Bilo bih lijepo igrat ovo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Ja ba, da je nešto osvojio pa hajde. Digao se pravo, a katastrofalna sezona.
Skenderija se treba komplet renovirati.bosnas_ je napisao/la: ↑11 jun 2026, 09:59Ne znam zasto se u Skenderiju ne mogu uloziti cca 3 milona KM, da se zamjene teleskopske tribine itd, semafori i sta vec treba kako bi bosna domace utakmice igrala u svom domu!? Za male pare se ta dvorana moze fino urediti jer ona pripada bosni i njenoj historiji, tu je pravi domacin, kakva Zetra..
to je kako sam skonto, do kraja njihove sezone koja jos traje, sto ne znaci da se nece vratiti u Bosnu sljedece sezone, bar ne iz tog razloga
Sevap bi je bilo srušit pa bilo kakvu modernu Arenu tu sazidat. A ispod jedno 100 spratova garaža iskopat pa svakom zalužnom lordu po jedan sprat dat na upravljanje i kupljenje haraća.Shategabri je napisao/la: ↑11 jun 2026, 12:45Skenderija se treba komplet renovirati.bosnas_ je napisao/la: ↑11 jun 2026, 09:59Ne znam zasto se u Skenderiju ne mogu uloziti cca 3 milona KM, da se zamjene teleskopske tribine itd, semafori i sta vec treba kako bi bosna domace utakmice igrala u svom domu!? Za male pare se ta dvorana moze fino urediti jer ona pripada bosni i njenoj historiji, tu je pravi domacin, kakva Zetra..
Nije to samo dvorana.
Ono će se urušiti.
Bi sigurno.Maverick je napisao/la: ↑11 jun 2026, 13:32Sevap bi je bilo srušit pa bilo kakvu modernu Arenu tu sazidat. A ispod jedno 100 spratova garaža iskopat pa svakom zalužnom lordu po jedan sprat dat na upravljanje i kupljenje haraća.Shategabri je napisao/la: ↑11 jun 2026, 12:45Skenderija se treba komplet renovirati.bosnas_ je napisao/la: ↑11 jun 2026, 09:59Ne znam zasto se u Skenderiju ne mogu uloziti cca 3 milona KM, da se zamjene teleskopske tribine itd, semafori i sta vec treba kako bi bosna domace utakmice igrala u svom domu!? Za male pare se ta dvorana moze fino urediti jer ona pripada bosni i njenoj historiji, tu je pravi domacin, kakva Zetra..
Nije to samo dvorana.
Ono će se urušiti.
Zašto si ovo postavio
Zasto ne bih stavio,jel Bosna odustala od Eurocupa,ECL ili Fiba Europe Cupa?
Pa igrat će se vjerovatno BCL to je Dubravko potvrdio na BHT-u kad je gostovaoAmirutah1988 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:58Zasto ne bih stavio,jel Bosna odustala od Eurocupa,ECL ili Fiba Europe Cupa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.