Premijer liga BiH - aktuelno

Tempero
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Tempero » 12 jun 2026, 12:30

Od mora do Save, od Drine do Une, rasirite zastave po svojim prozorima gdje zivite i uzivajmo veceras, cijela drzava :bih: :bih: :bih:

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 12 jun 2026, 12:32

miki651 je napisao/la:
12 jun 2026, 12:04
primussucks je napisao/la:
12 jun 2026, 11:57
Stimac ode ,zaslužan je za dobru sezonu,bez daljnjeg..Iskorak Zrinjskog se ne moze desiti sa njim na klupi.Komentari po Facebooku govore koliko su ljudi retardirani sa ovih prostora,sa koje god strane .Garantiram da Ce na sljedećem podcastu prosuti drvlje i kamenje po upravi Zrinjskog da bi sebe uzdigao.Pravi ego manijak koji voli sebe i sebe uzdiže.Mrzim takve ljude !
Kako god barem u Zrinjskom nisu zabranjeni komentari...Za razliku od nekih.
Sutra kad bi zabranili komentare na facebooku uprava bi letila za tjedan dana.
Kada je u Hajduku nisu otjerali zbog toga sumnjam da bi gro simpatizera Zrinjskog kojima je prvi izbor Hajduk nešto drugačije uradio. Klub ima klupski forum gdje svaki član može iznijeti kritiku ili sugestiju koju ima i nikakve cenzure nisu uvedene osim za degenerike sa lažnim facebook profilima tipa Dedo Ajvaz, Baka Ruža, Merima Šabić, Izo Bosna, Zijad Đipa i slični koji se predstavljaju da su veležovci, a nisu

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 12 jun 2026, 12:37

Veceraas Mostar ima da gorriiiiiii :bih: :bih:
Neka ga puse dusmaniiii :bih:
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 12 jun 2026, 12:44

Forumaš Alipašino je napisao;
Ima li savjet za navijace.Da dignemo ruke tj nedolazimo vise jer nit imaš koga gledat nit ima rezultatski imperativ.Jedini razlog je bolest zvana Zeljo ostalo nema bas nikakav razlog.Sve se vrti u krug godinama.Zadnja ozbiljna utakmica sa Njukastlom.
A nekakav 1921 je napisao;
Za te pitarluke ima zaseban forum, lp.
Jel realno da je prozvao Alpašinca da je pitar? Kol'ko su zglajzali, to nisu istine. :crazy:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 12 jun 2026, 12:52

Zolotić
,Koljić
Kulašin

Dobro nam došli u plavu familiju

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2026, 12:53

Gorka Igore, fasisto😂

Covjek fasista na kvadrat pa je i to bio prevelik zalogaj za fasiste. Stid ih bilo.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 12 jun 2026, 12:58

Threeplanetrees je napisao/la:
12 jun 2026, 12:32
miki651 je napisao/la:
12 jun 2026, 12:04
Stimac ode ,zaslužan je za dobru sezonu,bez daljnjeg..Iskorak Zrinjskog se ne moze desiti sa njim na klupi.Komentari po Facebooku govore koliko su ljudi retardirani sa ovih prostora,sa koje god strane .Garantiram da Ce na sljedećem podcastu prosuti drvlje i kamenje po upravi Zrinjskog da bi sebe uzdigao.Pravi ego manijak koji voli sebe i sebe uzdiže.Mrzim takve ljude !
Kako god barem u Zrinjskom nisu zabranjeni komentari...Za razliku od nekih.
Sutra kad bi zabranili komentare na facebooku uprava bi letila za tjedan dana.
Kada je u Hajduku nisu otjerali zbog toga sumnjam da bi gro simpatizera Zrinjskog kojima je prvi izbor Hajduk nešto drugačije uradio. Klub ima klupski forum gdje svaki član može iznijeti kritiku ili sugestiju koju ima i nikakve cenzure nisu uvedene osim za degenerike sa lažnim facebook profilima tipa Dedo Ajvaz, Baka Ruža, Merima Šabić, Izo Bosna, Zijad Đipa i slični koji se predstavljaju da su veležovci, a nisu
Pa vi ste jedini klub ne u evropi nego na svijetu koji zakaže pripreme za novu sezonu od 10.06 i i nigdje nikoga ni igrača ni trenera niti uprave.
Još solite pamet svakome.

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 12 jun 2026, 13:02

Pomjerena je prozivka za 15.06. samo je objavljeno gdje treba biti ali bez obzira hvala ti što pratiš. Inače ne pratim vaše kanale ali morao sam malo baciti oko na objavu raskida posto volim ciganluk. Moram ti priznati da bi vam bolje bilo da ste ih i vi ugasili danas :mrgreen:

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 12 jun 2026, 13:06

Pa u onom sto je nedavno objavio je sam rekao da to nije sve da ce reci jos i vise kad se sve zavrsi.
Kreten na kvadrat. Nadam se i ovce sto ga slijede po facebook da ce sto dalje od stadiona da budu sad kada ga nema!
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 12 jun 2026, 13:09

12 jun 2026, 13:02
Pomjerena je prozivka za 15.06. samo je objavljeno gdje treba biti ali bez obzira hvala ti što pratiš. Inače ne pratim vaše kanale ali morao sam malo baciti oko na objavu raskida posto volim cirkuzat i moram ti priznati da bi vam bolje bilo da ste ih i vi ugasili danas
Nema gašenja kod nas kao što je kod vas...
I mi imamo devet titula ali bogme kad treba kritikovati upravu to se radi bez pardona i bez obzira na titule.
Inače bi se uprava uspavala i živjela na zaslugama od recimo devet titula.. Kao što se vaša uspavala pa poslije slavlja i osvojenog četvrtog mjesta malo se uljuljkala pa stižu zabrane.

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 12 jun 2026, 13:17

miki651 je napisao/la:
12 jun 2026, 13:09
Pomjerena je prozivka za 15.06. samo je objavljeno gdje treba biti ali bez obzira hvala ti što pratiš. Inače ne pratim vaše kanale ali morao sam malo baciti oko na objavu raskida posto volim cirkuzat i moram ti priznati da bi vam bolje bilo da ste ih i vi ugasili danas
I mi imamo devet titula ali bogme kad treba kritikovati upravu to se radi bez pardona i bez obzira na titule.
Inače bi se uprava uspavala i živjela na zaslugama od recimo devet titula.. Kao što se vaša uspavala pa poslije slavlja i osvojenog četvrtog mjesta malo se uljuljkala pa stižu zabrane.
Ne radi se o tome i vidi se da ne razumiješ o čemu govorim. Sila članova je na klupskom forumu gdje je bez cenzure dozvoljeno svako iznošenje kritike ili pohvale zavisno od stanja. E sada zašto se od gašenja facebook komentara na forumu ne pojavljuju isti upisi koje su dotični ostavljali sa lažnih profila daje samo jedan odgovor, a to je da nisu navijači ni članovi kluba. Šta imaju takvi bolesnici dobijati prostor za iznošenje svojih frustracija mada mislim da ih je pola vaših. Da se to vama koji ste kompleksaši

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 12 jun 2026, 13:22

12 jun 2026, 13:17
miki651 je napisao/la:
12 jun 2026, 13:09
Ne radi se o tome i vidi se da ne razumiješ o čemu govorim. Sila članova je na klupskom forumu gdje je bez cenzure dozvoljeno svako iznošenje kritike ili pohvale zavisno od stanja. E sada zašto se od gašenja facebook komentara na forumu ne pojavljuju isti upisi koje su dotični ostavljali sa lažnih profila daje samo jedan odgovor, a to je da nisu navijači ni članovi kluba. Šta imaju takvi bolesnici dobijati prostor za iznošenje svojih frustracija mada mislim da ih je pola vaših. Da se to vama koji ste kompleksaši
Da da . dobro si rekao kompleks od boljeg jačeg oduvijek je postojao i postojaće..Bez obzira što smo na suprotnim stranama tu se slažemo.

primussucks
Kontakt:

Post Postao/la primussucks » 12 jun 2026, 13:26

Neutral je napisao/la:
12 jun 2026, 12:53
Gorka Igore, fasisto😂

Covjek fasista na kvadrat pa je i to bio prevelik zalogaj za fasiste. Stid ih bilo.
Ti meni napisi definiciju fašizma i ja cu ti pružiti ruku .Ti mozes govoriti i mrziti sa hoces dok da druge strane odmah spominjes faziszam i gluposti

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 12 jun 2026, 13:27

miki651 je napisao/la:
12 jun 2026, 13:22
Da da . dobro si rekao kompleks od boljeg jačeg oduvijek je postojao i postojaće..Bez obzira što smo na suprotnim stranama tu se slažemo.
Pa sam si se izdao maloprije da pratiš kada će prozivka Veleža ali ta informacija je izašla gdje su isfiltrirani samo pravi navijači pa ti je promaklo. Da su otvoreni komentari Zijad Djipa bi osuo drvlje i kamenje zbog ničega :mrgreen:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 12 jun 2026, 13:31

12 jun 2026, 13:27
miki651 je napisao/la:
12 jun 2026, 13:22
Pa sam si se izdao maloprije da pratiš kada će prozivka Veleža ali ta informacija je izašla gdje su isfiltrirani samo pravi navijači pa ti je promaklo. Da su otvoreni komentari Zijad Djipa bi osuo drvlje i kamenje zbog ničega :mrgreen:
Gdje ćeš to reći u eter...samo isfiltrirani pravi navijači znaju kad je prozivka ... Aj živio.

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 12 jun 2026, 13:35

miki651 je napisao/la:
12 jun 2026, 13:31
Gdje ćeš to reći u eter...samo isfiltrirani pravi navijači znaju kad je prozivka ... Aj živio.
Pa da nakon promjene plana samo su članovi upoznati. Mediji će biti pretpostavljam dan dva prije

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 12 jun 2026, 13:38

bez praznih riječi. Samo s vjerom, odgovornošću i zajedničkim ciljem.
Velika podrška za Bordo tim

Magoda: "Danas potpisujemo najveći ugovor u historiji Vlade KS sa FK Sarajevo"

Minstar kutlure i sporta Kantona Sarajevo, Kenan Magoda je potvrdio da će FK Sarajevo dobiti veliku podršku.

Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda oglasio se povodom potpisivanja novog ugovora između Vlade Kantona Sarajevo i FK Sarajevo.

Kako je naveo, riječ je o najvećem pojedinačnom ugovoru koji je Vlada Kantona Sarajevo potpisala s Bordo klubom, čime će postati i najveći sponzor FK Sarajevo.

Magoda je poručio kako ovim potezom žele poslati jasnu poruku da žele biti važan partner u razvoju kluba, ali i saveznik na putu prema ostvarenju najvećih sportskih ambicija.

Objavu Kenana Magode prenosimo u cijelosti:

"Postoje dani koji su veći od običnog datuma u kalendaru.

Danas potpisujemo najveći pojedinačni ugovor u historiji Vlade Kantona Sarajevo sa FK Sarajevo.

Ovim ugovorom postajemo najveći sponzor kluba i šaljemo potpuno jasnu poruku, želimo biti najvažniji partner u njegovom razvoju i iskren saveznik na putu ka onome što svi priželjkujemo: tituli prvaka Bosne i Hercegovine.

Da je neko prije četiri godine rekao da će FK Sarajevo imati ovakvu institucionalnu podršku, mnogi bi se samo nasmijali i iza leđa rekli: 'Ma kakva priča…'

Danas, dok cijela Bosna i Hercegovina diše kao jedno i dok su sve oči uprte u našu fudbalsku reprezentaciju koja ispisuje stranice historije na Svjetskom prvenstvu protiv Kanade, mi simbolično povlačimo još jedan potez za budućnost sporta u našem gradu.

Danas se gledamo u oči. Bez velikih obećanja,
Jer veliki klubovi ne nastaju preko noći. Oni se grade vizijom, hrabrošću i partnerstvom koje traje.

Neka današnji dan bude simbol jednog zajedništva, od reprezentacije koja predstavlja cijelu državu do klubova koji nose identitet svojih gradova.

Sretno našim Zmajevima večeras.

A mi nastavljamo raditi da i Sarajevo uskoro slavi ono zbog čega se godinama živi i sanja.

Idemo po titulu."

slika

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 jun 2026, 14:14

Dva brata, jedan pametan, drugi pitar.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 12 jun 2026, 14:20

svrakino1921 je napisao/la:
12 jun 2026, 13:38

Minstar kutlure i sporta Kantona Sarajevo, Kenan Magoda je potvrdio da će FK Sarajevo dobiti veliku podršku.

Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda oglasio se povodom potpisivanja novog ugovora između Vlade Kantona Sarajevo i FK Sarajevo.

Kako je naveo, riječ je o najvećem pojedinačnom ugovoru koji je Vlada Kantona Sarajevo potpisala s Bordo klubom, čime će postati i najveći sponzor FK Sarajevo.

Magoda je poručio kako ovim potezom žele poslati jasnu poruku da žele biti važan partner u razvoju kluba, ali i saveznik na putu prema ostvarenju najvećih sportskih ambicija.

Danas potpisujemo najveći pojedinačni ugovor u historiji Vlade Kantona Sarajevo sa FK Sarajevo.

Ovim ugovorom postajemo najveći sponzor kluba i šaljemo potpuno jasnu poruku, želimo biti najvažniji partner u njegovom razvoju i iskren saveznik na putu ka onome što svi priželjkujemo: tituli prvaka Bosne i Hercegovine.

Da je neko prije četiri godine rekao da će FK Sarajevo imati ovakvu institucionalnu podršku, mnogi bi se samo nasmijali i iza leđa rekli: 'Ma kakva priča…'

Danas, dok cijela Bosna i Hercegovina diše kao jedno i dok su sve oči uprte u našu fudbalsku reprezentaciju koja ispisuje stranice historije na Svjetskom prvenstvu protiv Kanade, mi simbolično povlačimo još jedan potez za budućnost sporta u našem gradu.

Jer veliki klubovi ne nastaju preko noći. Oni se grade vizijom, hrabrošću i partnerstvom koje traje.

Neka današnji dan bude simbol jednog zajedništva, od reprezentacije koja predstavlja cijelu državu do klubova koji nose identitet svojih gradova.

A mi nastavljamo raditi da i Sarajevo uskoro slavi ono zbog čega se godinama živi i sanja.

Idemo po titulu."

slika
Golem si MINISTRE :bih:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 12 jun 2026, 14:24

svrakino1921 je napisao/la:
12 jun 2026, 13:38

Idemo po titulu."

slika
Prijatelju zaboravio si postaviti crno crvena srca sa objave.

slika

Nema na čemu. Ovi više vole crno crvene nego bordo bijele.
BRATSTVO GRAČANiCA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []