Vise volim gledati Ivanisevica, Galesica, Zivkovica, nego pretplacene prevare tipa Menalo, sandzacki Pirlo i slicni...hazarder je napisao/la: ↑12 jun 2026, 16:14Koji je to Mamićev drugoligaš promašaj zasad? OK, vjerovatno nam nije doveo idućeg Modrića još uvijek al' svi "njegovi" igrači su pokazali da znaju lopte i trebalo bi da sa Zekićem i kompletnim pripremama samo bolji da budu.
Prvi sam u redu za kritiku i rijetko ćeš od mene čut' pohvale, hajp i optimizam za smjer u kojem klub ide al' iskreno puno mirnije spavam otkad nam igrače dovodi Zoran Mamić a ne neka fuzija Ismira, Ajle, Letermea i sepeta slatkorječivih menadžera.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Da ti Ljajić nije maznuo djevojku/ženu pa na svakom postu nađeš nešto da mu se nakačiš i ti? Najveće ime koje je kročilo ovim terenima tebi ne valja. Džeko i Modrić su kročili prije nego što su postali to što jesu, zato kažem najveće.NazorUso je napisao/la: ↑12 jun 2026, 16:21Vise volim gledati Ivanisevica, Galesica, Zivkovica, nego pretplacene prevare tipa Menalo, sandzacki Pirlo i slicni...hazarder je napisao/la: ↑12 jun 2026, 16:14Koji je to Mamićev drugoligaš promašaj zasad? OK, vjerovatno nam nije doveo idućeg Modrića još uvijek al' svi "njegovi" igrači su pokazali da znaju lopte i trebalo bi da sa Zekićem i kompletnim pripremama samo bolji da budu.
Prvi sam u redu za kritiku i rijetko ćeš od mene čut' pohvale, hajp i optimizam za smjer u kojem klub ide al' iskreno puno mirnije spavam otkad nam igrače dovodi Zoran Mamić a ne neka fuzija Ismira, Ajle, Letermea i sepeta slatkorječivih menadžera.
Najvece IME, tako je, slazem se. Ako je NAJVECE IME onda ocekujes od njega NAJVECI doprinos...insimadop je napisao/la: ↑12 jun 2026, 16:25Da ti Ljajić nije maznuo djevojku/ženu pa na svakom postu nađeš nešto da mu se nakačiš i ti? Najveće ime koje je kročilo ovim terenima tebi ne valja. Džeko i Modrić su kročili prije nego što su postali to što jesu, zato kažem najveće.NazorUso je napisao/la: ↑12 jun 2026, 16:21Vise volim gledati Ivanisevica, Galesica, Zivkovica, nego pretplacene prevare tipa Menalo, sandzacki Pirlo i slicni...hazarder je napisao/la: ↑12 jun 2026, 16:14Koji je to Mamićev drugoligaš promašaj zasad? OK, vjerovatno nam nije doveo idućeg Modrića još uvijek al' svi "njegovi" igrači su pokazali da znaju lopte i trebalo bi da sa Zekićem i kompletnim pripremama samo bolji da budu.
Nas problem je sto onanisemo na imena a ne na igru i doprinos na terenu !
Taj prvi dio, za zene/djevojke - obracaj se tako s onima s kojima si navikao, ne bih to previse komentarisao.
Pitajte, ima ovde upucene raje, kako NAJVECE IME bira utakmice i slicno...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Fino ja kažem
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Kako bi volio Bubanju pa to su price, covjek izdominiro sezonu kad je bio.
Mikicu sretno i obraduj nas
Dobre zujalice po krilima sad imamo, idu kontre ko halva
Desno smo tanki, vjerovatno ide Kulašin na krilo, sad da li će biti išta od toga pitanje je. Navodno je blizu.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Slazem se, ne moze se na Keremeha full osloniti a Kupre moze i desno odigrati top
Ne znam za Kulasina sta da mislim, ima brzinu i pluca al je borcev i plavi ker
Kuprešak ima ponude kako mediji pišu, volio bih da ostane, ali teško. Nemam neko specijalno mišljenje za Kulašina. Može poslužiti, ali će adaptacija navijača na njega biti duga. Doduše i Ziljkić je bio pa je postao kapiten. Teško pojačanje malo reći.bvsic je napisao/la: ↑12 jun 2026, 17:15Slazem se, ne moze se na Keremeha full osloniti a Kupre moze i desno odigrati top
Ne znam za Kulasina sta da mislim, ima brzinu i pluca al je borcev i plavi ker
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Prinove dok se ne pokažu,a malo ko se pokazao za mandata Homera Simpsona.
Sretno im
Sretno im
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Antonio i Leo dobrodošli u bordo porodicu i najveći klub u BiH, želim vam sreću a nama da donesete radost.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Koje krilo je njegova primarna pozicija, lijevo ili desno ?
Dobar igrac u jakoj formi, ali mislim da nam ne treba novi Mlinaric pa bolje i njemu i nama da ostane. Realno on je vec u godinama za veliki transfer, al npr poljska ceska sigurno mogu platiti dosta vise od nasH8Z7 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 17:18Kuprešak ima ponude kako mediji pišu, volio bih da ostane, ali teško. Nemam neko specijalno mišljenje za Kulašina. Može poslužiti, ali će adaptacija navijača na njega biti duga. Doduše i Ziljkić je bio pa je postao kapiten. Teško pojačanje malo reći.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Sretno novim momcima, teren je mjerilo ...
Vjerovatno se nece igrati isti sistem kao u prvom mandatu ZZ
Vjerovatno se nece igrati isti sistem kao u prvom mandatu ZZ
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Amin!DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 jun 2026, 17:22Antonio i Leo dobrodošli u bordo porodicu i najveći klub u BiH, želim vam sreću a nama da donesete radost.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Osjecam MIRIS TITULE.
Zrinjski otjerao 9 igraca vjerovatno jos 2-3 igraca, sto znaci da je morao potrosit finu cifru samo na opremninu, plus na ovi 9-10 igraca mora dovest 6-7 skupi igraca plus sto ce i plate bit debelo jace. Takodje 7/8 igraca na sistem koji nije navikao na tako velke promjene ce se tesko oduprijet uigrat brzo, nisu osvoili prvenstvo.
Borac nije puno mjenjo igrace euro takmicenje, imace dodatnu potrosnju.
NAMA SE OTVARA, prvi put da dovodimo igrace tipa MIKICA, lupam ako se dovede kulasin, igraci koji su igrali pl bh u jakim klubovim sa klubovima koji su igrali evro takmicenje kulasin je vidio u turskoj kako se radi na vecem nivou.
Pluus tu imas adema cimija ristovskog koji jesu stari al koji imaju iskustvo koje niko u pl bh nema, imas trenera koji je vodio klub u 50 tak utakmica, Imas takodje igrace tipa beganovic keremeh krdzalic gojkovic menalo elezi igraci koji imaju kvalitet. Plus imas ignjatkova musiju mehmedovica dizdarevic vrban djuric koje mozes koristit kao u21
Sad je samo potrebno da se napravi sinergijs igraca ss navijaci, da navijaci budu zastita ohrabrenje stit igraca, da ss neizmislja toplu vodu i da se pripreme odrade kako treba, da se evropa zalozi (kao sto je ZZ i rekao) u smisao priprema, ako se prodje 1 koli super sve preko toga extra. Ako se nedaj boze i ispadne u prvom kolu its ok samo gas
VOLIM TE SARAJEVO
Zrinjski otjerao 9 igraca vjerovatno jos 2-3 igraca, sto znaci da je morao potrosit finu cifru samo na opremninu, plus na ovi 9-10 igraca mora dovest 6-7 skupi igraca plus sto ce i plate bit debelo jace. Takodje 7/8 igraca na sistem koji nije navikao na tako velke promjene ce se tesko oduprijet uigrat brzo, nisu osvoili prvenstvo.
Borac nije puno mjenjo igrace euro takmicenje, imace dodatnu potrosnju.
NAMA SE OTVARA, prvi put da dovodimo igrace tipa MIKICA, lupam ako se dovede kulasin, igraci koji su igrali pl bh u jakim klubovim sa klubovima koji su igrali evro takmicenje kulasin je vidio u turskoj kako se radi na vecem nivou.
Pluus tu imas adema cimija ristovskog koji jesu stari al koji imaju iskustvo koje niko u pl bh nema, imas trenera koji je vodio klub u 50 tak utakmica, Imas takodje igrace tipa beganovic keremeh krdzalic gojkovic menalo elezi igraci koji imaju kvalitet. Plus imas ignjatkova musiju mehmedovica dizdarevic vrban djuric koje mozes koristit kao u21
Sad je samo potrebno da se napravi sinergijs igraca ss navijaci, da navijaci budu zastita ohrabrenje stit igraca, da ss neizmislja toplu vodu i da se pripreme odrade kako treba, da se evropa zalozi (kao sto je ZZ i rekao) u smisao priprema, ako se prodje 1 koli super sve preko toga extra. Ako se nedaj boze i ispadne u prvom kolu its ok samo gas
VOLIM TE SARAJEVO
Leo Mikic
Antonio Galesic
DOBRO DOSLI MOMCI U Bordo familiju i Sretno...
Antonio Galesic
DOBRO DOSLI MOMCI U Bordo familiju i Sretno...
Bila bi fora da na kraju izbace album u prodaju.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
A kakav smo tacno ugovor sa vladom kantona potpisali? Ovaj Magoda govori najveci u historiji sa vladom? Znal iko neke detalje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

.png)