj je stalo da napravi uspjeh. Zekic je trener koji nas je vodio i zna gdje dolazi. Nadam se i regularnijoj sezoni pa da se potucemo za 1 mjesto.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Hajc navijacima je do svjetskog, ljudima koji ovo imalo prate su Vico i Beus ubili svaku nadu u neki uspjeh u ovom jadu od lige.teamnorth1989 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 13:54Gledam jucer press Mamica i Zekica ovo da se desilo prije 2 godine bila bi mnogo veca euforija nego sto jeste sad da li je razlog tome plasman na svjetsko ili sto su navijaci uvidjeli da je tesko protiv Vice i Beusa, moguce i jedno i drugo. Mamic mi djeluje kao pravi covjek na pravoj poziciji i osoba kojoj je stalo da napravi uspjeh. Zekic je trener koji nas je vodio i zna gdje dolazi. Nadam se i regularnijoj sezoni pa da se potucemo za 1 mjesto.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Sve oke euforija oko svjetskog, ali isto tako vjerujem da dosta navijača kao što sam i ja sam, tri dana bio kao na dro*ma kada je Zeka vraćen.. Jedva čekanje prve tekme i da ljudi ispoštuju Zekića i ekipu pa dokle doguramo ko mu J**+ mater.. Mišljenja sam da ovo sada trebamo da podržimo maks.. Vjerujem da sa njim i ujedinjeni možemo dosta toga napraviti..
I u zrinjskom mali egzodus igraca, vidim ide savic, njega bi trebalo zaganjati, odlican igrac
-
propoklopac
- Kontakt:
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Sad ovim iz druge lige sigurno necemo napadati titulu
-
propoklopac
- Kontakt:
Nista to nemora da znaci, al bitno ga je oprati na max, to smo mi...siguran sam da Mamic ne bi odobrio transfer da je neka taraba, all hajd bolje mi znamoKarloIvandic je napisao/la: ↑12 jun 2026, 15:01Sad ovim iz druge lige sigurno necemo napadati titulu
Treba dovesti Yamala, Cherkija i tako te igrače - onda bi sigurno napali titulu. Jel tako?KarloIvandic je napisao/la: ↑12 jun 2026, 15:01Sad ovim iz druge lige sigurno necemo napadati titulu
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Koji je to Mamićev drugoligaš promašaj zasad? OK, vjerovatno nam nije doveo idućeg Modrića još uvijek al' svi "njegovi" igrači su pokazali da znaju lopte i trebalo bi da sa Zekićem i kompletnim pripremama samo bolji da budu.
Prvi sam u redu za kritiku i rijetko ćeš od mene čut' pohvale, hajp i optimizam za smjer u kojem klub ide al' iskreno puno mirnije spavam otkad nam igrače dovodi Zoran Mamić a ne neka fuzija Ismira, Ajle, Letermea i sepeta slatkorječivih menadžera.
Prvi sam u redu za kritiku i rijetko ćeš od mene čut' pohvale, hajp i optimizam za smjer u kojem klub ide al' iskreno puno mirnije spavam otkad nam igrače dovodi Zoran Mamić a ne neka fuzija Ismira, Ajle, Letermea i sepeta slatkorječivih menadžera.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 12 jun 2026, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ma bitno je da ti i @Rule, dva glavna sovaca sa Istoka, imate materijala za "iskazivanje emocija" na tekmama...fera je napisao/la: ↑12 jun 2026, 12:50Red je na Zrinjski da osvoji mi ako budemo u igri za titulu do kraja prvenstva to je ravno osvajanju iste.nokee je napisao/la: ↑12 jun 2026, 07:48Za mene, ako uzmemo u obzir NSBiH i sve oko Borca (njihovi timovi u ligi, itd) bi uspjeh bio ove sezone da budemo bukvalno do zadnjih kola u igri za sampiona. Zrinjski imam osjećaj ce biti prejak naredne sezone, plus sto se i njima u manjoj mjeri ali silji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

.png)