12.06.2026 Bosna i Hercegovina - Kanada
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: 12.06.2026 Bosna i Hercegovina - Kanada
Meni nekako najdraža pjesma Hajmo Bosno Bosno hajmo Hercegovino , uvjek se naježim
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ćacilend se nije ni plasirao, o kakvom drugom krugu buncaš?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑12 jun 2026, 09:110:0 bih potpisao odmaaaaaa
Pobjedom smo vec u drugom krruguvrijedi dati 200% od sebe pa kalkulisati naredne i odmoriti cak neke.. glavom na krampoN
Defanziva mora odigrati kao protiv Italije
- akisarajevo92
- Kontakt:
nju je sjebo sa Mario ario rio io oHeraklitMracni je napisao/la: ↑12 jun 2026, 11:50Meni nekako najdraža pjesma Hajmo Bosno Bosno hajmo Hercegovino , uvjek se naježim
Don't believe the hype.
Jooj narode,kakvi ste sa tlakomjerima,kad je najbolje leksaurin popiti
Gledam slike Toronta.
Mislim da će i kanađani iz Quebec provincije navijati za nas kad vide ljiljane.
Mislim da će i kanađani iz Quebec provincije navijati za nas kad vide ljiljane.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Piva majka, snižava tlak, dokazano
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
da li vam smeta sto zivite pored stadiona?
ma ne smeta, ne smetaaa. ne smetaaaaaaaaa
ma ne smeta, ne smetaaa. ne smetaaaaaaaaa
Bit će gusto
- Wilshere10
- Kontakt:
Lekadol popijen 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mislim da ce Memic igrat vcrs umjesto Esmira
Ljudi, je l vama pao facebook??? Nista mi se ne učitava a hoću da vidim sve! Mmmmmmm sve!!!
Nema nikako ne odgovaraju reprezentacije koje su brze i igraju visoki presing, a to Kanada izgleda jeste. Najviše se nadam, prema ovim njihovim izjavama, da će nas ipak malo potcjeniti jer su i oni, ko i svi, očekivali Italiju i vjerovatno se za nju pripremali. Bitno je preživjeti prvih 20 minuta, biti jaki i čvrsti na lopti i treba nam siguran Vasilj i zadnji red ispred njega. Sa druge strane, strah me ove cijele euforije oko naše reprezentacije i koliko je to sve uticalo na igrače. Prilično sam siguran da ćemo zabiti go i da ga dajemo. Da li će to biti dovoljno, vidjećemo večeras.
Pade Facebook ko sto ce Kanadjani nocas. 
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Istog sam misljenja da cemo ga nekako utrpati,cak sta vise misljenja sam da cemo ih napasti od prve minute.maho_sa je napisao/la: ↑12 jun 2026, 16:17Nema nikako ne odgovaraju reprezentacije koje su brze i igraju visoki presing, a to Kanada izgleda jeste. Najviše se nadam, prema ovim njihovim izjavama, da će nas ipak malo potcjeniti jer su i oni, ko i svi, očekivali Italiju i vjerovatno se za nju pripremali. Bitno je preživjeti prvih 20 minuta, biti jaki i čvrsti na lopti i treba nam siguran Vasilj i zadnji red ispred njega. Sa druge strane, strah me ove cijele euforije oko naše reprezentacije i koliko je to sve uticalo na igrače. Prilično sam siguran da ćemo zabiti go i da ga dajemo. Da li će to biti dovoljno, vidjećemo večeras.
To mi nekako sve ide uz Barbareza.
Da li ce biti dovoljan jedan gol,za pobjedu tesko,za remi vrlo moguce.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Zasto imamo 2 teme za istu utakmicu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], Futbol, HariTz, kouadio, Mocvara1991, napapijri1987, RacioEmocionalan i 78 gostiju.