Ma kakav Brazil. Bilo daleko,drustvene mreze nisu ni u pola ovako popularne bile, malo nase raje bilo.
Ovo je hype na max,doduse ne samo kod nas nego kod vecine repki.
O tome sam pricao prije pocetka SP. Ovo je promocija drzave na najvecem nivou.
Ma kakav Brazil. Bilo daleko,drustvene mreze nisu ni u pola ovako popularne bile, malo nase raje bilo.
Oooj, nađe meAtlanta je napisao/la: ↑12 jun 2026, 11:35Samo još jednom da mi je
ispred dženetske kapije
da na krilima ezana
stigne miris ramazana
iz naše čaršije
Nijet veliki
žulum dušmanski
sabur nam i inat u nama
silan Bosanski
Duga hladna noć
valja meni poć
rodna gruda pradjedova
evo zove upomoć
Idemo momci, svi ko jedan i zgazite ih veceras![]()
Mi od svakog napravimo BrazilFerroviere1987 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 12:34Ne razumijem zasto se potencira taj fizicki aspekt likovi igraju u istim ili slabijim ligama od nasih mozda brzi jesu ali jaci nisu sigurno, nije isto ko wales koji nas je pojeo po strana i trkacki gdje 95% igraca igra otocki fudbal koji je poznat po iznimnom tempu. Ovdje je rijec o fudbalerima koji igraju europski i NA fudbal ne znam o kakvom "fizickom aspektu" pricate. "Predvidjeni sastavi" za veceras mi jaci na papiru, kako to?
Odakle onda toliko favoriziranje Kanade, mozda domacinski teren, a njihovo navijanje "hu ha Canada say hu ha Canada" ko becka filharmonija, nasih 15/20% ce bit glasnije od njihovih 80%, trener im prevara svjetska ne znam sto se od Marscha pravi neki strucnjak lik je klasicni statistika trener i pri tome je glupi Amerikanac narod koji je poznat po nevjerovatnom velikom egu a nemaju pokrice za njeg. Dakle sta Kanadi daje toliko prednosti protiv nas?
Meni je dosta podcijenjivanja nasih, veceras 0-3. Ne mora ni bit al necu da vjerujem u gluposti da je fakin Kanada bolja od nas.
Btw presporo vrijeme prolazi.
Jesi li ti ikako spavao?
Trenutno korisnika/ca: 313, Elrond, Google Adsense [Bot], HariTz, Jabroni, Mataruge, napapijri1987, s4mke, Wilshere10 i 62 gosta.